| Üstteki üye hakkında düşünceleriniz | |
|
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında düşünceleriniz Salı Tem. 13, 2010 5:03 pm | |
| Kesinlikle haklı! Bu avatarın imzası da var ama mesajlarda kullanmıyorum... Takım pek hoşuma gitmedi yenisini yapacağım... ^^ |
|
| |
Gossip Girl Lütfen rütbe edininiz
Bilgiler Puan: Bunlara gerek yok.
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında düşünceleriniz Salı Tem. 13, 2010 5:11 pm | |
| arkaplanı farklı kullansaydın arkadaki emmayı saydam yapsaydın hoş olabilirdi | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında düşünceleriniz Salı Tem. 13, 2010 5:21 pm | |
| Ben onun model olacağını sanıyordum Manken olacakmış ^^ .D |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında düşünceleriniz Salı Tem. 13, 2010 5:22 pm | |
| | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında düşünceleriniz Salı Tem. 13, 2010 5:27 pm | |
| Seninkinden güzel olmasa da |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında düşünceleriniz Salı Tem. 13, 2010 5:52 pm | |
| Ünlüsüne bayılıyorum |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında düşünceleriniz Salı Tem. 13, 2010 6:01 pm | |
| | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında düşünceleriniz Salı Tem. 13, 2010 6:05 pm | |
| Rp yapmak için sabırsızlanıyorum ^^ Şu parti iyi olabilir mesela |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında düşünceleriniz Salı Tem. 13, 2010 6:07 pm | |
| partiden ayrılıyorum ben kapı önündeyim ama *-* | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında düşünceleriniz Çarş. Tem. 14, 2010 1:05 pm | |
| |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında düşünceleriniz Çarş. Tem. 14, 2010 1:05 pm | |
| |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında düşünceleriniz Çarş. Tem. 14, 2010 1:06 pm | |
| Hoş bulmuşum xD İmzası süper ^^ |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında düşünceleriniz Çarş. Tem. 14, 2010 1:07 pm | |
| Karakterinin ikinci ismi ilginç. |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında düşünceleriniz Çarş. Tem. 14, 2010 1:09 pm | |
| Neredeyse tanıdık çıkacağım buddy'm o benim. |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında düşünceleriniz Çarş. Tem. 14, 2010 1:09 pm | |
| haha kaprisha xD Kaprisliyimdir ondan öyle bişi yaptım xD
Ünlüsünün gözlerine bayılıyorm =)
Oppss ISKAA
Poppy ismi çok hoş .D |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında düşünceleriniz Çarş. Tem. 14, 2010 1:10 pm | |
| Buddy, imzasını beğendim Iska. Ünlüsünü tanımamaktayım >< |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında düşünceleriniz Çarş. Tem. 14, 2010 1:11 pm | |
| Buddy, imzamı mı beğenmiş!? - Avatarında gözleri parlamış Chace'in çok hoş görünüyo |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında düşünceleriniz Çarş. Tem. 14, 2010 1:12 pm | |
| Emma roberts mi o? Tanıyamadım çok makyaj yapmış=) Bence makyajsız daha güzel ^^ |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında düşünceleriniz Çarş. Tem. 14, 2010 1:13 pm | |
| Ebet o Roberts'dır dediğim. Her haliyle çok beğenirim Emma'yı ^^ |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında düşünceleriniz Çarş. Tem. 14, 2010 1:15 pm | |
| İlerde evleneceğiz onunla asgdj |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında düşünceleriniz Çarş. Tem. 14, 2010 1:16 pm | |
| xD Oooo bize izin vermek kalır siz karar verdiysenizxD |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında düşünceleriniz Çarş. Tem. 14, 2010 1:17 pm | |
| Gülerek "Vegas'ta olan Vegas'ta kalır buddy." dediğim Iska. Ünlüsünü tanımam |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında düşünceleriniz Çarş. Tem. 14, 2010 1:17 pm | |
| Iska yaptın buddy dediğim |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında düşünceleriniz Çarş. Tem. 14, 2010 1:18 pm | |
| Haklısın buddy dediğim |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında düşünceleriniz Çarş. Tem. 14, 2010 1:19 pm | |
| Ünlüm özel model ben bile düne kadar tanımıodum xD Dün keşfettim =) Lejantını sevdim =) Iskaa =) Düşüncelerim değişmedi dediğim =) Gene ıskaaa xD Onun yüzünden ıska yaptım dediğim=) |
|
| |
| Üstteki üye hakkında düşünceleriniz | |
|