Gossip Girl RPG
Gossip Girl RPG
Gossip Girl RPG
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Gossip Girl Role Play Sitesine Hoş Geldiniz!

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap
Duyurular

~
House Party kurgumuz başlamıştır katılmak için tık!

~
Seviye sistemi kaldırılmıştır.

~
Yeni Popülerlik sistemi düzenlenmiştir. Lütfen göz atınız tık!

Keyifli Role Play'ler...
Gossip Girl
~ NY gençleri neredesiniz? Dedikodularınızı bekliyorum. Bilgi için tıklayın.

Seviliyorsunuz. Xoxo

Yönetim Kadrosu
Arama zamanı :D Pam10 Arama zamanı :D Lalea10

Arama zamanı :D

YazarMesaj
Misafir
Misafir

Arama zamanı :D Empty
MesajKonu: Arama zamanı :D   Arama zamanı :D EmptyC.tesi Eyl. 11, 2010 2:57 pm

Justin kendi halinde aşık bir şahıs Very Happy Aşkı için yıllardır hazır olmayı bekliyor. Şan dersi alıp ona şarkı yazıyor, resim dersi alıp portrelerini yapıyor.. Her şey onun için. Tabii neler olacağı henüz belli değil..

Yakın arkadaşlar (III. sınıfla Üniversite olacak. Erkek.)

Yardımcılar (Rosalie'mi bulmamda ve karşısına mükemmel olarak çıkmamda bana yardım edenler)

Pozitif olduklarım (Yeni geliyorum sonuçta buraya. Yeni tanıştıklarım arasında iyi anlaştıklarım buraya. İyi niyetli olacaklar.)

Negatif olduklarım (Sürtükler, kötü niyetliler falan buraya. Beni ayartmaya çalışan sürtükler ve Rosalie'ye ulaşmamı istemeyen insanlar işte..)

Hoşlananlar (Hoşlanan kızlar. Güzel olacaklar - zaten hepsi güzel gerçi - ama kalbimin tamamı tek kişiye ait olduğundan sadece platonik olacaklar. Ve bana olan hoşlantılarından dolayı onları üzmek istemeyeceğim)

Yeni kurgular oluşturulabilir.

En son Justin David Volterras tarafından C.tesi Eyl. 11, 2010 3:34 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Arama zamanı :D   Arama zamanı :D EmptyC.tesi Eyl. 11, 2010 3:12 pm

Yaa sen benı bı yere ekLesen soLe .D .D ozeLLıkLerımı sıraLayım ekLe ıste.. Very Happy

PartyLerın aranan yuzuyum. Her party'de mutLaka buLunurum. Eroın ve aLkoL kuLLanıyorum. Asık oLdugum tek kısı var. DıgerLerımı benım ıcın tek geceLık ıLıskı.. Yanı hosLantı.. ALısverıs yapmayı severım.. Ve utangacım.. Very Happy
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Arama zamanı :D   Arama zamanı :D EmptyC.tesi Eyl. 11, 2010 3:34 pm

Ne bilim. Sen bul yerleş işte Very Happy
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Arama zamanı :D   Arama zamanı :D EmptyC.tesi Eyl. 11, 2010 9:42 pm

Pozitif Olduklarım?
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Arama zamanı :D   Arama zamanı :D EmptyC.tesi Eyl. 11, 2010 9:47 pm

Yakın Arkadaşlar.
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Arama zamanı :D   Arama zamanı :D EmptyC.tesi Eyl. 11, 2010 9:48 pm

Yakın arkadaş olabilir Very Happy İşte ekle bi' yere Very Happy
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Arama zamanı :D   Arama zamanı :D EmptyC.tesi Eyl. 11, 2010 10:42 pm

Arhur, tamamdır Very Happy
Jamie ve Joseph. 2nizde Alexis'le çok yakınsınız ve Chelsea ile hiç değilsiniz. Jamie, sen sürtüksün ve Justin sürtüklerden uzak durmaya çalışıyor, akıllarını çelmesinler diye Very Happy
Chels'i mutlu ettiğinden Alexis Justinden nefret ediyor. Gerçi sonra onu (istemsiz de olsa) baya üzecek Justin ve Alexis sevinecek. Ama Alexis her türlü yine planlar peşinde. Jamie, o planda olabilirsin? Bu sayede de barışırız.
Joseph yakın olursunuz Justinle ama seni Alexis'e karşı sürekli uyarır Razz
Uyar mı?
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Arama zamanı :D   Arama zamanı :D EmptyC.tesi Eyl. 11, 2010 11:03 pm

Uyar Very Happy Very Happy sen ayarla işte Very Happy Very Happy
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Arama zamanı :D   Arama zamanı :D EmptyC.tesi Eyl. 11, 2010 11:18 pm

Bunun içinde bir plan ayarlamakla uğraşıyorum şuan Very Happy Very Happy
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Arama zamanı :D   Arama zamanı :D EmptyPaz Eyl. 12, 2010 6:34 pm

sana karşı 'pozitifim'
ekle beni Smile
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Arama zamanı :D   Arama zamanı :D EmptySalı Eyl. 14, 2010 3:45 pm

O zaman hosLandıgım bırı oLabıLırım. Very Happy Very Happy
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Arama zamanı :D   Arama zamanı :D EmptySalı Eyl. 14, 2010 3:54 pm

Alexis Bathory demiş ki:
Arhur, tamamdır Very Happy
Jamie ve Joseph. 2nizde Alexis'le çok yakınsınız ve Chelsea ile hiç değilsiniz. Jamie, sen sürtüksün ve Justin sürtüklerden uzak durmaya çalışıyor, akıllarını çelmesinler diye Very Happy
Chels'i mutlu ettiğinden Alexis Justinden nefret ediyor. Gerçi sonra onu (istemsiz de olsa) baya üzecek Justin ve Alexis sevinecek. Ama Alexis her türlü yine planlar peşinde. Jamie, o planda olabilirsin? Bu sayede de barışırız.
Joseph yakın olursunuz Justinle ama seni Alexis'e karşı sürekli uyarır Razz
Uyar mı?

Her türlü uyar ama şu planı özelden bir daha anlatmalısın. Hiçbir şey anlamadım Very Happy:D
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Arama zamanı :D   Arama zamanı :D EmptyPaz Ekim 10, 2010 9:53 am

Ekle Very Happy Kurgu belli

Arama zamanı :D
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Arama Zamanı geldi ^^ Bakın bi xD
» Arama