| Achille's Cell | |
|
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Misafir Misafir
| Konu: Achille's Cell Perş. Tem. 01, 2010 7:08 pm | |
|
En son Achille S. D'Artagnan tarafından Paz Tem. 25, 2010 5:40 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 18 kere değiştirildi |
|
| |
Laela Cryptic Lütfen rütbe edininiz
Bilgiler Puan: 20
| Konu: Geri: Achille's Cell Perş. Tem. 01, 2010 10:16 pm | |
| 1 Sesli mesaj! karakter ismi: Laela "Ach, özlendiğinin farkında mısın, hemen buluşmalıyız, mesaj at bekliyorum." | |
|
| |
| Konu: Geri: Achille's Cell Perş. Tem. 01, 2010 10:34 pm | |
| 1 yeni mesaj! :Laela "Anlaştık canım, neyse görüşürüz yarın, öpüldün lol, iyi geceler xoxo " | |
|
| |
Pamela Schweitzer İş Kadını
| Konu: Geri: Achille's Cell Cuma Tem. 09, 2010 2:16 pm | |
| 1 yeni mesaj! From: Gossip Girl! "Zengin Lalea'mız yerinde durmuyor anlaşılan iki gün önce Archille ile Harrison'da sevişirken yakalandı. Birbirlerine çok yakışan çift için tam bir kutlama yazısı yazacakken sahilde Üvey kuzeni Norrec ile sevişirken görüldü. Beyler dikkatli olun. Bu kız sandığınız kadar masum değil. Zavallı L.
xoxo, GossipGirl" | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Achille's Cell Cuma Tem. 09, 2010 2:58 pm | |
| Kod: 1 Sesli mesaj! Chelsea. "Tanrım mesajı gördüm ve dilim tutuldu! Umarım iyisindir. Mutlaka beni geri dön, aklım sende. C." |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Achille's Cell Cuma Tem. 09, 2010 3:23 pm | |
|
En son Clemence Kristowent tarafından Cuma Tem. 16, 2010 11:53 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
| |
| Konu: Geri: Achille's Cell Cuma Tem. 09, 2010 3:42 pm | |
| 1 yeni mesaj! From: Laela "Sevgilim, buna inanmadın değil mi, seni seviyorum. Buluşmalıyız, inanma bunlara...Seni aldatmadım." | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Achille's Cell Cuma Tem. 09, 2010 3:43 pm | |
| Kod: 1 Sesli mesaj! Chels. "O zaman sorun yok, D'Artagnan. Saçma bir mesajdı zaten, her erkekte bulunan şu 'kolay atlatma' mekanizmanızı sürekli unutuyorum.. " |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Achille's Cell Cuma Tem. 09, 2010 3:48 pm | |
|
En son Clemence Kristowent tarafından Cuma Tem. 16, 2010 11:54 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
| |
| Konu: Geri: Achille's Cell Cuma Tem. 09, 2010 3:57 pm | |
| 1 Sesli mesaj! Laela "Sevgilim, lütfen. Buna inanmıyorsun değil mi, seni gerçekten aldatmadım. Lütfen mesaj at." | |
|
| |
| Konu: Geri: Achille's Cell Cuma Tem. 09, 2010 4:09 pm | |
| 1 yeni mesaj! From: Laela "Hadi ama sende mi onlar gibi yapıcaksan. Gerçekten de böyle düşünüyorsan bir daha görüşmeyiz Ach, ama gerçekten vermedim. " | |
|
| |
| Konu: Geri: Achille's Cell Cuma Tem. 09, 2010 4:23 pm | |
| 1 yeni mesaj! From: Laela "Dinleme beni Achille S. D'Artagnan, umarım bir daha karşılaşmayız." | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Achille's Cell Cuma Tem. 09, 2010 4:44 pm | |
| 1 yeni mesaj! From: Cassidy L. Kristowent "Ach, Tanrım! Üzgünüm tatlım. Hemen buluşmalıyız? Dön bana." |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Achille's Cell Cuma Tem. 09, 2010 5:11 pm | |
| 1 yeni mesaj! From: Ambrosia Elphida Miller "Hey. Mesajımı okuduğun an dön bana. Konuşmamız lazım. Öpüldün ^^ " |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Achille's Cell Cuma Tem. 09, 2010 5:15 pm | |
| 1 yeni mesaj! From: Cassidy L. Kristowent "Sen önemsemiyorsan ben de önemsemem tatlım. En kısa zamanda buluşuruz, xoxo."
|
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Achille's Cell Cuma Tem. 09, 2010 5:22 pm | |
| 1 yeni mesaj! From: Ambrosia Elphida Miller "Şehir dışına kaçıım sona erdi. Favori Yunanın döndü. Delirecek gibiyim. Beni kaçırır mısın? Hastahaneye düştüğümü anlatmış mıydım? Kafam karışık ama sen beni bu halimle seviyorsun <3 " |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Achille's Cell Cuma Tem. 09, 2010 5:32 pm | |
| 1 yeni mesaj! From: Ambrosia Elphida Miller "En kısa zamanda buluşalım. Öptüm tatlım x3 " |
|
| |
| Konu: Geri: Achille's Cell Cuma Tem. 09, 2010 6:09 pm | |
| 1 yeni mesaj! From: karakter ismi "Bilmiyorum ne kadar umrunda ama evet gerçekten yattık, ama hiç aklımdan çıkmadın. Pişmanım... Artık önemsiz biliyorum sadece bil istedim. Mutlu ol öpüldün xoxo L." | |
|
| |
| Konu: Geri: Achille's Cell Cuma Tem. 09, 2010 6:24 pm | |
| 1 yeni mesaj! From: Laela "Uyuşturucu iyi bir neden olsa gerek, bırakamıyorum. Ve dozu gittikçe artıyor. Üzgünüm." | |
|
| |
| Konu: Geri: Achille's Cell Cuma Tem. 09, 2010 6:50 pm | |
| 1 yeni mesaj! From: Laela "Anlıyorum seni, sorun değil. Ben.. gerçekten üzgünüm Ach., seni seviyorum. xoxo L" | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Achille's Cell Cuma Tem. 09, 2010 8:13 pm | |
| 1 sesli mesaj! From: Gwen. "Bir şey beni seni aramaya itti desem ne kadar içtiğimi düşünürsün ? O haplardan(tozlardan) istiyorum.Sadece bir kez.Başım çok ağrıyor.Asprin kalmamış da.Hm.. Yalan söylediğimi biliyorsun ama umrumda değil. Xxx , Gwen."
En son Gwenyth Salvatore tarafından C.tesi Tem. 10, 2010 7:44 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Achille's Cell Cuma Tem. 09, 2010 8:51 pm | |
| 1 yeni mesaj! From: Cassidy L. Kristowent "Hey Ach, parti var kesinlikle gitmeliyiz tatlım. Hem olanlardan uzaklaşmış olursun ,) xoxo." |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Achille's Cell Cuma Tem. 09, 2010 9:48 pm | |
| 1 yeni mesaj! From: Ambrosia Elphida Miller "Bir gece kaçırmalısın beni. Sözde BFF'ydik. Hani? Hani kank .P Haha başım dönüyor. Hey. dolaplar üstüme mi geliyor? " |
|
| |
Gossip Girl Lütfen rütbe edininiz
Bilgiler Puan: Bunlara gerek yok.
| Konu: Geri: Achille's Cell C.tesi Tem. 10, 2010 11:19 am | |
| 1 yeni mesaj! From: Winter "Lalea mı ? Siz ikiniz ? Seni önemsemiştim A. Kalbimi kırdın -W." | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Achille's Cell C.tesi Tem. 10, 2010 11:40 am | |
| 1 yeni mesaj! From: Ambrosia+ "Ach çok mutsuzum. Haha beni sevecek biri yok değil mi gerçekten? xD Gelmelisin ya da ben gelmeliyim. Müsait olunca 'lütfen' tut kolumdan çek götr beni kendime yapabileceklerimi biliyorsun. Hey meen.. " |
|
| |
| Achille's Cell | |
|