| Arama Zamanı geldi ^^ Bakın bi xD | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Misafir Misafir
| Konu: Arama Zamanı geldi ^^ Bakın bi xD C.tesi Tem. 10, 2010 9:03 am | |
|
ARIYORUM Öncelikle kendime uygun yakışıklı ve uzun süre online olabilecek bir RP PARTNERİ aramaktayım. Eski bir sevgili aramaktayım. Daha sonra "Ölümüne Kankayız." diyebileceğim bir DOST... Ve Canın Cehenneme diyebileceğim düşman (Bu 2 tane olacak düşman sevmiyorum pek) arıyorum. Parti düzenleyebileceğim kızlar grubu olmadan olmaz. + Rp Partnerim + İki tane diyomuşum. Bir tane bulduk da ikincisi kaldı xD Sadece bir tane tabiki + + Eski Sevgilim + Bir tane sadece + + Ölümüne Kankayız + Sayı taş çatlasa en fazla 10 olabilir + Alexis Bathory + Parti Başlıyorrrr Kızlar + Sayı Artabilir + Ovnérta Quisqaun Gwenyth Salvatore Clemence Kristowent + Dedikodu Grubum + Sayı artabilir + Alexis Bathory + Büyük sınıflardan beni koruyanlar ve sevenler + Sayı artabilir + Manuéla Ria Osané Fernando Andres Hernandez Juddie Eva Sanchez Esmeraude G. Adorée + Canın Cehenneme Şeytan + Sadece 2 tane +
En son Eléonora Jane Pércival tarafından Paz Tem. 11, 2010 9:02 am tarihinde değiştirildi, toplamda 8 kere değiştirildi |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Arama Zamanı geldi ^^ Bakın bi xD C.tesi Tem. 10, 2010 9:07 am | |
| Sen bende Partilerde ve gezilerde eğlendiğim arkadaş topluluğu.
burada eklisin .D Ekle bakalım. |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Arama Zamanı geldi ^^ Bakın bi xD C.tesi Tem. 10, 2010 9:08 am | |
| Hemen ekliyorum Gülşah sen olmasan olmazdı zati Parti sensiz olur mu? =) |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Arama Zamanı geldi ^^ Bakın bi xD C.tesi Tem. 10, 2010 10:51 am | |
| Asdf .D Diimi .D Parti taym .D |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Arama Zamanı geldi ^^ Bakın bi xD C.tesi Tem. 10, 2010 10:55 am | |
| Büyük sınıflardan beni koruyanlar ve sevenler + Sayı artabilir + |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Arama Zamanı geldi ^^ Bakın bi xD C.tesi Tem. 10, 2010 11:12 am | |
| + Dedikodu Grubum + Sayı artabilir + |
|
| |
Misafir Misafir
| |
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Arama Zamanı geldi ^^ Bakın bi xD C.tesi Tem. 10, 2010 11:29 am | |
| Koruyanlar falan olabilir istersen... |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Arama Zamanı geldi ^^ Bakın bi xD C.tesi Tem. 10, 2010 1:46 pm | |
| |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Arama Zamanı geldi ^^ Bakın bi xD C.tesi Tem. 10, 2010 2:14 pm | |
| + Ölümüne Kankayız + Sayı taş çatlasa en fazla 10 olabilir + İlanlardak sayfamdaki kurgumuz gibi işte |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Arama Zamanı geldi ^^ Bakın bi xD C.tesi Tem. 10, 2010 2:17 pm | |
| |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Arama Zamanı geldi ^^ Bakın bi xD C.tesi Tem. 10, 2010 2:18 pm | |
| |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Arama Zamanı geldi ^^ Bakın bi xD C.tesi Tem. 10, 2010 6:00 pm | |
| Üst sınıflardan sevenler olabilir^^ |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Arama Zamanı geldi ^^ Bakın bi xD C.tesi Tem. 10, 2010 6:19 pm | |
| Büyük sınıflardan beni koruyanlar ve sevenler...
--> ? |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Arama Zamanı geldi ^^ Bakın bi xD Paz Tem. 11, 2010 9:02 am | |
| |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Arama Zamanı geldi ^^ Bakın bi xD Çarş. Tem. 21, 2010 11:48 am | |
| kardelenim beni tanımanı umarak Ölümüne Kankayız diyorm |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Arama Zamanı geldi ^^ Bakın bi xD Çarş. Tem. 28, 2010 5:32 am | |
| Ölümüne Kankayız |
|
| |
| Arama Zamanı geldi ^^ Bakın bi xD | |
|