| Üstteki üye hakkında düşünceleriniz | |
|
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında düşünceleriniz Çarş. Tem. 14, 2010 1:21 pm | |
| Bende senin yüzünden ıskalamıştım ödeştik dediğim |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında düşünceleriniz Çarş. Tem. 14, 2010 1:22 pm | |
| Buddy, ıska kurbanlarından |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında düşünceleriniz Çarş. Tem. 14, 2010 1:23 pm | |
| |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında düşünceleriniz Çarş. Tem. 14, 2010 3:06 pm | |
| Rehberine ilk ben kaydoldum |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında düşünceleriniz Çarş. Tem. 14, 2010 3:07 pm | |
| Bana yunanca hakaret öğretecek |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında düşünceleriniz Çarş. Tem. 14, 2010 3:10 pm | |
| Litaratürüme gocak gibi güzel bir kelime kazandırdı |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında düşünceleriniz Çarş. Tem. 14, 2010 3:10 pm | |
| Düşüncelerim hep aynı yakışıklı felanda filan xD |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında düşünceleriniz Çarş. Tem. 14, 2010 3:11 pm | |
| 18 yaşındaki tek II. sınıf... |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında düşünceleriniz Çarş. Tem. 14, 2010 3:20 pm | |
| Ahha lejantıma bakarsan neden öyle olduğunu analrsın dediğim çok sevdiğim kişilik =) |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında düşünceleriniz Çarş. Tem. 14, 2010 3:21 pm | |
| Biliyorum okudum dediğim, ah beni sevmiş diye sevindiğim ^^ |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında düşünceleriniz Çarş. Tem. 14, 2010 3:22 pm | |
| Belirgin özelliğindeki yazıya kopmak ^^ |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında düşünceleriniz Çarş. Tem. 14, 2010 3:23 pm | |
| Cidden sitelerde sevdiğim nadir üyelerden biri. Ayrıca Ünlüsünü sevdiğim =)
ISKAA =)
bende senin Rp partnerine kopmakxD |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında düşünceleriniz Çarş. Tem. 14, 2010 3:24 pm | |
| hihihi RP Partnerine ölmek --- ISKA. bikaç defa ıska yapmama sebep olan |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında düşünceleriniz Çarş. Tem. 14, 2010 3:25 pm | |
| Aynen irkaç defa benimde ıska yapmama sebeb olan xD |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında düşünceleriniz Çarş. Tem. 14, 2010 3:25 pm | |
| Eroinleğiim x3 .D İstediğimi diyeyim mi cidden .P (bkz. Lakap) Iska. Benim de ıska yapmama neden oluyorsun .P |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında düşünceleriniz Çarş. Tem. 14, 2010 3:26 pm | |
| xD Benim yüzümden ıska yapan ve lakabına koptuğum kişilik xD |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında düşünceleriniz Çarş. Tem. 14, 2010 3:26 pm | |
| Lakabını seveyim dediğim Kimi istiyorsun bacım ayarlayalım diyerek saçmaladığım vs vs --- ISKA. Bana hep ıska yaptırıyor |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında düşünceleriniz Çarş. Tem. 14, 2010 3:27 pm | |
| aaa dedi bana Iska. Msn grubunda olmayan. Iska. Buddy <3 |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında düşünceleriniz Çarş. Tem. 14, 2010 3:28 pm | |
| Hep beraber kopuyoruz dediğim biri .D Iska.. Ses verin dedin sende .P Bende "aaa" dediim .P |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında düşünceleriniz Çarş. Tem. 14, 2010 3:28 pm | |
| Ne çok ıska yapmışsın dediğim.)
ISKA
Sevdim Gülşahı =) |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında düşünceleriniz Çarş. Tem. 14, 2010 3:29 pm | |
| Sen müzik dersi almadın mı diyorum ona Iska. Iskalattı. |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında düşünceleriniz Çarş. Tem. 14, 2010 3:31 pm | |
| "Maaaaa" derdik biz şan dersinde o olurmu budy?" dediğim buddy'm |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında düşünceleriniz Çarş. Tem. 14, 2010 3:32 pm | |
| Olur buddy Capitol'de bana maaalasın istiyorum |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında düşünceleriniz Çarş. Tem. 14, 2010 3:32 pm | |
| I-ıh tek zayıf dersim müzik .D asdf ^^ Iska. Bak sen de "aaa"lı birşey diyormuşsun .P Iska. Bi' ara rp yazmalıyız senle .D |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında düşünceleriniz Çarş. Tem. 14, 2010 3:34 pm | |
| Kurgumuz vardı, uçtu gitti aklımdan |
|
| |
| Üstteki üye hakkında düşünceleriniz | |
|