| Diamoniqé ~ Kurgum için önemli insanlar lütfen bakın ^^ | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Misafir Misafir
| Konu: Diamoniqé ~ Kurgum için önemli insanlar lütfen bakın ^^ C.tesi Tem. 31, 2010 7:28 pm | |
| Kurgu hazırlıyorum ve sizlere de çok ihtiyacım var. Eğer kendinizde belirteceğim özellikleri görüyorsanız ve ben de size uyuyorsam hoşgeldiniz demek isterim. Eminim ki birlikte çok eğleneceğiz ( Kısa ve öz. Amacımı belirttim. Umarım anlaşılabilirim ) Birinci şartım; güzel rp yapmak ve çok online olmaktır. Öncelikle kendi özelliğim; bir kaç cümleyle...Diamoniqé Gracié ~ Hayatta onun için bir kaç değerli şey vardır. Bunlar; kendi, en yakın dostu ve topuklu ayakkabılarıdır. New york'ta ebeveynlerinin evinde tek yaşamaktadır -ilerde arkadaşını da yanına alabilir-. Çevresinde çok insan vardır yalnız herkese güvenemez. İnsanlarla tanıştığında temkinli davranır, belirli standartlara uygunlarsa eğer onları hayatına sokar. Mutlu olduğunda tam diplerde yaşar, aynı zaman da kızdığında da yerle bir eder ortalığı. Tüm duygularını aşırı yaşamasıyla insanların tepkisini çeker. Bir anda sinirlenir ve bir anda söner. Kandırmak zordur. Herkese bir şüpheyle yaklaşır. Zenginliğe her zaman önem vermez. Ama Diamonqé'i tanımak zordur. Gerçek yüzünü herkese göstermemeyi tercih eder. İnsanlar onu yaşadıkça tanırlar. Giyime ve güzel görünmeye çok önem verir. Aslında içinde biraz sıkılgan da olsa ilgi odağı olmaktan ve iltifatlardan çok hoşlanır. Aptal ve güçsüz kimselerden nefret eder. Güç ona göre her şeydir.
Aradıklarım ~
Bir dost (en yakını) ~ Kız veya erkek fark etmez. Karakter özellikleri Diamoniqé'le birebir olması gerekir, buna ruh ikizi diyebiliriz. Başka kişilerle dostluk yani en yakınlık derecesi varsa eğer başvuru yapmayın. Çünkü sadece Diamoniqé ve X kişisi olmasını istiyorum. Ama onun dışında diğer yakınlıkları önemsemiyorum. Aynı sınıftan olacak. Kendimden küçük değil.
*Alexis Bathory
Arkadaşlar (okuldan falan) ~ Görünce selam verdiğim, okuldan sonra bir şeyler yaptığım arkadaşlar. Tüm sırlarımızı bilmeyiz. Sevgililer, aileler hakkında konuşuruz. Okul, sınıf arkadaşları gibi. Sınırsızdır. İsteyen başvurabilir.
*Chelsea Rosalié Bathory *S. Poppy Davis *Niobe Hera Linos *Aaric Egan Warchester *Jake Carter Hall
Ölesiye nefret ettiğim kız ~ Birbirimizden nefret ediyoruz ve tiksiniyoruz. Aramızda geçmişten gelen büyük bir mesele var. Birbirimizi gördüğümüz öldürücü bakışlar atıyoruz ve en ufak bir söz veya mimikten dolayı kavga ediyoruz. Benimle tam zıt karakterde olabilir veya olmayabilir. Ama bu bir gerçek: Benim yaşadığım yerde ona yer yok. İntikam çanları çalıyor.
*Ovnérta Quisqaun *Desiree Schult Ölesiye nefret ettiğim erkek ~ Eski sevgilim. Ondan nefret ediyorum. Benden ayrılmasını hala hazmedemedim ve başının belasıyım. Gördüğüm yerde iğneleyici sözlerime maruz kalıyor. Benden köşe bucak kaçıyor. İntikam planları yapıyorum.
*Stevrét B. Greyn
Şimdiki sevgilim ~ Daha fazla daha fazla istiyorum. Onu seviyorum ama bu yeterli değil. Bana aşık. Arada takılıyoruz ama yine birbirimize geri dönüyoruz. Onu seviyorum ve vazgeçemiyorum. Deli gibi aşık değilim ama beraber olmaktan hoşlanıyorum. Romantik olmalı. Beni her zaman şaşırtmalı. Ünlüsü biraz tipli olsa yeterli galiba (: Kendimden küçük olmayacak.
*___________________________________
Elde etmek istediklerim ~ Üç kişi düşünüyorum. Bunların tek özellikleri yakışıklı olmaları. Yalnız biri varki onu gerçekten istiyorum. O kişiyi lütfen pm atsın ^^ Yaş fark etmez (:
*Achille S. D'Artagnan (asıl kişi)
Komşu (yetişkin birisi, kadın erkek fark etmez.) ~ Aile dostumuz ve aynı zamanda komşumuz. Beni her zaman kolluyor. İkinci bir anne/babam gibi. Onların yokluklarını hissettirmiyor. Çok değer verdiğim birisi. Bazen benden şikayetçi olabilir.
*____________________________________
Kuzen (erkek.) ~ Pek haz almadığım birisi. Benim için sıradan. Arada görürsek konuşuruz. Ama anlaşamayız. *___________________________________
Umarım bu niteliklere uygun insanlar bulabilirim. Aklımda güzel kurgular var. Şimdiden teşekkürler [u]
En son Diamoniqé Gracié tarafından Paz Ağus. 15, 2010 12:33 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 8 kere değiştirildi |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Diamoniqé ~ Kurgum için önemli insanlar lütfen bakın ^^ C.tesi Tem. 31, 2010 8:39 pm | |
| Arkadaşlar (okuldan falan) ~ Burayı sevdim ^^
En son Chelsea Rosalié Bathory tarafından C.tesi Tem. 31, 2010 8:53 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Diamoniqé ~ Kurgum için önemli insanlar lütfen bakın ^^ C.tesi Tem. 31, 2010 8:43 pm | |
| Seçemedim. Arkadaşlar iyi sanırım... ^^ Sen bak uygunsa ekle. (: |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Diamoniqé ~ Kurgum için önemli insanlar lütfen bakın ^^ C.tesi Tem. 31, 2010 8:56 pm | |
| |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Diamoniqé ~ Kurgum için önemli insanlar lütfen bakın ^^ Paz Ağus. 01, 2010 10:32 am | |
| Ölesiye nefret ettiğim kız
Kesinlikle karakterlerimiz zıt ^^ |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Diamoniqé ~ Kurgum için önemli insanlar lütfen bakın ^^ Paz Ağus. 01, 2010 1:12 pm | |
| Elde etmek istediklerim ~ Üç kişi düşünüyorum. Bunların tek özellikleri yakışıklı olmaları. Yalnız biri varki onu gerçekten istiyorum. O kişiyi lütfen pm atsın ^^ Yaş fark etmez (:
O kişi olabilirim. |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Diamoniqé ~ Kurgum için önemli insanlar lütfen bakın ^^ Paz Ağus. 01, 2010 3:13 pm | |
| - Stevréth B. Greyn demiş ki:
- Elde etmek istediklerim ~ Üç kişi düşünüyorum. Bunların tek özellikleri yakışıklı olmaları. Yalnız biri varki onu gerçekten istiyorum. O kişiyi lütfen pm atsın ^^ Yaş fark etmez (:
O kişi olabilirim. O yer şimdilik dolu gibi. Ama istersen diğer ikisine veya ' Ölesiye nefret ettiğim erkek ~ ' eekleyebilirim? |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Diamoniqé ~ Kurgum için önemli insanlar lütfen bakın ^^ Paz Ağus. 01, 2010 3:37 pm | |
| O zaman öylesine nefretliklere ekle. Madem üvey kardeşimden öylesine nefret ediyorsun .D |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Diamoniqé ~ Kurgum için önemli insanlar lütfen bakın ^^ Paz Ağus. 01, 2010 3:51 pm | |
| Ailece sorunlusunuz galiba benimle Oldu ekliyorum |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Diamoniqé ~ Kurgum için önemli insanlar lütfen bakın ^^ Paz Ağus. 01, 2010 4:44 pm | |
| Ben karar veremedim. Iki karakterim var. Ikisini de ekle. Biri bu digeri de Jake Carter Hall. Yerlestirip PM atarsan sevinirim =) |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Diamoniqé ~ Kurgum için önemli insanlar lütfen bakın ^^ Paz Ağus. 01, 2010 6:24 pm | |
| |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Diamoniqé ~ Kurgum için önemli insanlar lütfen bakın ^^ Paz Ağus. 01, 2010 10:07 pm | |
| Tamamdır iki karakter de arkadaş o zaman. |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Diamoniqé ~ Kurgum için önemli insanlar lütfen bakın ^^ Ptsi Ağus. 02, 2010 1:55 pm | |
| - Ovnérta Quisqaun demiş ki:
- Ölesiye nefret ettiğim kız
Kesinlikle karakterlerimiz zıt ^^ Bende.^^ |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Diamoniqé ~ Kurgum için önemli insanlar lütfen bakın ^^ Ptsi Ağus. 02, 2010 2:21 pm | |
| - Desiree Schult demiş ki:
- Ovnérta Quisqaun demiş ki:
- Ölesiye nefret ettiğim kız
Kesinlikle karakterlerimiz zıt ^^ Bende.^^ Bir ara rp yapalım istersen? Hepiniz eklendiniz ^^ |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Diamoniqé ~ Kurgum için önemli insanlar lütfen bakın ^^ Ptsi Ağus. 02, 2010 2:31 pm | |
| |
|
| |
| Diamoniqé ~ Kurgum için önemli insanlar lütfen bakın ^^ | |
|