| Michelle's Cell. | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Misafir Misafir
| Konu: Michelle's Cell. Perş. Tem. 01, 2010 11:23 am | |
| Selam tatlım!Alışveriş zamanı ve ben telefonuma bakamıyorum!Mesajını bırak ben sana dönerim.Bip! |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Achille S. D'Artagnan Perş. Tem. 01, 2010 11:28 am | |
| Telefon Rehberi Monica McDibble Winter Schultz Michéal Lucas O'mhéndia Manuéla Ria Osané Ovnérta Quisqaun Evaline Lydia Slowen Rachel M. Brookstein Elyssa Quentin Ryan Achille S. D'Artagnan Michaél Xonieés Laela Cryptic Lena Camicia Erin Candice Swane S. Poppy Davis Natalia Ellié O'rélia Albus Trancer McDibble Eklenmek için PM gönder yeterli Kısa Mesaj Göndermek İçin: 1 yeni mesaj! From: Karakter ismi"Mesajınız"Sesli Mesaj Göndermek İçin: 1 Sesli mesaj! From:Karakter ismi"Konuşmanız"Aramak İçin: Arama var! From:Karakter İsmi"Diyaloğunuz"
En son Michelle O'sthre tarafından Salı Tem. 06, 2010 7:58 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 12 kere değiştirildi |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Michelle's Cell. Perş. Tem. 01, 2010 11:38 am | |
| 1 yeni mesaj! From: Karakter ismi Monica McDibble "Mesajınız"
Mesajını aldım tatlım. Tamam saat 14.00'da orda olurum (;
|
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Michelle's Cell. Perş. Tem. 01, 2010 11:50 am | |
| 1 yeni mesaj! From: Manuéla Ria Osané "Hey Mi ! Mesajını aldım. 14:00 da orada olacağım. xoxo Ri." |
|
| |
Gossip Girl Lütfen rütbe edininiz
Bilgiler Puan: Bunlara gerek yok.
| Konu: Geri: Michelle's Cell. Perş. Tem. 01, 2010 5:02 pm | |
| Arama var! From: Winter. "Banane senin dedikodu kazanından! Küçük ezik." | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Michelle's Cell. Perş. Tem. 01, 2010 6:49 pm | |
| 1 yeni mesaj! From: Evaline Lydia Slowen. Hemen buluşalım, öptüm. |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Michelle's Cell. Cuma Tem. 02, 2010 10:26 am | |
| 1 yeni mesaj! From: Michéal Xoniées "Tamam Tatlım ! Bende seni çok özledim , hemen buluşalım..." |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Michelle's Cell. C.tesi Tem. 03, 2010 10:14 am | |
| 1 Sesli mesaj! From:Ovnérta. "Hey, Mich. Neler oluyor? Hiçbir cehennemde olduğum falan yok. Tabii ki de işlerim vardı ve bunu sana söylemiştim." |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Michelle's Cell. Ptsi Tem. 05, 2010 9:14 am | |
| 1 yeni mesaj! From: Michéal "Tatlım.Dün Gece için özür dilerim.Lütfen beni ara." |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Michelle's Cell. Salı Tem. 06, 2010 8:48 am | |
| 1 Sesli mesaj! From:Poppy "Hey! Selam benim sevimli kuzencağzım... En sevdiğin "ablan" -evet biliyorum bana sinir oluyorsun- Malibu sahillerinden geri döndü ve gezecek kimsecikleri yok. Ona neler olup bittiğini falan anlatarak kızın içini kemiren o can sıkıntısına çare olmaya ne dersin...? Öptüm, Poppy" |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Michelle's Cell. Salı Tem. 06, 2010 9:01 am | |
| 1 yeni mesaj!
From: Karakter ismi "Kolaydı sanki *-* Dene bi bak sana neler yapıyorum. *-* " |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Michelle's Cell. Salı Tem. 06, 2010 8:06 pm | |
| 1 Sesli mesaj! From: Albus Trancer McDibble "Bende çok iyiyim küçük cadı. Keyfin yerinde anlaşılan. Arada bir fatura ödeme dönemleri dışında görüşelim. Ek kart talimatını verdim. Bir daha ki buluştuğumuzda elime geçmiş olursa veririm. Bu arada özledim seni güzel cadım" |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Michelle's Cell. Çarş. Tem. 07, 2010 10:09 am | |
| 1 yeni mesaj! From: Poppy "Hey Mich, geçen Barneys'e gidiyordum yolda sevgilini gördüm. Suratı asıktı falan... Senle mi ilgili fıstığım yoksa başka birşey mi?" |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Michelle's Cell. Çarş. Tem. 07, 2010 10:17 am | |
| 1 Sesli mesaj! From:Babam
"Küçük cadı sanırım uzun bir süre o arabayla idare etmek zorundasın. Her hafta araba değiştirmene müsade edemeyeceğimi biliyorsun. Tabi ki senden daha kıymetli değil ancak bazı şeylerden bu kadar çabuk sıkılmamalısın." |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Michelle's Cell. Çarş. Tem. 07, 2010 10:17 am | |
| 1 yeni mesaj! From: Poppy "Um... Anladım. Neyse booooşver kuzenceğzim." |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Michelle's Cell. Çarş. Tem. 07, 2010 10:56 am | |
| 1 Sesli mesaj! From: Babam
"Ne için çok geç? Umarım habersiz bir çılgınlık yapmamışsındır tatlım. Biliyorsun ki ceza vermek hiç bana göre değil. Seviliyosun." |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Michelle's Cell. Çarş. Tem. 07, 2010 12:25 pm | |
"Sanırım iptal etmen gerektiğini farketmişsindir miniğim. Ya da uzunca bir süre kredi kartcıklarından mahrum mu kalman gerekiyor farketmen için?" |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Michelle's Cell. Çarş. Tem. 07, 2010 12:29 pm | |
"Ama baba diyerek sıyrılamayacağımız bir durumdayız tatlım. Lütfen!" |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Michelle's Cell. Çarş. Tem. 07, 2010 12:33 pm | |
"Michelle lütfen öyle konuşma ama senden normal insanlar gibi aldığın arabayı bir kaç sene kullanmanı istemem gerekiyor. Yani siparişini birazcık erteliyeceksin." |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Michelle's Cell. Çarş. Tem. 07, 2010 12:46 pm | |
"Bir ay dolmadan önce görüşelim tatlım. Seni çok özledim." |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Michelle's Cell. Çarş. Tem. 07, 2010 4:52 pm | |
"Böyle davranıp içimdeki hediye ve sürpriz yapma aşkının ölmesine sebep olma tatlım. Arkadaşların hakkında da öyle konuşma lütfen. Bir iki haftaya kardeşlerinle birlikte güzel bir yemek düzenleyeim diyorum ne dersin?" |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Michelle's Cell. Çarş. Tem. 07, 2010 4:58 pm | |
"İki tane üvey kardeşinle birlikte tatlım. Güzel bir yemek yeriz. Hatta yemekten önce birlikte bir sergiye falanda gidebiliriz." |
|
| |
| Michelle's Cell. | |
|