| Bakın bakın bakın =) | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Misafir Misafir
| Konu: Bakın bakın bakın =) Çarş. Tem. 14, 2010 12:51 pm | |
| Evet arama zamanı geldi =) Karakter kurgusunu okursanız sevinirim ona göre bir kurgu yazarız=)KarakterGeçmişiPsikolojik olarak anormallerle aynı torbaya koyulabilecek bir tip. Değişik ve normallerin gözünde ilginç denilebilecek davranışlara sahip. Agresif olduğu kadar inatçı ve geçinilmez biridir. Ama bu huyu sadece pek tanımadıklarında geçerlidir. En yakın arkadaşlarına göre cana yakındır ve geçinilebilir bir kişiliktir. İnsanlar tarafından yalancı dostları ile ünlenmiş bir kişiliğe sahiptir. Kendine göre hiç de öyle değildir. Belki de biraz yalancı olabilirler ama bu her zaman geçerli değildir. Annesi ile babasının yanında yaşamaktan hoşlanmadığı için babasına kendine bir ev tutturmuş ve bir veya birkaç ev arkadaşı ile birlikte yaşamaktadır. Annesi bu durumdan şikayetçidir. Babası ise şikayetçi olmasa da Kaprisha'nın fikirlerine saygılıdır. Teyzesini pek tanımasa da Eric gibi bir çocuğun ondan olduğunu pek sanmaz. Eric şımarık, ukala bir tiptir ve teyzesinin böyle olduğuna inanmaz. Annesi teyzesinden bahsederken hep ağlar o yüzden pek de teyzesini sorma cesaretini bulamaz kendinde. Okula bir yıl geç başlayan Alexandréa bir yılda okula gitmemiş. Maldiv adalarında tatil yapmıştır. Bu durumda fikirlerine saygılı olan babası biraz tepki gösterse de annesi kadar sert tepki çıkmamıştır. Ona göre hala İkinci sınıfta olması cidden kötüdür. Ona sürekli "18 yaşında ki 2.Sınıf öğrenci bu sene geçer umarız." diyerek dalga geçer. Ama buna verecek cevabı her zaman bulur. Rp partneri arıoyurm eli yüzü düzgün bana katlanabilecek biri =) + Ev arkadaşım Ayrı bir evde kalıyorum ve bu bana büyük =) + Esmeraude G. Adorée Parti Kızları -Partilerde eğleneceğim tipler ^^ + Angela Zoey Queen (?) + Crystal Prévela + + + + Dostlar grubum -Her zaman beraber gezebileceğim eğlenebileceğim tipler ^^ + April Roxane Bathory + + Erkeklerden dostlarım =) + + + Eski sevgililerim xD + + Hoşlanmadıklarım+ Eléonora Jane Pércival + Angela Zoey Queen + + Düşmanlarım+ + +
En son A. Kaprisha Alvarez tarafından Ptsi Ağus. 09, 2010 4:53 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 5 kere değiştirildi |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Bakın bakın bakın =) Çarş. Tem. 14, 2010 1:41 pm | |
| |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Bakın bakın bakın =) Çarş. Tem. 14, 2010 1:42 pm | |
| Ekliyorum =)
Aaa sadece bir kişi mi olmaz ki?=) Haydi gelin artık ^^ |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Bakın bakın bakın =) Perş. Tem. 15, 2010 11:31 am | |
| Ev arkadaşım(larım) Ayrı bir evde kalıyorum ve bu bana büyük =) Parti Kızları -Partilerde eğleneceğim tipler ^^ Her ikisi de olabilir... lejant |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Bakın bakın bakın =) Perş. Tem. 15, 2010 11:46 am | |
| Ev arkadaşıma ekliyorum =) |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Bakın bakın bakın =) Perş. Tem. 15, 2010 3:56 pm | |
| |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Bakın bakın bakın =) Salı Tem. 20, 2010 2:53 pm | |
| Tatlım bir tane ekledim ya biraz böyle kalsın ilerki zamanlarda belki bir tane daha olur =) |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Bakın bakın bakın =) Çarş. Tem. 21, 2010 11:14 am | |
| |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Bakın bakın bakın =) Çarş. Tem. 21, 2010 11:45 am | |
| Parti Kızları -Partilerde eğleneceğim tipler ^^
bu olablr mi =))) |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Bakın bakın bakın =) Çarş. Tem. 21, 2010 11:56 am | |
| Hmm Ama sen Eléonorayla kankasınız. Partilerde eğleniyorum ama senden pek hoşlanmıyorum olsun ^^ |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Bakın bakın bakın =) Çarş. Tem. 21, 2010 11:59 am | |
| Flood için üzgünm çok özür dilerim. Dila ekledim ve Lejantına geliyorum ^^ |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Bakın bakın bakın =) Çarş. Tem. 21, 2010 12:00 pm | |
| hmm.. ya bn kmsele düşman olmak istemiorm ama :S yada hoşlanmadıım filan olmasın istiyorm nese ya sen blrsn ttlm |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Bakın bakın bakın =) Çarş. Tem. 21, 2010 12:01 pm | |
| Sen benden hoşlanabiilrisin ama benim karakter kurgum maalesef ben senden uzak duruyorum .D |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Bakın bakın bakın =) Çarş. Tem. 21, 2010 12:02 pm | |
| o zmn ikmzde arkdş gibi görünorz ama brbrmzden hoşlanmıyorz olsn _? |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Bakın bakın bakın =) Çarş. Tem. 21, 2010 12:04 pm | |
| Hmm... Çıkarlarıma göre yanımda tutuyorum seni ... olsun ^^ |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Bakın bakın bakın =) Çarş. Tem. 21, 2010 12:04 pm | |
| farketmez |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Bakın bakın bakın =) Cuma Tem. 23, 2010 7:27 pm | |
|
En son A. Kaprisha Alvarez tarafından Paz Ağus. 08, 2010 3:40 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
| |
Misafir Misafir
| |
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Bakın bakın bakın =) Ptsi Ağus. 09, 2010 4:52 pm | |
| Ekliyorum |
|
| |
| Bakın bakın bakın =) | |
|