| Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz | |
|
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Ptsi Eyl. 13, 2010 5:39 pm | |
| Kızın bu shoot'larını çok seviyor gibi XD Güzel olmuş! |
|
| |
Misafir Misafir
| |
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Salı Eyl. 14, 2010 8:21 am | |
| rp yapmamız gerektiğini düşünüyorum |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Salı Eyl. 14, 2010 9:04 am | |
| Bende onunla rp yapmak istiyorum aslında XD Yeni takımı güzelmiş. |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Salı Eyl. 14, 2010 10:11 am | |
| Dün ortalıklarda yoktu |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Salı Eyl. 14, 2010 10:28 am | |
| Dün uyudum dinledindim kafamı boşalttım biraz demek istiyorum XD |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Salı Eyl. 14, 2010 1:34 pm | |
| Üstümdeki üye adına çok sevindim |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Salı Eyl. 14, 2010 2:41 pm | |
| çok şikerrr |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Salı Eyl. 14, 2010 4:03 pm | |
| Kendileri de çok şeker |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Salı Eyl. 14, 2010 4:05 pm | |
| Bana imzasındaki kediden alır mı acaba XD |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Salı Eyl. 14, 2010 4:10 pm | |
| Seviyorsan al senin olsun. Ben kedileri sevmem aslında ama ikidir denk geliyor işte |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Salı Eyl. 14, 2010 4:12 pm | |
| |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Salı Eyl. 14, 2010 4:15 pm | |
| Senin de evinin aşağısı kedi kaynasa, "ay şunun kuyruğuna basmıyım, şuna takılmıyim" diye diye nefret bile edebilirsin |
|
| |
Misafir Misafir
| |
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Salı Eyl. 14, 2010 4:20 pm | |
| Bende aynısı köpekte oldu. *-* Bu arada üstümdeki üye cs5'e mi fırladı direk Ben cs3'ten başladım hala da ordayım |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Salı Eyl. 14, 2010 4:21 pm | |
| Ben cs4le başlamıştım. Yeni bilgisayar aldık, cs5 yükledim ama farklı geliyor şu an :S |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Çarş. Eyl. 15, 2010 11:54 am | |
| Hıum alışırsın Bir ara cs5 portable yüklemiştim ben, flash'a attım pcden sildim. Flash'tan açınca dili çince oldu *-* Hala cs5 diyince tüylerim diken diken oluyor |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Çarş. Eyl. 15, 2010 1:40 pm | |
| İyi PS kullanıyor ^^ Çok da cici bir kızımız falan XD |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Çarş. Eyl. 15, 2010 1:51 pm | |
| Av-im takımlarını bayılıyorum. Çok güzel ve sade. Göz yormuyor.. |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Çarş. Eyl. 15, 2010 2:18 pm | |
| Nerden: Magyarország |
|
| |
Misafir Misafir
| |
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Çarş. Eyl. 15, 2010 2:24 pm | |
| Mersin toplaşkası olsa ne hoş olurdu la? |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Çarş. Eyl. 15, 2010 2:26 pm | |
| katılıyore |
|
| |
Misafir Misafir
| |
| |
Misafir Misafir
| |
| |
| Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz | |
|