| Üstteki üye hakkında düşünceleriniz | |
|
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Gossip Girl Lütfen rütbe edininiz
Bilgiler Puan: Bunlara gerek yok.
| Konu: Üstteki üye hakkında düşünceleriniz Çarş. Haz. 30, 2010 8:55 pm | |
| Hadi bakalım | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında düşünceleriniz Perş. Tem. 01, 2010 1:22 pm | |
| |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında düşünceleriniz Cuma Tem. 02, 2010 8:27 am | |
| Öhm.. O benim bebeeem. Seviyorum onu çook. |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında düşünceleriniz Cuma Tem. 02, 2010 8:33 am | |
| Bizim İksir Profesörü değil mi o .P |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında düşünceleriniz Cuma Tem. 02, 2010 8:39 am | |
| Evet efenim, benim o. Tatlı kişilik. Onu da severim.. |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında düşünceleriniz Cuma Tem. 02, 2010 8:41 am | |
| |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında düşünceleriniz Cuma Tem. 02, 2010 8:43 am | |
| Öhm.. Orada shinto yazması gerekiyo fekat yazmamış. Profilimde sorum mu var ne? Efendim shinto geleneksel japon dinidir. Günümüzde pek fazla yoktur. =) Hapçı psiko..! Lakabını çok sevdim. |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında düşünceleriniz Cuma Tem. 02, 2010 8:51 am | |
| Katıldığım biri .D Bende sevdiğm ^^ |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında düşünceleriniz Cuma Tem. 02, 2010 10:37 am | |
| |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında düşünceleriniz Cuma Tem. 02, 2010 4:00 pm | |
| |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında düşünceleriniz Cuma Tem. 02, 2010 6:25 pm | |
| |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında düşünceleriniz Ptsi Tem. 05, 2010 1:47 pm | |
| |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında düşünceleriniz Ptsi Tem. 05, 2010 1:50 pm | |
| Bana işin mi yok dedi .P Ve 18 ile Rp partneri .S ilginç ^^ |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında düşünceleriniz Ptsi Tem. 05, 2010 2:25 pm | |
| Yeni ünlü edinmiş. Ona av-im yapıcam^^ |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında düşünceleriniz Ptsi Tem. 05, 2010 7:58 pm | |
| |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında düşünceleriniz Ptsi Tem. 05, 2010 8:18 pm | |
| Sen de çok iyi birisin. Teşekkür ederim. |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında düşünceleriniz Salı Tem. 06, 2010 12:21 am | |
| Ünlüsünden midir nedir anlayamadım ama hoşlaştım kendisiyle ilk gördüğüm anda. İlk görüşte aşın bir versiyonu buda İlk görüşte hoşlaşma |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında düşünceleriniz Salı Tem. 06, 2010 2:40 pm | |
| |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında düşünceleriniz Salı Tem. 06, 2010 2:41 pm | |
| En inanmayacaksın ama ben de senin için aynı şeyleri düşünüyordum^^ ıska Soy ismi bir hayvana ait |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında düşünceleriniz Salı Tem. 06, 2010 2:48 pm | |
| ıska, Family Guy - s.Griffin .p Soyisim .p - avatarını sevelim. |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında düşünceleriniz Salı Tem. 06, 2010 3:17 pm | |
| Yeni biri,ilk izlenimim rpgde de yeniye benziyor. |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında düşünceleriniz Salı Tem. 06, 2010 3:20 pm | |
| Hayır rpde yeni değilim .p Meslek seçimi için eskilerden bişeyler yolladım .p - İsmini sevdim |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında düşünceleriniz Salı Tem. 06, 2010 3:30 pm | |
| Ona av-im yapıyordum ama güzel olmadı. Ünlüsünün de güzel fotoğrafı yok^^ |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında düşünceleriniz Salı Tem. 06, 2010 3:32 pm | |
| Bana av-im mi yapıyordun ? Sana ölürüm .p falan xD asdasds O marjinal .p güzel olmasa da olurdu .p - AVATAR iyi |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında düşünceleriniz Salı Tem. 06, 2010 3:33 pm | |
| |
|
| |
| Üstteki üye hakkında düşünceleriniz | |
|