Gossip Girl Role Play Sitesine Hoş Geldiniz! |
Duyurular | |
Gossip Girl | ~ NY gençleri neredesiniz? Dedikodularınızı bekliyorum. Bilgi için tıklayın.
Seviliyorsunuz. Xoxo |
Yönetim Kadrosu |
|
|
| Üstteki üye hakkında düşünceleriniz | |
| | |
Yazar | Mesaj |
---|
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında düşünceleriniz Cuma Tem. 09, 2010 11:03 am | |
| Tanışalım şeyy lejantımdaki iconların kodunu yazsannn *-* - sevdim onu |
| | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında düşünceleriniz Cuma Tem. 09, 2010 11:04 am | |
| Bende sevdiiim Hemen yazıyorum beklee |
| | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında düşünceleriniz Cuma Tem. 09, 2010 11:06 am | |
| Hiii Teşekkür ederimmm *-* - İ y i bir* i |
| | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında düşünceleriniz Cuma Tem. 09, 2010 11:11 am | |
| Ünlüsüne bittttiiiiiim OUT:Yazdım linklerle |
| | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında düşünceleriniz Cuma Tem. 09, 2010 11:12 am | |
| Teşkkür ettm Ünlü mü seven 2. kişisn ona da teşkkür - Ünlüsü güzel gülüyorrr <3 |
| | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında düşünceleriniz Cuma Tem. 09, 2010 11:13 am | |
| Bişi deiL İmzasına ve avatarını yapana hayran olduğumm (Kim yaptı kızz cidden ) |
| | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında düşünceleriniz Cuma Tem. 09, 2010 11:16 am | |
| Ona av im yaptım |
| | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında düşünceleriniz Cuma Tem. 09, 2010 11:17 am | |
| Sana biiiiiitim o zaman Seren |
| | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında düşünceleriniz Cuma Tem. 09, 2010 11:32 am | |
| Ona bir takım daha yaptım. |
| | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında düşünceleriniz Cuma Tem. 09, 2010 11:32 am | |
| BAkıcammm Bittttiiiiim insan bakıyorumm |
| | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında düşünceleriniz Cuma Tem. 09, 2010 11:35 am | |
| Gabriella isminden hoşlanmıyorum |
| | | | Üstteki üye hakkında düşünceleriniz | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|