Duyurular | |
Gossip Girl | ~ NY gençleri neredesiniz? Dedikodularınızı bekliyorum. Bilgi için tıklayın.
Seviliyorsunuz. Xoxo |
Yönetim Kadrosu |
|
|
| Arama | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
Misafir Misafir
| Konu: Arama Çarş. Tem. 14, 2010 5:03 pm | |
| Eski Sevgili, hala unutulmamış ve kavgalar edilen birisi. Tercihen IV. Sınıf ama III. da kabulüm. Güzel kurgular çıkartmak için istiyorum bunu. Başka bir sevgilisi olabilir, ne olursa olsun bir araya gelmeyeceğiz. - Symphony Calista Boleyn Sevgili, sırf çıkar ilişkisi yüzünden takılma olacak. Onu kolluyor olacağım, kurguma göre bağlantılarımı güçlendirmem gerekiyor, bu yüzden şöhreti iyi olmalı. Aldatmalar yapabilir, yaptıkları şeyler sırasında başı belaya girerse kollayacağım. Aynı şekilde benim de kaçamaklarım olabilir, Gossip Girl'ün gündemine oturabilecek bir çift olabiliriz. Desteğime sahip birisi olacak. III. ya da IV. olması yeterli. - Ovnérta Quisqaun Takılmalar, kısaca arkadaş grubum. Sınırsız sayıda, herkese açık partiler ve özel partiler düzenleyeceğimiz bir grup. Sadece çıkarlar yüzünden bir aradayız. Aktif kişiler olmalı. - Alexandréa K. Alvarez- Achille S. D'Artagnan- Esmeraude G. Adorée- - - Sırdaş, tercihen kız ve III. ya da IV. olmalı. Ben onu koruyacağım, o da benim içimdekileri ve sırlarımı bilen tek kişi olacak. - Jamié C. Estaign
En son Martinus Lorenzo Diggor tarafından Perş. Tem. 15, 2010 2:00 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 5 kere değiştirildi |
| | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: Arama Çarş. Tem. 14, 2010 5:05 pm | |
| Takılmalar bana uygundur =)
|
| | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: Arama Çarş. Tem. 14, 2010 5:05 pm | |
| Hapçı olduğum için çıkarlarım adına sevdiğim bir erkek. Ve bu kişi ile aramızdaki sonradan aşka dönüşecek. Bende böyle bir kurgu arıyordum .D Eğer olmaz ise Sırdaş olabilir ^^ |
| | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: Arama Çarş. Tem. 14, 2010 5:10 pm | |
| Takılmalar uygundur bana da ^^ |
| | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: Arama Çarş. Tem. 14, 2010 5:13 pm | |
| |
| | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: Arama Çarş. Tem. 14, 2010 5:31 pm | |
| Hepinizi ekliyorum yalnız Ovnérta ö.m.e bakmanı istiyorum. (: Jamié, sırdaşa ekledim. Kurgumuza uygun rpler yapmak istediğinde ö.m. bekliyorum.
Takılmalardakiler çoğalınca parti gibi aktivite düzenlemeleri için ö.m. e gelirim, demedi demeyin. |
| | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: Arama Çarş. Tem. 14, 2010 6:14 pm | |
| Heyoo. Bende kurgumda değişikliğe gideceğim. Eski sevgili olabilir. |
| | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: Arama Çarş. Tem. 14, 2010 6:36 pm | |
| Güzel, boş bir zamanda rp yapabiliriz. (: |
| | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: Arama Çarş. Tem. 14, 2010 6:38 pm | |
| |
| | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: Arama Çarş. Tem. 14, 2010 6:41 pm | |
| |
| | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: Arama C.tesi Tem. 31, 2010 10:01 am | |
| Sırdaş olabilir eğer istersen. |
| | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: Arama Cuma Eyl. 10, 2010 3:11 pm | |
| |
| | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: Arama Cuma Eyl. 10, 2010 6:02 pm | |
| Takılmalar, kısaca arkadaş grubum. Sınırsız sayıda, herkese açık partiler ve özel partiler düzenleyeceğimiz bir grup. Sadece çıkarlar yüzünden bir aradayız. Aktif kişiler olmalı. Buraya talibim |
| | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: Arama Cuma Eyl. 10, 2010 7:56 pm | |
| Takılmalar, kısaca arkadaş grubum. Sınırsızsayıda, herkese açık partiler ve özel partiler düzenleyeceğimiz birgrup. Sadece çıkarlar yüzünden bir aradayız. Aktif kişiler olmalı. |
| | | Misafir Misafir
| | | | | Arama | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |