| Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz | |
|
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Misafir Misafir
| |
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Cuma Eyl. 17, 2010 9:23 pm | |
| |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Cuma Eyl. 17, 2010 9:41 pm | |
| |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Cuma Eyl. 17, 2010 10:57 pm | |
| Henüz mesaj sayısı bakımından 'çekirge' olduğunu düşünüyorum |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz C.tesi Eyl. 18, 2010 8:06 am | |
| Tam bir ps ustası olduğunu düşünüyorum, bana da öğretsin |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz C.tesi Eyl. 18, 2010 9:39 am | |
| Spoiler'i ağzma takılldı. |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz C.tesi Eyl. 18, 2010 3:33 pm | |
| Okul açıldıktan sonra sadece Cuma'ları yazabilecem. O yüzden rpmize yazması gerektiğini düşünüyorum.. |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Salı Eyl. 21, 2010 6:57 pm | |
| Ayyy kusura bakmasın bende okul derdine düştüm, netten pek uzak kaldım *-* En kısa zamanda yazacağım ama. |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Çarş. Eyl. 22, 2010 5:13 pm | |
| Dediği aynen bende de var |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Çarş. Eyl. 22, 2010 6:08 pm | |
| Okul çıkışlarında okullarının önünden geçiyorum kehkeh XD |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Perş. Eyl. 23, 2010 3:50 pm | |
| İsmi güzel , ünlüsü biraz tehlikeli giib görünen ; ama karakterini hiç bilmediğim bir insanoğlu.
Dana ne denilebilir ki ? o.0 |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Cuma Eyl. 24, 2010 3:14 pm | |
| Dana ne denilemez ki xD Canım ev arkadaşım |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Cuma Eyl. 24, 2010 4:08 pm | |
| Ona da uyarsa rp'ye bitiş rpsi yazacağım? |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Cuma Eyl. 24, 2010 4:49 pm | |
| Unlusunu cok sevdım.. Tehlıkelı ve sert bakıslar.. alıcı gıbı gorunun bır durus.. |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Cuma Eyl. 24, 2010 7:17 pm | |
| iyi biri (sanırım) Yazabilirsin Selin. |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz C.tesi Eyl. 25, 2010 9:54 am | |
| Tesekkur ettım.. ((: Mmmm... benımle yasıt acaba Anadolu Lısesıne mı gıdıyor yoksa Duz mu ? |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Ptsi Eyl. 27, 2010 3:37 pm | |
| Anadolu (: Acaba o hangisine gidiyor? |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Salı Eyl. 28, 2010 6:17 pm | |
| Meslek Lısesıne gıdıyoruumm.. ((: Com kaldım aranızda.. |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Salı Eyl. 28, 2010 7:10 pm | |
| Tanışma fırsatım olmadı henüz (: *çok özür dilerim canım haftasonu yazacağım. Okul dershane çok zorluyorlar ya cidden çok özür dilerim. |
|
| |
Misafir Misafir
| |
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Çarş. Eyl. 29, 2010 5:35 pm | |
| Adaşım ya Tanımam ama fazla. |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Cuma Ekim 01, 2010 5:35 pm | |
| O kadar şöhret (yada kariyer) gitti.. Baya fazlaydı puanı.. |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz C.tesi Ekim 02, 2010 4:02 pm | |
| O Müzik'i ben de seviyorum O arada şöhret möhret tabları nereye kaybolmuş o.O |
|
| |
Misafir Misafir
| |
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz C.tesi Ekim 02, 2010 5:54 pm | |
| Buzlar Kraliçesi İmzasından bunu çıkardım |
|
| |
| Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz | |
|