| #My Cell# | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Misafir Misafir
| |
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: #My Cell# Ptsi Tem. 05, 2010 10:31 pm | |
|
En son Clemence Kristowent tarafından C.tesi Tem. 10, 2010 8:55 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 6 kere değiştirildi |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: #My Cell# Perş. Tem. 08, 2010 11:15 am | |
| 1 yeni mesaj! Nerden:Natalia Ellie O'riella Bana söylemen gereken birşey varmı C.? |
|
| |
Pamela Schweitzer İş Kadını
| Konu: Geri: #My Cell# Cuma Tem. 09, 2010 2:18 pm | |
| 1 yeni mesaj! From: Gossip Girl! "Zengin Lalea'mız yerinde durmuyor anlaşılan iki gün önce Archille ile Harrison'da sevişirken yakalandı. Birbirlerine çok yakışan çift için tam bir kutlama yazısı yazacakken sahilde Üvey kuzeni Norrec ile sevişirken görüldü. Beyler dikkatli olun. Bu kız sandığınız kadar masum değil. Zavallı L.
xoxo, GossipGirl" | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: #My Cell# Cuma Tem. 09, 2010 3:31 pm | |
| 1 yeni mesaj!
“ Mesajı okuduğumdaki yüz ifadem seninkini okuduğumdakiyle aynıydı lol. Boşsunuz.” |
|
| |
Gossip Girl Lütfen rütbe edininiz
Bilgiler Puan: Bunlara gerek yok.
| Konu: Geri: #My Cell# C.tesi Tem. 10, 2010 3:08 pm | |
| 1 yeni mesaj!
“Seni uyarmıştım kardeşim. Affediceğimi sanmıyorum. Sürtüklerle takılmaya devam et. ” | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: #My Cell# C.tesi Tem. 10, 2010 4:03 pm | |
| 1 yeni mesaj!
“Bunu ablan istedi. Sen de ablan gibi ahmaklık edip beni karşına almasan iyi edersin. (;” |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: #My Cell# C.tesi Tem. 10, 2010 4:21 pm | |
| 1 yeni mesaj!
“Biraz akıllı ol ki, büyüyünce ablan gibi boynuzlanma. Benim ablanla hiçbir derdim yoktu, o benle uğraşmayı seçti. Eh, her yetişkin insan gibi, o da seçimlerinin cezasını çekiyor. Biraz tarafsız bak olaylara , senin de Winter gibi olmanı istemem (:” |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: #My Cell# C.tesi Tem. 10, 2010 4:26 pm | |
| 1 yeni mesaj!
“Bunda ablanın da payı var, çünkü kiminle dost , kiminle düşman olunacağını bilmiyor. Ach'i sevgili olarak seçmesi ne kadar yanlışsa, beni düşman olarak seçmesi de o kadar büyük bir hata. Bence fazla bulaşıp arada kalma. Karşımda olmanı istemiyorum, beni fazla zorlama...(:” |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: #My Cell# C.tesi Tem. 10, 2010 4:30 pm | |
| 1 yeni mesaj!Nerden: Jane!
Tatlım yeni dedikoduları duymuşsundur herhalde. Duyunca L. için üzüldüm .D Bir ara buluşmalıyız. Dedikoduları anlatıp gülmek için... Ayrıca seninle ilgilide bir şeyler duydum Cle. Bana nasıl söylemzsin -Tabi doğruysa- Buluşmalıyız.
XoXo Jane
|
|
| |
| Konu: Geri: #My Cell# C.tesi Tem. 10, 2010 4:33 pm | |
| 1 yeni mesaj!
“Kalbimi kırdın. Belki başka zaman. Üzgünüm.” | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: #My Cell# C.tesi Tem. 10, 2010 4:37 pm | |
| 1 yeni mesaj!Nerden: Jane!
Tatlım ablanın seni affetmesini umuyorum. Ahh Bazı aracılardan duyduğuma göre... "YAKIŞIKLI" dersem anladın mı? Neyse yarın görüşürüz. Ablanın pek iyi günü değil gibime geliyor ama öpüldün .D
XoXo Jane
|
|
| |
Misafir Misafir
| |
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: #My Cell# C.tesi Tem. 10, 2010 5:20 pm | |
| 1 yeni mesaj!Nerden: JaneTatlım buna inanıyorum en küçük bir olayda bana söylersen yanında olurum. Ama bilirsin dedikodu dedikodudur ve yalan çıkabiliyor bana gelende yalanmış demekki sana buluştuğumzda dedikoduyu anlatırım. Bu arada buluşacağımız zaman mesj atmayı unutma kanki. Görüşürüz öpüldün. =) XoXo Jane
|
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: #My Cell# C.tesi Tem. 10, 2010 5:36 pm | |
| 1 yeni mesaj! Nerden:Cassidy “Hayır C. Winter benimle değil, ona mesaj atarım. Bir şey olursa sana söylerim. Laela konusunu konuşmak istemiyorum canım, xoxo Cass.” |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: #My Cell# C.tesi Tem. 10, 2010 5:56 pm | |
| 1 yeni mesaj! Nerden: Cassidy “Winter'a mesaj attım; ama bana döneceğinden emin değilim. Laela... Ah C. elbette seninle konuşabilecemi biliyorum; ama bir süre L. hakkında hiçbir şey duymak istemiyorum. Winter'dan haber alırsam sana dönerim bebeğim, xx.” |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: #My Cell# C.tesi Tem. 10, 2010 6:04 pm | |
| 1 yeni mesaj! Nerden: Cassidy “Tatlım Winter yurtdışına çkmak ve biraz sessizlik istiyormuş, merak etmene gerek yok her şeyin yolunda olduğuna eminim. Yalnızlık W. için iyi olacaktır.” |
|
| |
| Konu: Geri: #My Cell# C.tesi Tem. 10, 2010 6:13 pm | |
| 1 yeni mesaj!
“iyiyim C. Merak etme beni. Döndüğümde uzun uzun konuşacağız. Bye.” | |
|
| |
Laela Cryptic Lütfen rütbe edininiz
Bilgiler Puan: 20
| Konu: Geri: #My Cell# C.tesi Tem. 10, 2010 6:15 pm | |
| 1 yeni mesaj!
“O kadar üzüldüm ki anlatamam ağlamaktan gözlerim şişti. Hadi yaa, istediğini yap.Bir ikinci sınıfı kaybetmek o kadar koymaz inan, her zaman yanımda birileri olur. xoxo L.” | |
|
| |
Laela Cryptic Lütfen rütbe edininiz
Bilgiler Puan: 20
| Konu: Geri: #My Cell# Paz Tem. 11, 2010 4:29 pm | |
| | |
|
| |
Pamela Schweitzer İş Kadını
| Konu: Geri: #My Cell# Salı Tem. 13, 2010 1:40 pm | |
| 1 Yeni Mesaj!GOSSIP GIRL!"Sizlere kızlarla takılmaktan koşlanmayan dedikodusunu vereceğim. Kim diye merak ettiğinizi buradan duyabiliyorum. Jake Hall'dan bahsediyorum. Yaramaz J insan kuzeniyle öpüşür mü ? Eh tercih meselesi tabii... Bundan önce de Gwenyth ile öpüşürken görüldü. Başta çıkıyorlar düşüncesi yarattı beynimizde. Lakin, bir kaç gün sonra da kuzeni Clarie ile ateşli bir şekilde öpüşürken yakalandı. Dikkatli ol Küçük G. Bu arada Yaramaz J gözümüz üzerinde.
xoxo, GossipGirl." | |
|
| |
| #My Cell# | |
|