| Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz | |
|
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Cuma Ağus. 12, 2011 12:24 pm | |
| Kızıma iyi bakmazsa bozuşuruz, bunu bilsin |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Cuma Ağus. 12, 2011 1:00 pm | |
| Şimdiye kadar bütün sitelerde Miranda Kerr kullandığım için bir ara bana yapışmış bir ünlüydü. Garipsedim benden başkasında görünce... |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Cuma Ağus. 12, 2011 1:20 pm | |
| Soyadı aklıma adam akıllı yarattığım ilk karakterimi getiriyor *-* Jacquelie'ydi onun adı ama neyse, anılarımı canlandırdı *-* |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Cuma Ağus. 12, 2011 1:25 pm | |
| Kesinlikle Miranda Kerr'le daha muhteşem takımlar çıkarılabilir. |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Cuma Ağus. 12, 2011 1:43 pm | |
| Biliyorum da takım yapamıyorum ki -.- Ege Bey de yok ortada hâlâ, ondan kaldı Fraise öyle. Neysem, Rosie güzel kadın, dudaklarını kıskanırım falans *-* |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Cuma Ağus. 12, 2011 1:57 pm | |
| Takımını ben yaptım Hoş olmuş |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Cuma Ağus. 12, 2011 2:17 pm | |
| Hangi programla çalışıyo acaba öğrenmek istedim bi an |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Cuma Ağus. 12, 2011 2:25 pm | |
| |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Cuma Ağus. 12, 2011 2:41 pm | |
| Agh! Sudeee'm bitaneeem o benim. (Y) |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Cuma Ağus. 12, 2011 2:56 pm | |
| |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Cuma Ağus. 12, 2011 4:25 pm | |
| Aaaa Kellan falan ahah takım çok tanıdık. *-* |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Cuma Ağus. 12, 2011 4:51 pm | |
| |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Cuma Ağus. 12, 2011 5:00 pm | |
| |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Cuma Ağus. 12, 2011 5:06 pm | |
| Ehe, candır o. Bir de RP yapsak birlikte keşke... |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Cuma Ağus. 12, 2011 5:10 pm | |
| |
|
| |
Misafir Misafir
| |
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Cuma Ağus. 12, 2011 6:22 pm | |
| |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Cuma Ağus. 12, 2011 8:57 pm | |
| Ona da aynı şekilde dudak demek istedim |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Cuma Ağus. 12, 2011 9:07 pm | |
| Ünlüsü nedense tanıdık gelemedi. |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Cuma Ağus. 12, 2011 9:22 pm | |
| I-ıh, ikiz, bu kadar uzun bir soyad Pierretta'ya uymuyor *-* |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Cuma Ağus. 12, 2011 11:20 pm | |
| Hakkında düşünmemi gerektirecek bi neden düşünemiyorum..... |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Cuma Ağus. 12, 2011 11:28 pm | |
| İnsan olduğundan şüphelenmeye başladım bro. Reenkarne oldun zaten sen unuttum ben onu |
|
| |
| Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz | |
|