| D'or Cell | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Misafir Misafir
| Konu: D'or Cell Ptsi Tem. 05, 2010 10:16 am | |
|
En son Laurette D'or Leveque tarafından Ptsi Tem. 26, 2010 3:26 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 18 kere değiştirildi |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: D'or Cell Ptsi Tem. 05, 2010 7:38 pm | |
| 1 yeni mesaj! From: Jamié C. Estaign Neler oldu,neler?! Eski dostlarla biraz eğlenmek için Paris'e kaçtım.Müthişti! Ailemin tepkisini tahmin edersin herhalde.Cezalıyım.Dışarı çıkamıyorum.Ceza bitince birşeyler yapalım.Özledim! By.
|
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: D'or Cell Ptsi Tem. 05, 2010 10:05 pm | |
| 1 yeni mesaj! From: Natalia Ellié O'rélia ''Kesinlikle buluşmalıyız!Ne zaman boşsun hayatım?'' |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: D'or Cell Perş. Tem. 08, 2010 4:44 pm | |
| 1 yeni mesaj! From: Karakter ismi "Tamam tatlım zaten ben de buluşacak havamda değilim.Moralim çok bozuk..." |
|
| |
Pamela Schweitzer İş Kadını
| Konu: Geri: D'or Cell Cuma Tem. 09, 2010 2:20 pm | |
| 1 yeni mesaj! From: Gossip Girl! "Zengin Lalea'mız yerinde durmuyor anlaşılan iki gün önce Archille ile Harrison'da sevişirken yakalandı. Birbirlerine çok yakışan çift için tam bir kutlama yazısı yazacakken sahilde Üvey kuzeni Norrec ile sevişirken görüldü. Beyler dikkatli olun. Bu kız sandığınız kadar masum değil. Zavallı L.
xoxo, GossipGirl" | |
|
| |
Laela Cryptic Lütfen rütbe edininiz
Bilgiler Puan: 20
| Konu: Geri: D'or Cell Paz Tem. 11, 2010 4:32 pm | |
| | |
|
| |
Laela Cryptic Lütfen rütbe edininiz
Bilgiler Puan: 20
| Konu: Geri: D'or Cell Paz Tem. 11, 2010 4:45 pm | |
| 1 yeni mesaj! From: Laela "Heh, eğlenmek herkesin hakkı bebek, öpüldün yarın gece görüşürüz, xoxo L." | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: D'or Cell Ptsi Tem. 12, 2010 9:07 am | |
| 1 yeni mesaj! From: Jamié C. Estaign "Ceza biteli çok oldu.Şu yakışıklı çocukların düzenlediği partiye gidiyorum.Orda görüşürüz belki,he?.. " |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: D'or Cell Ptsi Tem. 12, 2010 3:37 pm | |
| 1 yeni mesaj! From: Karakter ismi "Neyse tatlım,sonra görüşürüz o zaman, J." |
|
| |
| Konu: Geri: D'or Cell Salı Tem. 13, 2010 1:54 pm | |
| 1 Yeni Mesaj!GOSSIP GIRL!"Sizlere kızlarla takılmaktan koşlanmayan dedikodusunu vereceğim. Kim diye merak ettiğinizi buradan duyabiliyorum. Jake Hall'dan bahsediyorum. Yaramaz J insan kuzeniyle öpüşür mü ? Eh tercih meselesi tabii... Bundan önce de Gwenyth ile öpüşürken görüldü. Başta çıkıyorlar düşüncesi yarattı beynimizde. Lakin, bir kaç gün sonra da kuzeni Clarie ileateşli bir şekilde öpüşürken yakalandı. Dikkatli ol Küçük G. Bu arada Yaramaz J gözümüz üzerinde.
xoxo, GossipGirl." | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: D'or Cell Çarş. Tem. 14, 2010 8:46 pm | |
| 1 yeni mesaj! From: Martinus Lorenzo "Hey, Leveque! Uzun zamandır bir ses duymadım senden." |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: D'or Cell Çarş. Tem. 14, 2010 8:53 pm | |
| 1 yeni mesaj! From: Martinus Lorenzo "Sanırım bir metrese sahip olmam uygunsuz kaçardı ama iyi deneme, Leveque. Bir dahaki tutar belki. xD Nasıl gidiyor?" |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: D'or Cell Çarş. Tem. 14, 2010 9:01 pm | |
| 1 yeni mesaj! From: Martinus Lorenzo "Zamanın iyi değerlendirilmesi gerek oysa. Gereksiz partileri ayıklayabilen bir uzman yetiştirilse YDY, rahat bir nefes alabilir belki. (:" |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: D'or Cell Çarş. Tem. 14, 2010 9:06 pm | |
| 1 yeni mesaj! From: Martinus Lorenzo "Pek bir yenilik olduğu söylenilemez, yarın Leala'nın partisine katılacaklardanım çoğu kişi gibi. (: Birkaç kişi sinirimi bozuyor ve etki tepki sayesinde karşılık veriyorum. Klişe bir hayatım var, seni sormalı. (:" |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: D'or Cell Çarş. Tem. 14, 2010 9:12 pm | |
| 1 yeni mesaj! From: Martinus Lorenzo "Parti oldukça güzel geçeceğe benziyor. Partinin bitişine kadar ortalıklarda dolanma niyetindeyim, görüşebiliriz. (:" |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: D'or Cell Çarş. Tem. 14, 2010 9:21 pm | |
| 1 yeni mesaj! From: Martinus Lorenzo "Şu an pek bir gelişme yok, kafam oldukça karışık." |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: D'or Cell Çarş. Tem. 14, 2010 9:28 pm | |
| 1 yeni mesaj! From: Martinus Lorenzo "Unutmayacağım. Sen nasıl durumdasın? Fazlasıyla benden söz ettik." |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: D'or Cell C.tesi Tem. 17, 2010 5:46 pm | |
| 1 yeni mesaj! From: Chelsea. "Ben Sigerson Morrison'deyim ve seni bekliyorumm. Xoxo Chels." |
|
| |
| Konu: Geri: D'or Cell Cuma Ağus. 20, 2010 2:42 pm | |
| 1 yeni mesaj!From: GOSSIP GIRL!"Hey Yukarı doğu yakası halkı; Şimdiki dedikoduyu duyduğunuzda dudaklarınız uçuklayabilir. Uzun süredir aramızda görülmeye Kraliçe W gözlerimize yakalandı hemde nasıl mı? Kral A ' ile öpüşürken. İkilinin tekrardan birlikte olamasına çok sevindim açıkcası. Şunu anlamış olduk ki Winter aşk acısından ortalarda gözükmüyormuş. Sevgili ikilinin buradan dikkatli olmasını umuyorum. Kıskanç gözler sizi süzecektir. Achille & Winter çiftini mezuniyet balosunda görmek dileğiyle.
Öpüldünüz, Gossip Girl" | |
|
| |
| D'or Cell | |
|