Achille S. D'Artagnan Winter Kristowent Manuéla Ria Osané Androméda Monica Belle Evaline Lydia Slowen Laela Cryptic Monica McDibble Rachel M. Brookstein Natalia Ellié O'rélia S. Poppy Davis Norrec Cryptic Eric Lewis Clemence Kristowent
En son Cosette L'angley tarafından Çarş. Tem. 07, 2010 11:27 am tarihinde değiştirildi, toplamda 4 kere değiştirildi
Laela Cryptic Lütfen rütbe edininiz
1 yeni mesaj! From: Laela "Cosette, Hoşgeldin tatlım gözümüz yollarda kaldı, evet bir yerlerde buluşmalıyız, neler olduğunu merak ediyorum, hemde çook. xoxo L. "
Misafir Misafir
Konu: Geri: Cosette's Cell C.tesi Tem. 03, 2010 9:42 am
1 yeni mesaj! From: Rachel M. Brookstein "Hey C. İbiza'dan neler aldım tahmin et. Anna Sui'lere bayılacaksın."
Misafir Misafir
Konu: Geri: Cosette's Cell Paz Tem. 04, 2010 9:12 am
1 yeni mesaj! From: Gossip Girl! "Zengin Lalea'mız yerinde durmuyor anlaşılan iki gün önce Archille ile Harrison'da sevişirken yakalandı. Birbirlerine çok yakışan çift için tam bir kutlama yazısı yazacakken sahilde Üvey kuzeni Norrec ile sevişirken görüldü. Beyler dikkatli olun. Bu kız sandığınız kadar masum değil. Zavallı L.
xoxo, GossipGirl"
Laela Cryptic Lütfen rütbe edininiz
1 Yeni Mesaj! GOSSIP GIRL! "Sizlere kızlarla takılmaktan koşlanmayan dedikodusunu vereceğim. Kim diye merak ettiğinizi buradan duyabiliyorum. Jake Hall'dan bahsediyorum. Yaramaz J insan kuzeniyle öpüşür mü ? Eh tercih meselesi tabii... Bundan önce de Gwenyth ile öpüşürken görüldü. Başta çıkıyorlar düşüncesi yarattı beynimizde. Lakin, bir kaç gün sonra da kuzeni Clarie ileateşli bir şekilde öpüşürken yakalandı. Dikkatli ol Küçük G. Bu arada Yaramaz J gözümüz üzerinde.