| Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz | |
|
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Ptsi Ağus. 01, 2011 10:24 pm | |
| Aklınızda bir şeyler varsa pm beklerim efenim *-* |
|
| |
Laela Cryptic Lütfen rütbe edininiz
Bilgiler Puan: 20
| |
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Ptsi Ağus. 01, 2011 11:04 pm | |
| Admin hanfendi noktayı koooydu dklfhgfdk. |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Ptsi Ağus. 01, 2011 11:07 pm | |
| O hatun taş bilir misiniz? Çok iyi bir dinleyici, yardımda eder. Ama aslında cadı o asdf. |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Ptsi Ağus. 01, 2011 11:11 pm | |
| Şimdi bu üstteki üye bana cadı diyince kötü anlam çıkabiliyor ama ben ona PERİ desem, cık olmadıı. Ona bir lakap bulmak lazıım fldk. |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Ptsi Ağus. 01, 2011 11:13 pm | |
| O tatlı cadıdır yani düzeltelim asdf. |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Ptsi Ağus. 01, 2011 11:14 pm | |
| Ona kurbağa diyesim geldi, çünkü bana şıpıdık şıpıdık yüzen kurbağa da diyorlardıığ fdhgf -,- |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Salı Ağus. 02, 2011 2:19 pm | |
| Takımındaki şu güldüğü resmin rengi çok uyumsuz, gözüme batıyor. *-* |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Salı Ağus. 02, 2011 3:14 pm | |
| Seviyorum onu. Birde takımı çok hoş. Birde o çok iyi. Birde çok anlayışlı. Bird... Tamam, sustum. ^^ |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Salı Ağus. 02, 2011 3:35 pm | |
| Profeösr Immelmann O'nu derse bekliyormuş bir ara ama kendisi sakat, ondan daha sonra Bunu ona iletmemi istedi |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Salı Ağus. 02, 2011 4:55 pm | |
| Karakteri bana direk GG'yi hatırlattı dkfhgfdk. Bkz özellikleri vs fkldgfd. |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Salı Ağus. 02, 2011 11:45 pm | |
| |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Çarş. Ağus. 03, 2011 4:56 pm | |
| |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Çarş. Ağus. 03, 2011 6:20 pm | |
| Austin onu yermiş, biz öyle duyduk. <3 Ben ayrı yerim, Sere ayrı yer böyle, öyle yani. <3 |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Çarş. Ağus. 03, 2011 6:34 pm | |
| [size=10]Hohoho Ben de onu ayrı bi yerim |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Ptsi Ağus. 08, 2011 4:59 pm | |
| İkiz, o imzanın altımda yazan yazı ve isim beni tekrar Romeo ve Juliet okumaya teşvik ediyor *-* |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Ptsi Ağus. 08, 2011 5:02 pm | |
| Annemi çok seviyorum ben. |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Ptsi Ağus. 08, 2011 5:03 pm | |
| Fraise'in rütbesini değiştirtip ona cidden anne yapmak istiyorum |
|
| |
Ophelia Orieux Lütfen rütbe edininiz
Mesaj Sayısı : 88 Kayıt tarihi : 07/08/11 Yaş : 32 Nerden : Moskova Lakap : Oph, Ophe, lia
Bilgiler Puan:
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Ptsi Ağus. 08, 2011 5:07 pm | |
| | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Ptsi Ağus. 08, 2011 5:37 pm | |
| |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Ptsi Ağus. 08, 2011 6:15 pm | |
| Oyunlarda hep bana denk geliyor yua. |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Ptsi Ağus. 08, 2011 6:24 pm | |
| O'nun yüzünden yazmıcam artık oyunla yaaa |
|
| |
Ophelia Orieux Lütfen rütbe edininiz
Mesaj Sayısı : 88 Kayıt tarihi : 07/08/11 Yaş : 32 Nerden : Moskova Lakap : Oph, Ophe, lia
Bilgiler Puan:
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Ptsi Ağus. 08, 2011 6:28 pm | |
| :D:D kaaannnkkeeeeyyy -şlak* | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Çarş. Ağus. 10, 2011 12:53 am | |
| Karakter ismini iyi seçmiş olduğunu düşünüyorum. Ophelia sevilir, beğenilir. |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Çarş. Ağus. 10, 2011 12:57 am | |
| Hoş gelmiş |
|
| |
| Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz | |
|