| Üstteki üye hakkında düşünceleriniz | |
|
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında düşünceleriniz Çarş. Tem. 07, 2010 10:29 am | |
| |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında düşünceleriniz Çarş. Tem. 07, 2010 10:31 am | |
| |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında düşünceleriniz Çarş. Tem. 07, 2010 10:41 am | |
| müzik severliği en önemli özelliğiyse xD ilginç bi karakteri yok demektir |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında düşünceleriniz Çarş. Tem. 07, 2010 10:44 am | |
| Tam da değiştirmiştim asdasds İlginç* olmak gibi bi çabası yok karakter doğuştan marjinal asdasds - fazla bişey * |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında düşünceleriniz Çarş. Tem. 07, 2010 10:48 am | |
| Ünlüsünü heç sevmiyorum niyeyse O.o Iska. İlk I. sınıf galiba di mi? |
|
| |
Misafir Misafir
| |
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında düşünceleriniz Çarş. Tem. 07, 2010 11:03 am | |
| fazla *Ney? diye düşündürdü |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında düşünceleriniz Çarş. Tem. 07, 2010 11:06 am | |
| Yok yok, ben Ed'i hiç sevmiyorum O.o Ayrıca cidden... Fazla ney acaba |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında düşünceleriniz Çarş. Tem. 07, 2010 11:07 am | |
| fazla ımmm.. dur iyi bi tema* uydurunca söylerim asdasds - üsteki üyeyi sevdim , neden bilmiyorum o.O |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında düşünceleriniz Çarş. Tem. 07, 2010 11:13 am | |
| Sevilesiyim ondandır ^^ Üstteki üyenin ünlüsünü gördükçe Sunday Bloody Sunday'i söyleyesim geliyo O.o |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında düşünceleriniz Çarş. Tem. 07, 2010 11:15 am | |
| "Hayley candır reis "demek istiyorum .p İncisözlükbenimahvettin .p - avaratındaki bayan* kim bilmiyorum. İsmini sormak istiyorum ? .p |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında düşünceleriniz Çarş. Tem. 07, 2010 11:16 am | |
| Emma Roberts diyorum ona. =D |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında düşünceleriniz Çarş. Tem. 07, 2010 11:17 am | |
| Emma Roberts evet ^^ Takımı kullanmııış yihu |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında düşünceleriniz Çarş. Tem. 07, 2010 11:20 am | |
| Ben de yihulasam bana bi takım yapsana asdasds - av-im istiyorum senden :p |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında düşünceleriniz Çarş. Tem. 07, 2010 11:21 am | |
| "Avi - İm ? Tabii denerim." diye düşündürttü. Buyur link mink ne istiyosan at ben bakarım ona göre... ^^ |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında düşünceleriniz Çarş. Tem. 07, 2010 11:23 am | |
| Süt alıp gelicem , bekle beni asdasds - Seni bravo .p diyesim var |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında düşünceleriniz Çarş. Tem. 07, 2010 12:09 pm | |
| |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında düşünceleriniz Çarş. Tem. 07, 2010 12:10 pm | |
| Başka bir sitede Daha gördüm.. Genellikle soyadları küçük harfle başlıyor nidense O.o |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında düşünceleriniz Çarş. Tem. 07, 2010 2:54 pm | |
| Daha'yı büyük yazması meraklandırdı beni |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında düşünceleriniz Çarş. Tem. 07, 2010 2:55 pm | |
| avatarı ile imzası cidden alakasız =D |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında düşünceleriniz Çarş. Tem. 07, 2010 3:00 pm | |
| Tanımadım |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında düşünceleriniz Çarş. Tem. 07, 2010 3:01 pm | |
| Anamm. Bebeğim. Seviyorum seni Seren-chan. Hemşerim benim. |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında düşünceleriniz Çarş. Tem. 07, 2010 3:01 pm | |
| Ben de seni seviyorum hemşerim ve biricik -üvey- kardeşim^^ |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında düşünceleriniz Perş. Tem. 08, 2010 8:10 am | |
| Seren'miş adı, gemicilik dersinde görmüştük seni seren xD |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında düşünceleriniz Perş. Tem. 08, 2010 8:11 am | |
| Aynı Seren olmadığından eminim^^ Benden önce kaydolmuş .S |
|
| |
| Üstteki üye hakkında düşünceleriniz | |
|