| Üstteki üye hakkında düşünceleriniz | |
|
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında düşünceleriniz C.tesi Tem. 10, 2010 11:01 am | |
| |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında düşünceleriniz C.tesi Tem. 10, 2010 11:10 am | |
| Avatarını bile severim asdasds |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında düşünceleriniz C.tesi Tem. 10, 2010 11:10 am | |
| Resimleri çok koyu tonda yapmış.. |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında düşünceleriniz C.tesi Tem. 10, 2010 11:26 am | |
| Resim ? asdasds - lakap iyi |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında düşünceleriniz C.tesi Tem. 10, 2010 11:27 am | |
| |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında düşünceleriniz C.tesi Tem. 10, 2010 11:33 am | |
| fotolar, av-im, ok ^^ - eroinleğim* asdasds |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında düşünceleriniz C.tesi Tem. 10, 2010 11:42 am | |
| Komik profil bilgileri .d |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında düşünceleriniz C.tesi Tem. 10, 2010 11:42 am | |
| Hıyarlı baba ve havuçlu anne .D asdf ^^ |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında düşünceleriniz C.tesi Tem. 10, 2010 11:43 am | |
| Kendisindn soğuyrm gittiçe. :/ |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında düşünceleriniz C.tesi Tem. 10, 2010 11:45 am | |
| o.O Omg! Birşey mi yaptım sana karşı |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında düşünceleriniz C.tesi Tem. 10, 2010 11:50 am | |
| Hooyyaaa -ismindeki kafiye hoş yani bana kafiyeli gibi geldi .p GÜL..ŞAH |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında düşünceleriniz C.tesi Tem. 10, 2010 11:59 am | |
| Bense ismimi hiç sevmem .D asdf ^^ Keşke değiştirmeselerdi (: Soyismi çok hoşuma gitti .D |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında düşünceleriniz C.tesi Tem. 10, 2010 12:04 pm | |
| Çok güzel söylenişi ama - yeah Griffin .p - Ondan bana bi takım yapmasını isticem ama utanıyorum :p |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında düşünceleriniz C.tesi Tem. 10, 2010 12:12 pm | |
| A-ah neden utanıyorsun ki .D Bende Hayley takımı dolu .D asdfjkl ^^ Rpye ilk başladığımda her yerde ünlüm Hayleydi ^^ |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında düşünceleriniz C.tesi Tem. 10, 2010 12:16 pm | |
| O zamannnn banayollar mısın hemşerim asdasds msn fln :p - teşekkür edesim var ve acayip mutlu oldum |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında düşünceleriniz C.tesi Tem. 10, 2010 12:21 pm | |
| Geldiğimde yollarım ^^ Hazırlanmam gerekiyor .D |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında düşünceleriniz C.tesi Tem. 10, 2010 12:22 pm | |
| Tamam bekliyiciyim* asdasds fln tkrr teşekkürler - Düğüne falan mı gidiyor diye düşündüm asdasds |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında düşünceleriniz C.tesi Tem. 10, 2010 12:25 pm | |
| Asdfjkl ^^ İvit, ivit. Onun için bu kadar kokoşum .D asdfjkl ^^ dediğim .D |
|
| |
Misafir Misafir
| |
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında düşünceleriniz C.tesi Tem. 10, 2010 12:41 pm | |
| Lakap güzel göze hitap ediyor asdasds |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında düşünceleriniz C.tesi Tem. 10, 2010 5:17 pm | |
| Ünlüsünün sesi çok güzel! |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında düşünceleriniz C.tesi Tem. 10, 2010 5:22 pm | |
| Ünlüsünün kendisi çok güzel =) |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında düşünceleriniz C.tesi Tem. 10, 2010 5:25 pm | |
| - Eléonora Jane Pércival demiş ki:
- Ünlüsünün kendisi çok güzel =)
^^ |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında düşünceleriniz C.tesi Tem. 10, 2010 5:31 pm | |
| Forum oyunlarına çok takılıyor. |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında düşünceleriniz C.tesi Tem. 10, 2010 5:32 pm | |
| Beni mi takip ediyosun (H) Ne güzel .p Sana takılmadığıma dua et asdasds - Çok tuhaf biri. |
|
| |
| Üstteki üye hakkında düşünceleriniz | |
|