Gossip Girl RPG
Gossip Girl RPG
Gossip Girl RPG
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Gossip Girl Role Play Sitesine Hoş Geldiniz!

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap
Duyurular

~
House Party kurgumuz başlamıştır katılmak için tık!

~
Seviye sistemi kaldırılmıştır.

~
Yeni Popülerlik sistemi düzenlenmiştir. Lütfen göz atınız tık!

Keyifli Role Play'ler...
Gossip Girl
~ NY gençleri neredesiniz? Dedikodularınızı bekliyorum. Bilgi için tıklayın.

Seviliyorsunuz. Xoxo

Yönetim Kadrosu
Achille's Cell - Sayfa 3 Pam10 Achille's Cell - Sayfa 3 Lalea10

Achille's Cell

3 posters
Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3
YazarMesaj
Misafir
Misafir

Achille's Cell - Sayfa 3 Empty
MesajKonu: Geri: Achille's Cell   Achille's Cell - Sayfa 3 EmptyÇarş. Tem. 14, 2010 2:07 pm

1 yeni mesaj!
From: Kaprisha
"Naber Ach uzun zamandır görüşemedik. Bir ara buluşmalıyız. Kendini özletme. Öpüldün .D "

XoXo
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Achille's Cell   Achille's Cell - Sayfa 3 EmptyÇarş. Tem. 14, 2010 2:15 pm

1 yeni mesaj!
From: Sym.
''Hey Ach. Belki bilmek istersin diye düşünmüştüm. YDY'ye geri döndüm. Görüşmek istiyorsan mesajını sabırsızlıkla bekliyor olacağım. Seni özledim.''
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Achille's Cell   Achille's Cell - Sayfa 3 EmptyÇarş. Tem. 14, 2010 2:56 pm

1 yeni mesaj!
From: Poppy
"Ne? Hayır hayır önemli değil Ach...
Önemli birşey değil değil mi?yani, büyük bir sorun yok değil mi?
Korkutma beni cevap ver...
Bende seni seviyorum tabii ki.
Poppy."
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Achille's Cell   Achille's Cell - Sayfa 3 EmptyÇarş. Tem. 14, 2010 9:02 pm

1 sesli mesaj!
"Ach... Neredesin?
Beni korkuttuğunun farkında mısın? Endişelenmeye başladım.
Bana geri döneceğini umuyorum."
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Achille's Cell   Achille's Cell - Sayfa 3 EmptyPerş. Tem. 15, 2010 5:39 pm

1 sesli mesaj!
"Achille beni cidden korkutmaya başladın...
Telefonunu açtığında bana döneceğini umuyorum.
Konuşuruz... Şey evet bu kadar.
Geri ara beni. Görüşürüz."
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Achille's Cell   Achille's Cell - Sayfa 3 EmptyCuma Tem. 16, 2010 11:25 am

1
yeni mesaj!

From: Gabriélla Anna Davis
"Özledim seni ya Very Happy"
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Achille's Cell   Achille's Cell - Sayfa 3 EmptyPtsi Tem. 19, 2010 8:08 pm

1 Yeni Mesaj
From : Gwenyth

"Achille , neler dönüyor ? Neden kimseye ulaşamıyorum ? Gw."
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Achille's Cell   Achille's Cell - Sayfa 3 EmptySalı Tem. 20, 2010 12:47 pm

1 Yeni Mesaj
From : Ria.
"İstikamet Tayland. Bir ay sonra görüşmek üzere."
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Achille's Cell   Achille's Cell - Sayfa 3 EmptyÇarş. Tem. 21, 2010 10:37 am

1 Yeni Mesaj
Kimden: Kaprisha!

"Ach Laela'yı evine -ya da nereye bırakıyorsan- beni aramayı unutma! Laela'nnı evinde -ya da bilmem nerede- sağlıkla vardığından emin olmak istiyorum."

XoXo
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Achille's Cell   Achille's Cell - Sayfa 3 EmptyÇarş. Tem. 21, 2010 12:01 pm

1 yeni mesaj!
From: Gwen

"NE ?! NEDEN ?!! İnanmıyorum.Fransadayım Ach.En kısa zamanda orada olurum.Şimdi durumu nasıl ?"
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Achille's Cell   Achille's Cell - Sayfa 3 EmptyÇarş. Tem. 21, 2010 12:07 pm

1 Yeni Mesaj
From: Gwenyth

"Evet.Mutlaka ! , Gw."
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Achille's Cell   Achille's Cell - Sayfa 3 EmptyPerş. Tem. 22, 2010 2:54 pm

Arama var!
From: Lynn

"Achille: Alo? Hey, nerelerdesin?
Claire: Criss'le buluşmaya gidiyorum. Sen?
Achille: Kafamı dinledim biraz. Olive'de. konuşacaklarımız vardı, daha doğrusu bana söylemen gerek o çok önemli şey.
C: Ah, şey evet...
A: Önemini mi kaybetti?
C: Haha, saçmalama. Ama duymak istemezsin.
A: Senin önemli dediğin bir şeyi duymak isterim biliyorsun.
C: By senin hayallerini falan yıkarsa. Ayrıca Jake'le aranın bozulmasını asla istemem.
A: Claire? Cidden ne olduğunu merak ediyorum. Böyle şeylere yok açabilecek ne olabilir ki?
C: Ah, lanet olsun. Sana en başından bunu söylememem gerekirdi, söz vermiştim değil mi? Lanet olsun!
A: Beni paniğe sokuyorsun maymun. Neler dönüyor?
C: Bak ne olursa olsun sakin kalacağına söz ver ve asla ama asla Jake'le aranın bozulmayacağına. Geçmişte olan şeylerden bahsediyorum.
A: Tamam söz. Hadi ama, Jake ile aramı ne bozabilir ki? Gay falan mı olmaya karar vermiş? -Gülme sesi-
C: Komik Ach! Pekala. Imm.. Tanrım yardımcı ol. Jake ve Mose... Şey onlar gizlice yatıyorlarmış.
A: Ne?!
C: Ah sakin ol! Biliyorum, bok gibi bi' durum ama, haydi ama geçmişte kalmış bunlar.
A: Ve bunu benden sakladılar? Benden...
C: Herkesten Achille. Bunu bana söyleyen sendin.
A: Lanet olsun Claire! Bilmediğim bir şeyi sana nasıl söyleyebilirim?
C: O gece kiminle öpüştüğünü sorduğumda söyledin Achille. Benim ne suçum var sence? O sürtüğe abayı yakmış olman, benim sevgilimin de onunla yatmadığını göstermez. Aynı durumda olduğumuzu unutma!
A: Üzgünüm Claire... Kapatsam iyi olacak. Kendimi pek iyi hissettiğim söylenemez. Söylediğin için teşekkürler.
C: Hey dur!"
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Achille's Cell   Achille's Cell - Sayfa 3 EmptyPerş. Tem. 22, 2010 7:04 pm

Arama var !
From : Gwen

G :-Hey !
A :-Gw ?
G :-Ach ? Neler dönüyor ! Bilmediğim neler dönüyor ?
A :-Bilmediğin bir şey dönmüyor Gw.Yani en azından Mose ile ilgili konularda.
G :-Ne olab..Olamaz ! Bizi mi ?
A :-Evet -iç çekme sesi- Olanları bilmediği için kendi yorumuyla bambaşka bir anlam yüklemiş.
G :-Ah nelere sebep oldum ? Özür dilerim Ach.Böyle olmasını istemezdim.Gerçekten istemedim.O..Mose nerede ?
A :-Özür dilemeni gerektirecek bir şey yapmadın Gwen. Kodesi boylayamazdık. Böyle bir şeye yol açacağını bilseydik ikimizin de kodese girmeyi tercih edeceğini biliyorum. Evde, dinleniyor.
G :-Haklısın ama başa çıkamıyorum düşüncelerimle.Orda olmasaydın , neler olabilirdi diye düşünmek hırpalıyor beni.Umarım eskisi gibi olabiliriz.Hem Mose'la hem de seninle..
A :- Umarım..
G :-Mm..-sesi titrer- Bye.

Pamela Schweitzer
İş Kadını
İş Kadını
Pamela Schweitzer

Kadın Mesaj Sayısı : 280

MesajKonu: Geri: Achille's Cell   Achille's Cell - Sayfa 3 EmptyCuma Ağus. 20, 2010 2:44 pm

1 yeni mesaj!
From: GOSSIP GIRL!
"Hey Yukarı doğu yakası halkı; Şimdiki dedikoduyu duyduğunuzda dudaklarınız uçuklayabilir. Uzun süredir aramızda görülmeye Kraliçe W gözlerimize yakalandı hemde nasıl mı? Kral A ' ile öpüşürken. İkilinin tekrardan birlikte olamasına çok sevindim açıkcası. Şunu anlamış olduk ki Winter aşk acısından ortalarda gözükmüyormuş. Sevgili ikilinin buradan dikkatli olmasını umuyorum. Kıskanç gözler sizi süzecektir. Achille & Winter çiftini mezuniyet balosunda görmek dileğiyle.

Öpüldünüz, Gossip Girl"
https://scandalouslife.yetkin-forum.com
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Achille's Cell   Achille's Cell - Sayfa 3 EmptyCuma Ağus. 20, 2010 10:17 pm

1 Yeni Mesaj
- Bana en kısa zamanda ulaş ^^
Laela Cryptic
Lütfen rütbe edininiz
Lütfen rütbe edininiz

Kadın Mesaj Sayısı : 903
Lakap : Queen L.

Bilgiler

MesajKonu: Geri: Achille's Cell   Achille's Cell - Sayfa 3 EmptyCuma Ağus. 20, 2010 10:22 pm

1 Yeni Mesaj
From: L
" Hani bna yardım almam konusunda nutuklar çekiyorsun ya, sende mükemmel değilsin. Hani Ach tükürdüğünü yalamıyordu, Ha-Ha. Umarım mutlu olursunuz. xoxo L."
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Achille's Cell   Achille's Cell - Sayfa 3 EmptyCuma Ağus. 20, 2010 10:53 pm

1 yeni mesaj!
From: Chels.
"Şimdi son zamanlarda aşk sahnelerindeki gelişmeni anladım sanırım ^^ Kraliçemizi tanımıyor olabilirim ama Kralımız mutlu gibi. Senin mutluluğun benim mutluluğumdur Kralım .p Sizin için Tanrı'ya dua ediyorum .d "
Laela Cryptic
Lütfen rütbe edininiz
Lütfen rütbe edininiz

Kadın Mesaj Sayısı : 903
Lakap : Queen L.

Bilgiler

MesajKonu: Geri: Achille's Cell   Achille's Cell - Sayfa 3 EmptyC.tesi Ağus. 21, 2010 1:57 pm

1 yeni mesaj!
From: Laela
"Senin adına çooook sevindiğime emin olabilirsin, bu arada bilmem umrunda mı ama sözlerini dinlemeye karar verdim Wink Umarım herkes mutlu olur xox L."
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Achille's Cell   Achille's Cell - Sayfa 3 EmptyC.tesi Ağus. 21, 2010 8:32 pm

1 yeni mesaj!
"Hayır kesinlikle yok dostum. Biraz dertleşiriz diye düşündüm. Hem şu dedikodular hakkında konuşuruz, hem özledim seni. Ah tabii Winter için sorun olmazsa. Ach kendimi bok gibi hissediyorum. Onunla en fazla on kelime falan konuşmuşumdur. Tanıştırmalısın bizi. *-*"

Achille's Cell
3 sayfadaki 3 sayfasıSayfaya git : Önceki  1, 2, 3
 Similar topics
-
» #My Cell#
» *E.C.'s Cell
» D'or Cell
» Laela's Cell.
» Norrec's Cell