Gossip Girl RPG
Gossip Girl RPG
Gossip Girl RPG
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Gossip Girl Role Play Sitesine Hoş Geldiniz!

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap
Duyurular

~
House Party kurgumuz başlamıştır katılmak için tık!

~
Seviye sistemi kaldırılmıştır.

~
Yeni Popülerlik sistemi düzenlenmiştir. Lütfen göz atınız tık!

Keyifli Role Play'ler...
Gossip Girl
~ NY gençleri neredesiniz? Dedikodularınızı bekliyorum. Bilgi için tıklayın.

Seviliyorsunuz. Xoxo

Yönetim Kadrosu
House Of Night/ Gece Evi Serisi- - Sayfa 2 Pam10 House Of Night/ Gece Evi Serisi- - Sayfa 2 Lalea10

House Of Night/ Gece Evi Serisi-

Sayfaya git : Önceki  1, 2
YazarMesaj
Misafir
Misafir

House Of Night/ Gece Evi Serisi- - Sayfa 2 Empty
MesajKonu: Geri: House Of Night/ Gece Evi Serisi-   House Of Night/ Gece Evi Serisi- - Sayfa 2 EmptyÇarş. Tem. 07, 2010 6:07 pm

Fernando adım orda yazıyor. Ve o kitap monoton ilerliyor. Rodya sürekli 'Anlatmalıyım' yada 'anlatmamalıyım' modunda. Sonraki sayfayı tahmin etmek çok kolay, insanı şaşırtmıyor. Ama beğenmedim demedim. Anlatmak istediği her şeyi gayet iyi anladım, 3 kez okudum zaten.
Liena'cığım tutulmada biraz fazla sülükçe davrandı (çadır, öpücük, diğer olaylar) ve bende daha gururlu olmalı Razz Yinede Renesmee'ye mühürlendikten sonra yaptıklarıyla sempatimi kazandı Very Happy
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: House Of Night/ Gece Evi Serisi-   House Of Night/ Gece Evi Serisi- - Sayfa 2 EmptyÇarş. Tem. 07, 2010 8:32 pm

Başlığımı mehvetmişsinz lan! asdf .D

ayrıca jake sülük falan değil, asıl ed gurursuz terk ettiği bi kızı bi kalbi yokmuş gibi, onu geri kabul edeceğini bile bile geri amasını istiyo. jake'nin dediği gibi 6 ay daha uzak kalsaydı, jake ve bel süper olurlardı.
bu konuyu uzatmayalım bence gereksiz ed-jake hıh. anlamsız geliyor biz birini seçince onu elde falnamı ediceğiz biz aşırı kırılgan salak kız bellamıyız?(ben değilim valla xD)

bunu geçersek, fernandoya daha çok hak veriyorum, suç ve ceza sıkıcımı? yok artık!
ayrıca bu kadar tarihciysen hon'den ço k daha süper tarih kitapları olduğunu biliyorum.
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: House Of Night/ Gece Evi Serisi-   House Of Night/ Gece Evi Serisi- - Sayfa 2 EmptyÇarş. Tem. 07, 2010 8:36 pm

Evet bende biliyorum (: Sadece Hon'un tarih bakımından zengin olduğunu söyledim. Cidden başlık mahvoldu bencede uzatmayalım ^^
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: House Of Night/ Gece Evi Serisi-   House Of Night/ Gece Evi Serisi- - Sayfa 2 EmptyÇarş. Tem. 07, 2010 8:38 pm

Diğer kitaplarla kıyaslarsak bir zenginliği falan yok. sana kırmızı ve siyah adlı kitabı öneririm hem aşk hemde tarih sevebilriisn sıkılmasan.
herneyse, konu kapansın!
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: House Of Night/ Gece Evi Serisi-   House Of Night/ Gece Evi Serisi- - Sayfa 2 EmptyÇarş. Tem. 07, 2010 8:41 pm

Diğerleriyle kıyaslamadım ben. Bnecede kapansın! Listeme aldım..
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: House Of Night/ Gece Evi Serisi-   House Of Night/ Gece Evi Serisi- - Sayfa 2 EmptyÇarş. Tem. 07, 2010 10:58 pm

Fernando Andres Hernandez demiş ki:
Sadece zevk değil ama. Biraz da kültür lazım. Bir vampir kitabı az okuyun, yerine adam gibi bir klasik okuyun. Gerçeklerle, tarihle ilgili olsun. Gerçek yaşam hakkında da yazılan birçok ilginç, eğlenceli kitap var. Arada bir alın şiir kitabı okuyun. Biraz zevk için değil, kültür için de çalışın bence. Şayet ben, bana bir şey kazandıran kitapları okurken daha çok keyif alıyorum. Elbette fantastik şeyler de okuyorum ara da, ama daha çok gerçekten 'kitap' olarak nitelendirilecek şeyleri seviyorum.

B.babam gibi konuştun gerçekten , kültür dediğin şey genel anlamda nedir ki? Ben oyun oynayarak oyun kültürü elde ederim mesela, sana göre gereksiz olabilir belki bu. Fakat hayatın içinde, birden fazla kişinin ilgi duyduğu her şeyin kültürü olabilir bence ve akıl vermeni de saçma buldum, ben de sana burada hiç olmamış, olmayacak şeyleri yazacağına git dil kursuna bir dil öğren hem eğlenirsin hem ilerde işine yarar diyebilirim mesela. "Adam gibi klasik okuyun" ne demek ayrıca. Klasik okumayan adam olmuyor mu xD O kitaplar yıllardır okunuyor ve modaları asla geçmeyecek, ben de şu an klasik okuyorum ama rus yazarların yazdığı klasikleri yarıda bırakmışımdır hep, çünkü rusyada geçen bir hikaye ne kadar gerçek olabilme ihtimali olsa da bana fantastik bir kitaptan farklı gelmiyor ve anlatımlarından pek keyif alamıyorum.
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: House Of Night/ Gece Evi Serisi-   House Of Night/ Gece Evi Serisi- - Sayfa 2 EmptyÇarş. Tem. 07, 2010 11:01 pm

Uzatmayın. yeter artık!
Kim neyi okuyosa okusun!
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: House Of Night/ Gece Evi Serisi-   House Of Night/ Gece Evi Serisi- - Sayfa 2 EmptyÇarş. Tem. 07, 2010 11:30 pm

Kültür genel bir şeydir. O konuda haklısınız. Var olan her konuda kültür edinebilirsiniz. Benim yukarıda kastettiğim kültür; Chelsea'yle tartıştığımız konuyla bağlantılı olan Suç ve Ceza kitabının içerdiği ve aktardığı kültürdür. Elbette insan istediği her konuda genişletebilir kültür haznesini, fantastik alanda da geliştirmelidir hatta. Lakin bir de içinde yaşadığımız, bilindiği kadarıyla içinde vampirlerin ve sihrin olmadığı reel bir dünya var. Benim bahsettiğim kültür bu dünya hakkındaki kültürdü. Tartışmanın başını okumamış olabilirsin sanırım. --"Adam gibi klasik okuyun" ne demek ayrıca. Klasik okumayan adam olmuyor mu xD --demişsin. O cümlede 'adam gibi klasik okuyun' demişim. Gibi ve klasik kelimelerinin arasında virgül yok. Yani adam gibi olması gereken klasik, anlamı güçlendirmek için kullandım. Zaten ben hiçbir zaman insanların 'adamlığını' kişinin eğitimi ya da kültürel seviyesi doğrultusunda değerlendirmedim, değerlendirmem de inşallah. Dediğin gibi o kitaplar yıllardır okunuyor ve değerini yitirmiyor. Zaten bu tür kitaplara 'klasik' diyoruz biz. İlginç gerçekten bu tür kitapların sana fantastik bir kitaptan farklı gelmemesi, şayet bu tür eserler genelde realizm ve romantizm akımlarının mensubu yazarlar tarafından yazılmış olup, dönem halkının ya da toplumunun duygu ve düşüncelerinin yansıtımıdır. Zaten bu eserlerin çığır açmasını sağlayan budur. Bu yazarlar, güçlü anlatımlarıyla ve insanları etkileyen yazın stilleriyle adeta dönemin halkına tercüman olmuşlardır. O dönemde zaten halk değildi kitap okuyan takdir edersin ki. Kısacası bu kitapların çoğunda anlatılan gerçeğin ta kendisi olmasa bile ona son derece yakındır. Anlatımlardan keyif alamıyorsan saygı duyarım. Ama bence anlatım bu adamlardan öğrenilir. Evet örneğin Balzac'ın bir pansiyon odasını on iki sayfa betimlemesi sıkıcı görünebilir ilk başta, ya da Raskolnikov'un kendi içindeki çatışmaya bıkmadan usanılmadan değinilmesi. Ama bunlar da o bahsettiğim gerçeğin ve kültürün bir parçasıdır. Belki yazar senin içinin sıkılmasını istiyordur, nitekim edebi bir eseri eleştirirken yapılması gereken başlıca şeylerden biri de yazarın anlatım stilinin okuyucu üzerindeki etkisidir. Bir toplumun kötü durumunun anlatıldığı, bir gencin cinayet işleyip daha sonra günahlarından arındığı bir kitapta da şen şakrak bir anlatım bekleyemezsin zaten. Her neyse bunlar benim düşüncelerim. Eh, herkes kendi düşüncesini oluşturmakta özgür, yazmamın sebebi seninkini biraz olsun değiştirmeye çalışmaktı. Başarabildiysem ne mutlu, başaramadıysam mal gibi parmak yormuşum House Of Night/ Gece Evi Serisi- - Sayfa 2 Icon_biggrin Kızın başlığını harap ettik bu arada House Of Night/ Gece Evi Serisi- - Sayfa 2 Icon_biggrin
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: House Of Night/ Gece Evi Serisi-   House Of Night/ Gece Evi Serisi- - Sayfa 2 EmptyPerş. Tem. 08, 2010 12:17 pm

Clemence Kristowent demiş ki:
Uzatmayın. yeter artık!
Kim neyi okuyosa okusun!

Kesinlikle katılıyorum. Uzadıkça uzar çünkü bu, kimseye bir şeyi zorla sevdiremez kimse. Herkes istediğini okur, karışmakta kimseye düşmez!
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: House Of Night/ Gece Evi Serisi-   House Of Night/ Gece Evi Serisi- - Sayfa 2 EmptyCuma Tem. 09, 2010 3:00 pm

7 kitabıda okudum.
Cast leri okuyanların hayal gücü sınırlarını aşan bu seri için kutluyorum.Olağanüstülüğü zorluyorlar.

House Of Night/ Gece Evi Serisi-
2 sayfadaki 2 sayfasıSayfaya git : Önceki  1, 2
 Similar topics
-
» Uykusuz Her Gece
» Güzel bir gece
» Aynı Yerde, Başka Bir Gece
» House Party #
» Bitchs Night