| Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz | |
|
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Paz Eyl. 12, 2010 9:34 pm | |
| Karşında karamsarlığı hayat stili yapmış biri duruyor aslında da bakma sen demek istediğim tatlı birisi olduğunu düşündüğüm kişiii. |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Paz Eyl. 12, 2010 9:44 pm | |
| Ney *.* Ciddisin sen Boşver salla dertleri. xD'le bakiim hadi |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Paz Eyl. 12, 2010 9:47 pm | |
| |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Paz Eyl. 12, 2010 10:50 pm | |
| Bu ikisinin derdinin ne olduğunu çözemedim. Keşke pm'den iki satır açıklasalar *.*' |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Paz Eyl. 12, 2010 10:52 pm | |
| Benim derdim pek önemli değil ya. Başağınki de rp yazmıyor olmandı sanırım yazdın mutlu olur artık xD |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Paz Eyl. 12, 2010 10:58 pm | |
| Ne olursa olsun tatil bitmeden keyfini hiç bozma sen boşveer dertlere. |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Paz Eyl. 12, 2010 11:15 pm | |
| Ben artık mutluyum üstteki sonunda yazdıı <3 |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Paz Eyl. 12, 2010 11:17 pm | |
| Yeey ME ! XD diyesim geldi ne bileyim. |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Paz Eyl. 12, 2010 11:21 pm | |
| Onu her görüşümde yi bini diye okuyorum nedense :F
Hmpf kendilerine yardımcı olmak isterdim. : / |
|
| |
Misafir Misafir
| |
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Paz Eyl. 12, 2010 11:36 pm | |
| Senin takım yaptığın başlıkta yok muydu o ? Ben de onu seviyorum Ama zaten biliyor ^^ |
|
| |
Misafir Misafir
| |
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Paz Eyl. 12, 2010 11:57 pm | |
| Hıh benim lafım! Arak yok, hıh. Arakçı seni! |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Ptsi Eyl. 13, 2010 12:03 am | |
| Modelinin karakterine cuk uyduğunu düşünüyorum. |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Ptsi Eyl. 13, 2010 12:44 am | |
| Aynı şeyi düşünüyorum |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Ptsi Eyl. 13, 2010 8:41 am | |
| iyi,hoş |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Ptsi Eyl. 13, 2010 9:06 am | |
| |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Ptsi Eyl. 13, 2010 9:12 am | |
| |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Ptsi Eyl. 13, 2010 9:30 am | |
| |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Ptsi Eyl. 13, 2010 10:04 am | |
| Dediği bazı şeyler komiğime gidiyor |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Ptsi Eyl. 13, 2010 10:21 am | |
| |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Ptsi Eyl. 13, 2010 12:23 pm | |
| Takımı beni benden aldı, hala kendimde değilim *-* |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Ptsi Eyl. 13, 2010 4:03 pm | |
| - April Roxane Bathory demiş ki:
- Takımı beni benden aldı, hala kendimde değilim *-*
|
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Ptsi Eyl. 13, 2010 5:36 pm | |
| |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Ptsi Eyl. 13, 2010 5:38 pm | |
| - Elena Russell demiş ki:
- Takımı çok hoş kiiii!
|
|
| |
| Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz | |
|