| Üstteki üye hakkında düşünceleriniz | |
|
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında düşünceleriniz Perş. Tem. 08, 2010 1:11 pm | |
| Tamamen söyleniştekigüzelliktendolayı böyle söylerler .P Yoksa ben kim , çakaL olmak kim asdasds zaten biyolojik olarak bakarsan baya bi imkansız .p - Sevmek candır.Sasha'yı seviyormuş, güzel .p |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında düşünceleriniz Perş. Tem. 08, 2010 1:55 pm | |
| Tanımıyorum. ve pekte hoşlanmadım doğrusu. |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında düşünceleriniz Perş. Tem. 08, 2010 1:56 pm | |
| İmzasının sol kısmı çok göze batıyor... Ama ünlüsünü severim. |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında düşünceleriniz Perş. Tem. 08, 2010 1:57 pm | |
| Popiler , ben de sndn hoşlanmadım . demicem çünkü tanımıyorum bile asdasds - ünlüsünü sevdim*-* |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında düşünceleriniz Perş. Tem. 08, 2010 2:08 pm | |
| - S. Poppy Davis demiş ki:
- İmzasının sol kısmı çok göze batıyor...
Ama ünlüsünü severim. al ya üfzelttim ya al ya .D nasıl olmuş? // Bazen tanımamak tanımaktan çok daha yararlı olabiliyor^^ |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında düşünceleriniz Perş. Tem. 08, 2010 2:10 pm | |
| Editmyprofilebabe. - Ünlüsünün elbisesi hoş |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında düşünceleriniz Perş. Tem. 08, 2010 2:30 pm | |
| |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında düşünceleriniz Perş. Tem. 08, 2010 2:30 pm | |
| İmzasındaki yazıyı sevdim. |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında düşünceleriniz Perş. Tem. 08, 2010 2:32 pm | |
| - Clemence Kristowent demiş ki:
- S. Poppy Davis demiş ki:
- İmzasının sol kısmı çok göze batıyor...
Ama ünlüsünü severim. al ya üfzelttim ya al ya .D nasıl olmuş?
//
Bazen tanımamak tanımaktan çok daha yararlı olabiliyor^^ Aman ya ne tepki verdin .D Korktum köşeme çekildim bidaha kimsenin takımına bişey demicem Ayrıcaa, iyi böyle Takımı çok hoşigime gitti ^^ |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında düşünceleriniz Perş. Tem. 08, 2010 2:34 pm | |
| Arigato tatlım! Ünlüsü acayip güzel gülümsüyor. |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında düşünceleriniz Perş. Tem. 08, 2010 2:40 pm | |
| Halasına çekmiş Emma da ben Julia Roberts'ın gülüşünü de çok severim.. Japonca özentimi kabarttı. Zamanında çok isterdim.. ): |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında düşünceleriniz Perş. Tem. 08, 2010 2:41 pm | |
| ünlüsü ciddn güzel gülmüyorrrrrrrr *.* |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında düşünceleriniz Perş. Tem. 08, 2010 10:57 pm | |
| Ünlüsünü çok severim *-* Ne yalan söyleyeyim, kendisini de çok severim *-* |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında düşünceleriniz Perş. Tem. 08, 2010 11:00 pm | |
| imzasındaki yazılardan yalnızca rex ve inferno|rum tanıdık geldi ne anlamları var merak ettim |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında düşünceleriniz Perş. Tem. 08, 2010 11:06 pm | |
| İlki; Nasralı İsa, Yahudilerin Kralı. (INRIdir ve ünlü bir yazıdır. İsa'nın çarmıhında yazar) İkincisi; Nasralı Jesus(şeytanın oğlu) Cehennemin Kralı. Bir kitapta okumuştum da kitabı unuttum Çok üzülüyorum unuttuğum için - Vayy be, kariyer seçmiş. Aferim heee, erkeklere kariyer daha çok yakışıyor. En iyisi dediğim |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında düşünceleriniz Perş. Tem. 08, 2010 11:09 pm | |
| Tüm hepsinin anlamlarını merak ediyorum xD ve kitabın adını... aslında Aşk diye bir seçenek olsaydı onu seçerdim ama malesef ikinci şeyi seçmek zorunda kaldım önemsediğim xD PARA |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında düşünceleriniz Perş. Tem. 08, 2010 11:15 pm | |
| Hepsi bu kadar valla Kitabı bulurum ben eve gidince Ayrıca aşk seçeneği olsa ben seçmezdim Para ya da şöhret . Aşk zaten bulunur. Şöhretinin altında neden türkiye bayrağı ve onun gibi şeyler merak ettiğim insanlardan |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında düşünceleriniz Perş. Tem. 08, 2010 11:17 pm | |
| Türkiye bayrağı? nerede? Tarayıcısında bir hata olmalı xD imzasının altında demek istediyse, yok öyle bir şey xD ışık oyunudur o. |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında düşünceleriniz Perş. Tem. 08, 2010 11:20 pm | |
| Yok valla var Bilgilerin altında şöhret, altında bişiler işte, o şeyleri anlamadım Türkiye bayrağı falan xD Neyse boşver hiç yoramam kafamı Vayy bee bu saatte açık olan tek yaratık ben değilim dediğim |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında düşünceleriniz Perş. Tem. 08, 2010 11:22 pm | |
| Saat daha erkendi ama xD yarın çok erken kalkmam gerekli bu yüzden site sana emanet üstteki. Taka duş alıp yatarrrr xD cya. |
|
| |
Misafir Misafir
| |
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında düşünceleriniz Perş. Tem. 08, 2010 11:50 pm | |
| |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında düşünceleriniz Perş. Tem. 08, 2010 11:50 pm | |
| Yalnız olmadığımı farkettiren |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında düşünceleriniz Cuma Tem. 09, 2010 10:57 am | |
| İsmini ve kendini sevidiğimm *-* |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında düşünceleriniz Cuma Tem. 09, 2010 10:59 am | |
| Tam olarak tanımadığım |
|
| |
| Üstteki üye hakkında düşünceleriniz | |
|