| Laela's Cell. | |
|
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Laela Cryptic Lütfen rütbe edininiz
Bilgiler Puan: 20
| |
| |
Laela Cryptic Lütfen rütbe edininiz
Bilgiler Puan: 20
| Konu: Geri: Laela's Cell. Çarş. Haz. 30, 2010 10:04 pm | |
| Telefon Reberi Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Achille S. D'Artagnan Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Albus Trancer McDibble Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Alexandréa K. Alvarez Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Alexis Bathory Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Alessandra C. Volterras (Kullanıma kapalı) Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ambrosia E. Miller Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Androméda Monica Belle Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Carl Godfrey Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Cassidy Laurel Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Caitlyn Gievonni Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Chelsea Rosalié Bathory Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Clemence Kristowent Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Cosette L'angley Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Effy Lewis Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Eléonora Jane Pércival Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Elyssa Quentin Ryan Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Eowyn Arwen Black Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Erin Candice Swane Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Evaline Slowen Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Fernando Andres Hernandez Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Flawed Griffin Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Gwenyth Salvatore Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Jake Carter Hall Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Jakié Damon Olsen Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Jamié C. Estaign Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Katniss Quésta Aqumédra Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Kristen Jaymes Black Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Laurette D'or Leveque Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Loisa Claire Anderson Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Lola Delphine de Renouive Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Manuéla Ria Osané Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Martinus Lorenzo Diggor Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Michelle O'sthre Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Michéal Xoniées Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Monica McDibble Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Natalia Ellié O'rélia Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Norrec Cryptic Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ovnérta Quisqaun Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Rachel M. Brookstein Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ S. Poppy Davis Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Tyler Durden Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Winter Kristowent Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Winter Schultz Kısa mesaj göndermek için, - Kod:
-
[center][font=georgia][size=14] 1 yeni mesaj! [/size][/font] [SIZE=9] From: karakter ismi[/SIZE] [color=indigo]"mesajınız"[/color][/center] Sesli mesaj göndermek için, - Kod:
-
[center][font=georgia][size=14] 1 Sesli mesaj! [/size][/font] [SIZE=9]karakter ismi[/SIZE] [color=indigo]"konuşmanız"[/color][/center]
En son Laela Cryptic tarafından C.tesi Tem. 31, 2010 11:37 am tarihinde değiştirildi, toplamda 46 kere değiştirildi | |
|
| |
Gossip Girl Lütfen rütbe edininiz
Bilgiler Puan: Bunlara gerek yok.
| Konu: Geri: Laela's Cell. Çarş. Haz. 30, 2010 11:55 pm | |
| 1 yeni mesaj! From: Winter! "Hey Lalea! Barney's'te indirim başlamış! Yarın bi' ara bana uğra bana. xoxo, W." | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Laela's Cell. Perş. Tem. 01, 2010 10:23 pm | |
| 1 yeni mesaj! From: Achille S. D'Artagnan " Barbados'ta kayıplara karışmıştım ama artık buradayım. Sen de özlendin. Programımı ayarlayabilirsem yarın görüşürüz xx " |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Laela's Cell. Cuma Tem. 02, 2010 4:12 pm | |
| 1 yeni mesaj! From: Monica McDibble "Selam tatlım. Daha ablamla olan manikür randevuma çok var. Beraber bir şeyler yapmaya ne dersin?" |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Laela's Cell. Cuma Tem. 02, 2010 10:33 pm | |
| 1 yeni mesaj! From: Cosette L'angley "Hey, Paris'ten yeni döndüm. Bir ara bir şey yapalım, ayrıca anlatılacak şeyler var. Bana geri dön. C." |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Laela's Cell. Cuma Tem. 02, 2010 10:47 pm | |
| 1 yeni mesaj! From: Cosette L'angley "Bu öğleden sonra, Butter'da ol. C." |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Laela's Cell. C.tesi Tem. 03, 2010 9:23 pm | |
| 1 yeni mesaj! From: Eowyn Arwen Black "Merhaba tatlım.Alışveriş yapmaya ne dersin." |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Laela's Cell. Salı Tem. 06, 2010 8:55 am | |
| 1 yeni mesaj! From: Poppy "Herkese aynı tip mesajlar atmadan sıkıldım! Alın size toplu mesaj; Yaaaaaaaaa kimse benimle ilgilenmiyor... Aslında ilgileniyorlar ama ben gene sıkıldım... Kimle nerede ne yaptığınız umrumda değil. Kalkın ve Poppy'ciğinize hoşgeldin diyin... Yoksa ağlarım. " |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Laela's Cell. Salı Tem. 06, 2010 9:01 am | |
| 1 yeni mesaj! From: Poppy "Hayır hayır hayır! Kafayı yemedim yemin ederim L... Sadece çoooook sıkıldım... Ay yaşasın! Hoşbulduuum. Güzeldi. İngilizler'le çevrilmişti her yanım... O günleri özlüyorum *-*" |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Laela's Cell. Salı Tem. 06, 2010 9:05 am | |
| 1 yeni mesaj!
From: Poppy "Gossip Girl'ün mesajlarından duyacağıma senden duymayı yeğlerim... Öptüüüüüüüüüm. P" |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Laela's Cell. Çarş. Tem. 07, 2010 11:00 am | |
| 1 Sesli mesaj! Albus Trancer McDibble
"Evet tabiki de unutmadım erdiğim sözü. Ancak benimle dışarıya çıkmak siz güzel bayan hakkında hoş bir dedikodu olmayacaktır. Benim için tabiki de sorun değil. Onun dışında kahve sözümü güzel bir yemeğe çevirsek. Kahve içilen yerlerde ki yaş ortalaması gittikçe düşüyorda. " |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Laela's Cell. Çarş. Tem. 07, 2010 11:24 am | |
| 1 Sesli mesaj! Albus Trancer McDibble "Hayır sözümü unutmak falan yok. Benim için hiç sorun değil dedikodular artık alışıyorsun. Ve ne kadar gözden uzak olsakta bir farkeden olur. Ancak sözüm söz. Uygun bir zamanda sizi güzel biryerde yemeğe çıkaracağım." |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Laela's Cell. Çarş. Tem. 07, 2010 7:47 pm | |
| 1 Sesli mesaj! Chels. "Dedikodu kokusu alıyorum! Ve bendede bir şeyler vaar ^^ Kesinlikle buluşmalıyız. Xoxo Chels." |
|
| |
Pamela Schweitzer İş Kadını
| Konu: Geri: Laela's Cell. Cuma Tem. 09, 2010 2:18 pm | |
| 1 yeni mesaj! From: Gossip Girl! "Zengin Lalea'mız yerinde durmuyor anlaşılan iki gün önce Archille ile Harrison'da sevişirken yakalandı. Birbirlerine çok yakışan çift için tam bir kutlama yazısı yazacakken sahilde Üvey kuzeni Norrec ile sevişirken görüldü. Beyler dikkatli olun. Bu kız sandığınız kadar masum değil. Zavallı L.
xoxo, GossipGirl" | |
|
| |
| Konu: Geri: Laela's Cell. Cuma Tem. 09, 2010 2:35 pm | |
| 1 yeni mesaj! From: Winter "Yazık sana L. Harbiden yazık." | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Laela's Cell. Cuma Tem. 09, 2010 2:41 pm | |
| 1 yeni mesaj! From: karakter ismi "Hey, hizmetlerin sadece üvey kuzenlerinle mi sınırlı, yoksa aranda akrabalık bağı olmayan kişilere de açık mısın? Hahahah, seni küçük sürtük!" |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Laela's Cell. Cuma Tem. 09, 2010 2:59 pm | |
| 1 yeni mesaj! From:Jamié C. Estaign "Erkek bulamadığından bana bahsetseydin sanada bardan birilerini ayarlardık.Akrabalarına vermene gerek yoktu L. Ahh yada sana yeni lakabınla hitap ediyim; Zavallı L." |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Laela's Cell. Cuma Tem. 09, 2010 3:02 pm | |
| 1 Sesli mesaj! Chels. "Evet, kesinlikle sende 'acaip şeyler olmuş' Ama buluşmamıza gerek kalmadı L, Gossip Girl senden önce davrandı! Tanrım, cidden Manhattan'dan öğreneceğim çok şey var.." |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Laela's Cell. Cuma Tem. 09, 2010 3:21 pm | |
| 1 yeni mesaj! From: Poppy "Bahsettiğin şey bu muydu?! Tanrı'm L, üvey olsa bile o senin kuzenin. Ne diyeceğimi bilemedim. Yazık sana... İçkiyi falan azaltsan iyi olmaz mıydı? " |
|
| |
| Konu: Geri: Laela's Cell. Cuma Tem. 09, 2010 3:43 pm | |
| 1 yeni mesaj! From: WINTER "Mesajını gördüğümde kahkahalara boğuldum seni sürtük. Benden kurtulamazsın. xoxo(: " | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Laela's Cell. Cuma Tem. 09, 2010 3:50 pm | |
| 1 yeni mesaj! From: Eric Lewis "Selam bebeğim! Kuzeninle yatmışsın, benimle olduğun kadar güzel miydi? Haha, dön bana bebeğim. Çok güzel fantazi eşyalarım var." |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Laela's Cell. Cuma Tem. 09, 2010 3:53 pm | |
| 1 yeni mesaj! From: Eric Lewis "Bana aletimi kendin için saklıcaksın gibime geliyor, sonrada belki, haha. Seni Seviyorum bebeğim." |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Laela's Cell. Cuma Tem. 09, 2010 4:01 pm | |
| 1 yeni mesaj! From: Eric Lewis "İstersen penisim uzun bir yolculuğa gitmek istiyor. Karanlık bir mağaraya. xoxo bebeğim." |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Laela's Cell. Cuma Tem. 09, 2010 4:05 pm | |
| 1 yeni mesaj! From: Achille S. D'Artagnan " Ah, işin kötü yanı Laela, seni tanıyorum. Her türlü yani. Eminim benim kadar iyi değildi ha?" |
|
| |
| Laela's Cell. | |
|