| Achille's Cell | |
|
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Gossip Girl Lütfen rütbe edininiz
Bilgiler Puan: Bunlara gerek yok.
| Konu: Geri: Achille's Cell C.tesi Tem. 10, 2010 12:26 pm | |
| 1 yeni mesaj! From: Winter "Nasıl hala bebeğim diyebiliyorsun bana ? Lütfen arama beni. "
| |
|
| |
Gossip Girl Lütfen rütbe edininiz
Bilgiler Puan: Bunlara gerek yok.
| Konu: Geri: Achille's Cell C.tesi Tem. 10, 2010 1:08 pm | |
| 1 yeni mesaj! From: Winter "Bitti Ach. Sakın karışıma çıkma. Güzel yüzünün öyle kalmasını istiyorsan tabii. " | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Achille's Cell C.tesi Tem. 10, 2010 2:22 pm | |
| 1 yeni mesaj! From:Gwen "Bunun için sabırsızlanıyorum Ach , senin için de öyle.Xxx ,Gw." |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Achille's Cell C.tesi Tem. 10, 2010 7:16 pm | |
| 1 yeni mesaj! From: Ambrosia Elphida Miller "Geliyorum kenk x3" |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Achille's Cell C.tesi Tem. 10, 2010 8:31 pm | |
| 1 yeni mesaj! From: Gabriélla Anna Davis "Bir ara bara tekrar gidelim Arc.Yine eğleniriz.Clem ve Jake unutmadan " |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Achille's Cell C.tesi Tem. 10, 2010 9:16 pm | |
| 1 yeni mesaj! From: Poppy "Hey hey hey heeeey. Selam Yukarı Doğu'nun -ne yazık ki- son zamanlarda eeeeeen tanınan çocuğu... Ben Poppy, hatırladın mı? Şu hani çooook önceden tanıştığın kız... Poppy. Geveze olaaaan, daha yazın başında en yakın arkadaşlarımdansın dediğin. Hatırlasan iyi edersin!!! Öpüldüüüün. Bir tanecik, tek ve eşsiz Poppy." |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Achille's Cell C.tesi Tem. 10, 2010 9:33 pm | |
| 1 yeni mesaj! From: Poppy "Çıkaramamışmışmış... Golden Boy Popiş'i birazcık mı ihmal etti? Bööö. İnan Golden Boy kendini o kadaaaar kaptırdı ki kızlara, arkadaşını göremiyor. Yada dur, alışveriş mi dedin? Ah seni sevdiğimi biliyorsun değilmi Archille!!!! Bir taneciksin sen... xxxx Poppy." |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Achille's Cell C.tesi Tem. 10, 2010 9:50 pm | |
| |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Achille's Cell C.tesi Tem. 10, 2010 9:56 pm | |
| 1 yeni mesaj! From: Poppy "Biliyodum! Biliyodum işte! Hemmmm sen daha orda mısın? O çubukları bilerek kırmadım ben... Oynuyodum kendileri kırıldılar, sağlam olsalarmış!... Bende bende bende! Sana topuklu ayakkabı da giydirebilirmiyim Arch ? ? ? ? xxxx Poppy.. " |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Achille's Cell C.tesi Tem. 10, 2010 10:21 pm | |
| 1 yeni mesaj! From: Poppy "Değillerdi işte. Yani hangi sağlam çubuk yerde "çatçatpatpat" yapan sevimli bir kızın elinde kalır ki?! Ay Tanrı'm ben sana bundan sonra Ken diycem Archille! Keeeeen. Kindergarden Buddies Rocks. We Rock! xxx" |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Achille's Cell C.tesi Tem. 10, 2010 10:44 pm | |
| 1 yeni mesaj! From: Poppy "Işıklı çubuk al bana Keeeen!-Barbie benim zaten canım... Başka kim olabilir ki -xxx " |
|
| |
Laela Cryptic Lütfen rütbe edininiz
Bilgiler Puan: 20
| Konu: Geri: Achille's Cell Paz Tem. 11, 2010 4:28 pm | |
| | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Achille's Cell Paz Tem. 11, 2010 6:14 pm | |
| 1 yeni mesaj! From:Mose "Sıkıldım. -TopluMesaj- " |
|
| |
Pamela Schweitzer İş Kadını
| Konu: Geri: Achille's Cell Salı Tem. 13, 2010 1:52 pm | |
| 1 Yeni Mesaj!GOSSIP GIRL!"Sizlere kızlarla takılmaktan koşlanmayan dedikodusunu vereceğim. Kim diye merak ettiğinizi buradan duyabiliyorum. Jake Hall'dan bahsediyorum. Yaramaz J insan kuzeniyle öpüşür mü ? Eh tercih meselesi tabii... Bundan önce de Gwenyth ile öpüşürken görüldü. Başta çıkıyorlar düşüncesi yarattı beynimizde. Lakin, bir kaç gün sonra da kuzeni Clarie ileateşli bir şekilde öpüşürken yakalandı. Dikkatli ol Küçük G. Bu arada Yaramaz J gözümüz üzerinde.
xoxo, GossipGirl." | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Achille's Cell Salı Tem. 13, 2010 2:19 pm | |
| 1 yeni mesaj! From: Hall " Tek korkum Esme, dostum. O'nu görürsen ve eğer umursuyorsa, sakinleştirmeye çalış. Çünkü Gwenyth kısmı sorun olacağa benziyor. Onun dışında hiç kimse umrumda değil, mutluyum çünkü ve gw benim suçum değildi. Yakın zamanda görüşelim. " |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Achille's Cell Salı Tem. 13, 2010 2:22 pm | |
| 1 yeni mesaj! From: Lynn Hey onu baştan çıkarmak zor oldu. Well Done'dan fazlasını isterim. Mesela şu yeni yatınla bizi bir geziye çıakrabilirsin. Neyse, konuşuruz sonra bunu. Düşmanım pek yok ben Jake için endişeliyim. |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Achille's Cell Salı Tem. 13, 2010 2:31 pm | |
| 1 yeni mesaj! From: Lynn 'Çok da seksi olmasın, Jake'in gözleri başka yere kaysın istemiyorum! Haha! Zavallı Jake, sürekli mesaj alıp duruyor. En iyisi ben onu biraz oyalayım Ach. Öpüldün (; ' |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Achille's Cell Salı Tem. 13, 2010 2:52 pm | |
| 1 yeni mesaj! From:Mose "GG işbaşında Napıyorsun, partide misin hala? " |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Achille's Cell Salı Tem. 13, 2010 2:59 pm | |
| 1 yeni mesaj! From:Mose "GG'nin yeni gözdeleri var Partiye parti denebilirse zaten. Bloah. Nerelerdesin? " |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Achille's Cell Salı Tem. 13, 2010 3:22 pm | |
| 1 yeni mesaj! From: Lynn 'Son bir hafta içinde kimlerle öpüştün Ach? Bu acil!'
|
|
| |
Misafir Misafir
| |
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Achille's Cell Salı Tem. 13, 2010 3:30 pm | |
| 1 yeni mesaj! From: Lynn 'Ah, lütfen ama. Sadece isim istiyorum.'
|
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Achille's Cell Salı Tem. 13, 2010 3:35 pm | |
| 1 yeni mesaj! From: Lynn 'Ne danışacaksın bilmiyorum ama yarın saat ikide benimle Central Park'ta buluş. Bi tanesin sen. Muahhh!' |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Achille's Cell Salı Tem. 13, 2010 10:52 pm | |
| 1 sesli mesaj Mose Gwentyh ile iyi eğlenceler. Bir mesajım daha olacak. O mesajı iyi dinle. |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Achille's Cell Salı Tem. 13, 2010 11:19 pm | |
| 1 sesli mesaj mose 'Achille. Gözünde ne olduğumu öğrenmem iyi oldu ve aslında mutlu oldum çünkü ben herkesi üzen sersemin tekiyim. Çok yanlış yaptım ve en son yanlışımı sen de gördün. Muhtemelen sana söyleyecekler çıkacaktır ama senin farklı olduğunu düşünmüştüm. İlk kez sevilebileceğimi sanmıştım ve herzamanki gibi yanılmışım. Sen de Golden Boy cazibeni kullanan ve diğerleri gibi olabilen bir erkeksin sanırım ama benim gibi bir sürtüğe de bu yakışır zaten. Bu geceden itibaren gidiyorum. Hepinizin hayatından. Çınar ağacımın altından başlayacak yolculuğum. Suicide is painless Achille. Güzel şarkı. Dinle ve beni anımsa. ' |
|
| |
| Achille's Cell | |
|