| House Party # | |
|
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Misafir Misafir
| Konu: House Party # Cuma Ağus. 20, 2010 11:54 pm | |
| Yeni evimiz şerefine verdiğimiz masum bir parti! Ah,hadi ama!.. Patlamaya hazır bombalarla dolu bir evde, şişenin dibine vurulmuşken hangi parti masum olabilir? Durun ben cevap veriyim: HİÇBİR! Doyasıya eğlenmek ve sarhoş olup kendinizden geçmek istiyorsanız en doğru yerdesiniz. Tek yapmanız gereken formu doldurmak ve yeni evimiz için verdiğimiz şu masum partiye katılmak.
Ad&Soyad: Sınıf: Partiye Kim Tarafından Davet Edildiniz?(Jamié,Giselle,Janson)*:
Notçuk: Parti Mezuniyet Balosundan Sonra Başlıycaktır!..
Davetliler; #Desiree Schult #Angela Zoéy Queen #Crystal Prévela #Elyssa Quentin Ryan #Elizabeth Anna Stone #Alessandra C. Volterras #Chelsea Rosalié Bathory #Joseph Nicholas Andie #Alexis Bathory #Andreanne Elisha Qera #Jocasta O. Seatlait #Kristen Jaymes Black #Earl Thompson #Elena Russell #Laela Cryptic #April Roxane Bathory #Amy Clare
En son Jamié C. Estaign tarafından Salı Eyl. 14, 2010 3:51 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 15 kere değiştirildi |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: House Party # C.tesi Ağus. 21, 2010 1:06 pm | |
| Ad&Soyad:D.Schult Sınıf:Son sınıf. Partiye Kim Tarafından Davet Edildiniz?(Jamié,Giselle,Janson)*:Jamié |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: House Party # C.tesi Ağus. 21, 2010 1:06 pm | |
| Ad&Soyad: Angela Zoey Queen Sınıf: 2. sınıf Partiye Kim Tarafından Davet Edildiniz?(Jamié,Giselle,Janson)*: Jamie
|
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: House Party # C.tesi Ağus. 21, 2010 1:10 pm | |
| Ad&Soyad: Crystal Prévela Sınıf: 3 Partiye Kim Tarafından Davet Edildiniz?(Jamié,Giselle,Janson)*: Giselle, Jamié |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: House Party # C.tesi Ağus. 21, 2010 1:15 pm | |
| Ad&Soyad:Elyssa Quentin Ryan Sınıf:3 Partiye Kim Tarafından Davet Edildiniz?(Jamié,Giselle,Janson)*:Jamié
|
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: House Party # C.tesi Ağus. 21, 2010 1:17 pm | |
| Teşekkür ederim (: Hepinizin adını listeye ekliyorum. |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: House Party # C.tesi Ağus. 21, 2010 1:36 pm | |
| Ad&Soyad:Elizabeth Anna Stone Sınıf:III. Sınıf Partiye Kim Tarafından Davet Edildiniz?(Jamié,Giselle,Janson)*:Jamié |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: House Party # C.tesi Ağus. 21, 2010 1:39 pm | |
| Sizede teşekkür ederim (: Adınız listeye ekleniyor. |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: House Party # Perş. Ağus. 26, 2010 6:21 am | |
| Ad&Soyad:Alessandra C. Vloterras Sınıf: II. sınıf Partiye Kim Tarafından Davet Edildiniz?(Jamié,Giselle,Janson)*: Jamie
|
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: House Party # Perş. Ağus. 26, 2010 10:30 am | |
| Adınızı listeye ekliyorum. (: |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: House Party # Perş. Ağus. 26, 2010 11:18 am | |
| Ad&Soyad: Chelsea Rosalié Bathory Sınıf: II. Partiye Kim Tarafından Davet Edildiniz?(Jamié,Giselle,Janson)*: Jamié. |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: House Party # Perş. Ağus. 26, 2010 11:20 am | |
| Ekliyorum adını listeye |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: House Party # Perş. Ağus. 26, 2010 4:10 pm | |
| Ad&Soyad: Joseph Nicholas Andie Sınıf: 3 Partiye Kim Tarafından Davet Edildiniz?(Jamié,Giselle,Janson)*: Jamie |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: House Party # Perş. Ağus. 26, 2010 4:12 pm | |
| Ekliyorum adını |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: House Party # Cuma Ağus. 27, 2010 6:44 pm | |
| Ad&Soyad: Alexis Bathory Sınıf: II. Partiye Kim Tarafından Davet Edildiniz?(Jamié,Giselle,Janson)*:Jamié |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: House Party # Cuma Ağus. 27, 2010 9:23 pm | |
| |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: House Party # Paz Ağus. 29, 2010 10:52 am | |
| Ad&Soyad: Andreanne Elisha Qera Sınıf: 3 Partiye Kim Tarafından Davet Edildiniz?(Jamié,Giselle,Janson)*: Jamie |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: House Party # Ptsi Ağus. 30, 2010 10:46 am | |
| Ekledim |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: House Party # Ptsi Ağus. 30, 2010 10:56 am | |
| Jocasta O. Seatlait. III. Jamié. |
|
| |
Misafir Misafir
| |
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: House Party # Salı Eyl. 07, 2010 11:28 am | |
| Ad&Soyad:Kristen Jaymes Black Sınıf: II.Sınıf Partiye Kim Tarafından Davet Edildiniz?(Jamié,Giselle,Janson)*:Jamié |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: House Party # Salı Eyl. 07, 2010 11:57 am | |
| Ekliyorum |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: House Party # Salı Eyl. 07, 2010 4:50 pm | |
| Ad&Soyad: Earl Thompson Sınıf: Saint Jude IV. Sınıf Partiye Kim Tarafından Davet Edildiniz?(Jamié,Giselle,Janson)*: ne yalan söyleyim rp partnerim davet etti (Kristen) |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: House Party # Salı Eyl. 07, 2010 4:52 pm | |
| Ad&Soyad: Elena Russell Sınıf: IV. sınıf Partiye Kim Tarafından Davet Edildiniz?(Jamié,Giselle,Janson)*: Henüz davet edilmedim kii ahaha rp yapmak istiyorum Jamié arkadaşım sonuçta davet etmiş olsun diyorum ben nerden söylesem bilemedim burası uygun geldi xD |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: House Party # Salı Eyl. 07, 2010 8:04 pm | |
| Hahahah İkinizide ekliyorum. Referansa gerek yok zaten Maksat laf olsun |
|
| |
| House Party # | |
|