| Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz | |
|
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Misafir Misafir
| |
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Çarş. Eyl. 15, 2010 8:40 pm | |
| Girdiği sohbeti anlayabilmiş değilim Tek bildiğim Mersin'in bana yakın oluşu *-* |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Çarş. Eyl. 15, 2010 8:51 pm | |
| |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Çarş. Eyl. 15, 2010 9:19 pm | |
| Adana Üstteki üye de mi Mersin'den ? |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Çarş. Eyl. 15, 2010 9:20 pm | |
| |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Çarş. Eyl. 15, 2010 10:37 pm | |
| Buluşuyoruuuz :sevindiriksarıkafa: |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Perş. Eyl. 16, 2010 12:26 am | |
| Buluşuyorlarmışş :neüdüğübelirsizsmiley: |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Perş. Eyl. 16, 2010 11:14 am | |
| Sen de kop gel buraya |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Perş. Eyl. 16, 2010 11:23 am | |
| Hepimiz orta yolunu bulup buluşalım |
|
| |
Misafir Misafir
| |
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Perş. Eyl. 16, 2010 3:09 pm | |
| Benim memleketim desenize Orada buluşacak fazla yer yok söyliyim. Biz hep kültür sitesine ya da ünal gibi salak yerlere giderdik |
|
| |
Misafir Misafir
| |
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Perş. Eyl. 16, 2010 3:13 pm | |
| Sen nereliymişsin |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Perş. Eyl. 16, 2010 3:15 pm | |
| İst (: (Geyiğe dönmesin: Üstteki üye Tarsus'lu diye düşünüyorum) |
|
| |
Misafir Misafir
| |
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Perş. Eyl. 16, 2010 4:38 pm | |
| A tarsuslu mu hangi okulda ki acaba? |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Perş. Eyl. 16, 2010 5:20 pm | |
| Eskiden Şehitisak'a giderdim O biliyor mu diye düşünüyorum. |
|
| |
Misafir Misafir
| |
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Perş. Eyl. 16, 2010 7:24 pm | |
| O istanbulda olup da nasıl başağın yanında olabiliyor merak ediyorum o.O |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Perş. Eyl. 16, 2010 8:32 pm | |
| İstanbulda değilim, istanbul'luyum' Orada yaşıyorum ama bu yaz buradaydım. Ne zaman İstanbul'dayım dedim bende bunu merak ediyorum. |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Perş. Eyl. 16, 2010 11:32 pm | |
| Kardeş değil miydi onlar nasıl farklı şehirlerdeler kafam karıştı XD Dila: Lise değil sanırım orası? Mukal, TAL, RADAL vs. biliyorum da onu duymadım. |
|
| |
Misafir Misafir
| |
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Cuma Eyl. 17, 2010 12:01 am | |
| Bende bunlar hiç benzemiyor diye düşünüyordum XD Yazacağımı bilsin ^^ |
|
| |
Misafir Misafir
| |
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Cuma Eyl. 17, 2010 8:33 pm | |
| Takımı ps fırınından çıktı ve hazır |
|
| |
| Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz | |
|