| Laela's Cell. | |
|
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Laela's Cell. Cuma Tem. 09, 2010 4:13 pm | |
| 1 yeni mesaj! From: Achille S. D'Artagnan "Gossip Girl yalan haber yapmaz Laela, bunu sen de biliyorsun. İnkar etmen ne acı. En azından yaptığının arkasında durabilseydin, o zaman seni dinlerdim. xx" |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Laela's Cell. Cuma Tem. 09, 2010 4:39 pm | |
| 1 yeni mesaj! From: Cassidy L. Kristowent "Oo, Laela. Doyumsuz olmak kötüdür tatlım. Achille'i anladım ama Norrec olmadı bi'tanem." |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Laela's Cell. Cuma Tem. 09, 2010 4:52 pm | |
| 1 yeni mesaj! From: Albus Trancer McDibble "Bayan Cryptic son duyduğum haberler sizin adınıza çok üzücü sanırım buluşmamızı bir süre ertelememiz sizin içinde benim içinde daha uygun olacak. Sözüm hala geçerli emin olabilirsiniz. Albus Trancer" |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Laela's Cell. Cuma Tem. 09, 2010 6:22 pm | |
| 1 yeni mesaj! From: Achille S. D'Artagnan " Bebeğim, beni incitmek hiç kolay değil ama sen bunu yaptın, eminim biliyorsun. Aldatmanın sebebini merak ediyorum, hem de onunla? Aramızda sadece seks dışında bir şeyler olmaya başlıyor sanmıştım." |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Laela's Cell. Cuma Tem. 09, 2010 6:34 pm | |
| 1 Sesli mesaj! Alexis. "Tanrım, Manhattan'ı ve skandallarını özlemişim! Haberi gördüm, dertleşmek istersen buralardayım. Dağıtmanın yollarını iyi bilirim, biliyorsun. Xoxo A." |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Laela's Cell. Cuma Tem. 09, 2010 6:39 pm | |
| 1 Sesli mesaj! Alex. "Grup olayı planlıyorum bu aralar (: Haberin olur. " |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Laela's Cell. Cuma Tem. 09, 2010 6:42 pm | |
| 1 yeni mesaj! From: Achille S. D'Artagnan " Anlayacağın gibi Laela, biraz kafamı dinlemeliyim. xx"
|
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Laela's Cell. Cuma Tem. 09, 2010 6:42 pm | |
| 1 yeni mesaj! From:Gwenyth "Ne bu ciddiyet ? Sana yakışmıyor.Ağzında bir bardak dolusu viskiyle gülmeni yeğlerim.Şişeleri kap gel.Ne zaman istiyorsan.Xx , Gwen." |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Laela's Cell. Cuma Tem. 09, 2010 6:59 pm | |
| 1 yeni mesaj! From: Ovnérta. "Hey, L. Olanları duydum. Neler dönüyor ortalıkta?!" |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Laela's Cell. Cuma Tem. 09, 2010 7:04 pm | |
| 1 yeni mesaj! From: Ovnérta. "Kesinlikle buluşalım bebeğim. Öpüldün xoxo *O*" |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Laela's Cell. Cuma Tem. 09, 2010 9:13 pm | |
| 1 yeni mesaj! From: Cassidy L. Kristowent "Hadi ama L. Gossip Girl yalan haberler yapmaz tatlım. Tek diyebileceğim: Keşke Norrec olmasaydı. Üzgünüm." |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Laela's Cell. Cuma Tem. 09, 2010 10:49 pm | |
| 1 yeni mesaj! From: Ambrosia "GG'deki haber cidden kötüydü. Bir ara takılalım istersen? Ah tanrım, kim bilir ne kadar korkunç mesajlar gelmiştir sana. Cevap bekliyorum. Mose" |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Laela's Cell. Cuma Tem. 09, 2010 10:53 pm | |
| 1 Yeni Mesaj!
From: Ambrosia "Kankalık kozumu kullanarak yardım edebilirim istersen bebeğim?"
|
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Laela's Cell. C.tesi Tem. 10, 2010 2:49 pm | |
| 1 yeni mesaj! From:Loisa Claire Anderson Ah, Tanrım! L. neler yaptın sen öyle? Kısa zamanda görüşmeliyiz. xoxo. |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Laela's Cell. C.tesi Tem. 10, 2010 3:32 pm | |
|
En son Clemence Kristowent tarafından Cuma Tem. 16, 2010 11:47 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Laela's Cell. C.tesi Tem. 10, 2010 3:39 pm | |
| 1 yeni mesaj! From: Fernando Andres "Sanırım Winter, sevgilisini çaldığın için intikam planları içerisinde. Bir sorun çıkarsa sonuna kadar yanındayım Laela. (; Düşmanımın düşmanı, benim dostumdur. O kız ne kadar dibe batarsa, ben de o kadar eğlenirim (;" |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Laela's Cell. C.tesi Tem. 10, 2010 4:56 pm | |
| 1 yeni mesaj! From:Gwen "Bence daha sık konuşmalıyız.Kime baksam gözlerinde 'Laela !!' bakışı seziyorum.Ortalık karıştı." |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Laela's Cell. C.tesi Tem. 10, 2010 5:01 pm | |
| 1 yeni mesaj! From:Cassidy "L. anlamıyor musun? Uyuşturucuyu fazla kaçırıyorsun. Hem de çok! Ach'i seviyorsun ve uyuşturucu yüzünden Norrec'le yatıyorsun. Biraz azaltmalısın. Bu büyük bi' kanıt tatlım. Güvenmek istiyorum, xoxo Cass." |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Laela's Cell. C.tesi Tem. 10, 2010 6:19 pm | |
|
En son Clemence Kristowent tarafından Cuma Tem. 16, 2010 11:47 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Laela's Cell. C.tesi Tem. 10, 2010 6:27 pm | |
| 1 sesli mesaj! Cassidy "Deneyebilirsin. Ah Tanrım L. Kendime inanamıyorum. Uyuşturucudan uzak dur diyorum sana, hem de ben. Galiba iyi değilim. Sadece bir süre görüşmek istemiyorum. Partiye geliyorsan orada konuşuruz belki. Anlıyorsun değil mi? Winter benim ablam ve onun üzülmesini istemiyorum. Off her neyse, bunları söylemek zorundaydım. Öpüldün tatlım. İyi bir zamanda görüşürüz." |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Laela's Cell. Paz Tem. 11, 2010 8:07 am | |
| 1 yeni mesaj! From:Laurette D'or Leveque "Tatlım olanları duydum.Konuşmak istersen ben burdayım D." |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Laela's Cell. Paz Tem. 11, 2010 4:39 pm | |
| 1 yeni mesaj! From:Mose "OMFG!! Tabii ki de orada olcam ^^ " |
|
| |
Misafir Misafir
| |
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Laela's Cell. Paz Tem. 11, 2010 4:53 pm | |
| 1 yeni mesaj! From:Mose "Delilik yapıp çamaşırlarımla gelsem nasıl olur? " |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Laela's Cell. Paz Tem. 11, 2010 5:09 pm | |
| 1 yeni mesaj! From:Poppy "Tanrım!!!! Orada olacağım... Eğlenceli olacağına eminim " |
|
| |
| Laela's Cell. | |
|