| Larry's Cell | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Misafir Misafir
| Konu: Larry's Cell Salı Ağus. 31, 2010 9:35 pm | |
| Hey, sanırım beni uygunsuz yakaladın. Mesajını bırak, ben sana ulaşırım!
Mesaj Bırakmak İçin; 1 yeni mesajınız var. Kimden;
Arama Yapmak İçin; 1 sesli aramanız var. Kimden;
Sesli Mesaj İçin; 1 Yeni mesajınız var. Kimden;
Rehber yok. Herkes arayabilir ~ |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Larry's Cell Perş. Eyl. 02, 2010 6:53 pm | |
| 1 Yeni mesajınız var. Kimden; Chelsea Arhur? Ama. Ama nasıl? Neden döndün? Babam Londrada, asiller yemeğinde. Ama çok yakında dönecek ve seni gördüğüne hiç sevinmeyecek abi. Bunu biliyorsun değil mi? Lütfen geri döneceğini söyle. Döndüğüne sevindim,evet. Ama seni düşünmek zorundayım. Gidişinin ne gibi sonuçları olacağını tahmin etmiş olmalısın, eski hayatına aynen devam edemezsin.Orada kurduğun hayatın nesi vardı? Bu büyük bir risk! Mesajını bekliyorum, lütfen bir hata yapma. Bir hata daha! Lütfen. |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Larry's Cell Perş. Eyl. 02, 2010 8:00 pm | |
| 1 yeni mesajınız var. Kimden; Chelsea Ne? Hiçbir şey anlamadım. İngiltere buraya çok uzak sayılmaz abi. Ve İngilizceyi de biliyorsun. Babamızı suçlamayı bırak! Madame Ursula'nın eğitemediği asil yoktur. Ve seni defalarca aradım. Ama babamın verdiği numara, bu numaran değildi. Değiştirmeseydin mesajlarımı da görebilirdin. Ne yaparsan yap Demetri senin baban! Ve bir Bathory olma ayrıcalığını sana verdiği için mutlu olmalısın. Asillerin davranışlarıyla herkese örnek olması beklenir. Madame'ın başardığını düşünmüştüm ama anlaşılan hâlâ aynısın. Endişeleniyorum.
|
|
| |
Misafir Misafir
| |
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Larry's Cell Perş. Eyl. 02, 2010 9:30 pm | |
| 1 yeni mesajınız var. Kimden; Chelsea O senin baban, 'o adam' değil! Tokyo? Madame Ursula'dan şüphelenmemeliydim. Onun elinde olsaydın şimdi gerçek bir asil olabilirdin. Kandırmak? Babamız bizim iyiliğimizi istiyor Arthur anla! Ailemiz için bunu yapmak zorundaydı. Ve bunu nasıl yaptığını kim bilebilir söylesene? Kazandığın onca düşmanı hatırla.. Hangi baba oğlunu dünyanın öbür ucuna göndermek ister? Hangi baba çocuklarına yalan söylemek ister! Hakkın olanı öyle mi? Hakkın olanı demek! Her şeyi sadece Demetri Bathory'nin oğlu olduğun için hakkettiğini sanıyorsun, değil mi? Bir serveti hak etmek için asilliğini kanıtlaman gerek. Kuralları öğrenmeyi denemedin bile biliyorum ama servetin ve bütün şirketlerin varisi olmak için kendini kanıtlamak zorunda olduğunu bilmen gerekir. Endişem sırf bu yüzden zaten. Asiller, yüzlerce yıllık bir servetin emin ellere geçtiğinden emin olmak zorunda.
|
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Larry's Cell Çarş. Eyl. 08, 2010 7:25 pm | |
| 1 yeni mesajınız var. Kimden; Elena. Eğer ne şekilde yapacağını biliyorsan; hiçbir şey için erken değildir! |
|
| |
Misafir Misafir
| |
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Larry's Cell Cuma Eyl. 10, 2010 1:23 pm | |
| 1 yeni mesajınız var. Kimden; J. " Bir ara takılalım derim dostum (: " |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Larry's Cell C.tesi Eyl. 11, 2010 4:48 pm | |
| 1 yeni mesajınız var. Kimden; Elena. Ah hadi ama otuzuna gelmeden torun sahibi olacağına gönlünü eğlendir derim. Ve tasma takılacaksa eğer sana değil karşı tarafa takılmış olması senin açından daha eğlenceli olmaz mı? |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Larry's Cell C.tesi Eyl. 11, 2010 9:06 pm | |
| 1 yeni mesajınız var.
Kimden; J. " 18 yaşında bir genç kızım. Bana Jey Jey dediğin yıllar eskide kaldı yaa. Hıh " |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Larry's Cell Paz Eyl. 12, 2010 1:32 pm | |
| 1 yeni mesajınız var.
Kimden; J. " Bunu kendin görmen lazım benim sevgili dostum " |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Larry's Cell Çarş. Eyl. 29, 2010 2:41 pm | |
| 1 Yeni Mesaj! From; Alessandra New York'tan ayrıldığımıda kim söyledi ! Bunu düşünmüyorum. |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Larry's Cell Çarş. Eyl. 29, 2010 2:48 pm | |
| 1 Yeni Mesaj! From; Alessandra
New York'tan çıkmıyorum. Çıktığım tek bir yer var ; Chels ve senin hayatın... |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Larry's Cell Perş. Eyl. 30, 2010 10:54 am | |
| 1 Yeni Mesaj! From: Alessandra
Chels'in ikimiz arasında koştuğunu görmek canımı sıkıyor. Onun mutluluğu için her şey. Ve söylediğin şey çok doğru. Ait olmadığım bir hayattan zaten çıkamam. Tıpkı senin, benim hayatıma asla ait olmadığın gibi. Artık oynadığın rolü ve bana prenses demeyi bırakabilirsin. Perde kapandı. |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Larry's Cell Perş. Ekim 28, 2010 2:51 pm | |
| Arthur Larry Bathory Diyaloğunuz :
" Üzgünüm Arthur. Görüşürüz. "
-telefon cevap alınmadan kapanır. |
|
| |
| Larry's Cell | |
|