Gossip Girl RPG
Gossip Girl RPG
Gossip Girl RPG
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Gossip Girl Role Play Sitesine Hoş Geldiniz!

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap
Duyurular

~
House Party kurgumuz başlamıştır katılmak için tık!

~
Seviye sistemi kaldırılmıştır.

~
Yeni Popülerlik sistemi düzenlenmiştir. Lütfen göz atınız tık!

Keyifli Role Play'ler...
Gossip Girl
~ NY gençleri neredesiniz? Dedikodularınızı bekliyorum. Bilgi için tıklayın.

Seviliyorsunuz. Xoxo

Yönetim Kadrosu
uzun bir zaman sonra, Pam10 uzun bir zaman sonra, Lalea10

uzun bir zaman sonra,

YazarMesaj
Misafir
Misafir

uzun bir zaman sonra, Empty
MesajKonu: uzun bir zaman sonra,   uzun bir zaman sonra, EmptyC.tesi Ocak 01, 2011 6:45 pm

uzun bir zaman sonra, Untitled-5uzun bir zaman sonra, Not-so-little-J-anymore-taylor-momsen-11758286-100-100
Leone & Laela
Bulutlar bütün NY'u kapatmış ve günlerdir içinde biriktirdiği karı sonunda dışarı vurmuştu. Sokaklar, caddeler, binalar.. Her yer kara gömülmüş ve NY o mükemmel görünüme bu kış yeniden sahip olmuştu. Sokaklarda karın keyfini çıkartmak için dolaşanların yanı sıra evlerine gitmek içinde gezinen insanlar yavaş yavaş azalıyordu. Hiçbir zaman umrumda olmamış ve olmayan insanlar gözlerimin karşısında akıp giderken aslında şu dakika sadece bir tanesini umursuyordum kendimce. Zaman hızla akıp gidiyor, sessizliğin içersinden dışarıda ki kargaşayı takip ediyordum. Ve bunların hepsini Hudson Hotel'in çatı katından sessizce izliyordum. Defalarca gördüğüm bu manzaraya alışık olduğum gerçeği beni büyük bir sıkıntya sürüklesede bunu umursamıyordum. Devasa pencerenin önünden çekildim ve üçlü deri koltuklara oturdum. Önümde ki sehpadan bir dergi alarak onu okumaya koyulurken sabırsız görünmemek için elimden geleni yapıyordum. Laela ile uzun süre sonra tekrar görüşecektik. Ve onu tekrar görmek beni mutlu edebilecek potansiyele sahipti. Resepsiyona önceden bilgisini vermiş ve adresine bir araç göndermiştim. Geriye sadece buraya gelmesini beklemek kalmıştı. Sakin olmaya çalışıyordum, fazlasıyla.

En son Leone Letterio tarafından Paz Ocak 02, 2011 7:24 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: uzun bir zaman sonra,   uzun bir zaman sonra, EmptyC.tesi Ocak 01, 2011 7:12 pm

Sonunda karşımda duran varlık beni gülümsetebilmişti işte. Elime birşeyler tutuşturduktan sonra yanımdan geçip gitmesi hoşuma gitmişti. Laela'nın tavırları daima kendine hastı ve buda önemli bir detaydı benim adıma. Çantayla kabanını kapının yanında ki askıya astıktan sonra kapıyı kapattım. Gömleğimin manşetlerini düzeltirken sorduğu soruya karşın muzurca gülümseyerek ona yaklaştım. Her zamanki gibi mükemmel gözüküyordu. İçimden ona cevap vermeme rağmen bunu söylemedim ilk başta. Ağır adımlarla ona yaklaştım. Devasa pencerenin ardından dışarıya bakıyordu, kar yağışı onu etkilemiş olmalıydı. Ağır ağır ve sakince ona yaklaştım. Yanına geldiğimde bariz fark ediliyordu aramızda ki boy farkı. Laela benden kısa ve zayıftı. Aslında bu yüzden onu rahatlıkla kavrayabiliyordum, ve bunu yapmayıda çok seviyordum. Bir elimi arkasından geçirerek onu belinden kavradım ve kendime çektim. Yüzüm yaklaştı ve omzunu yavaşça öptüm bir süre. Dilim ve dudaklarım onun tadını alırken kokusunuda tekrar hissetmek beni havaya sokuyordu. Dudaklarımı tekrar çektiğimde kulağına eğildim ve sakince, "Evet, fazlasıyla." diye mırıldandım soğuk bir sesle. Hala onu kavramış bir haldeyken bedenlerimizi birbirine yasladım. Ona sahip olduğumu hissettirmek istercesine sıkıca kavramışken, "Nasılsın?" diye mırıldandım ve tekrar onu öpmeye koyuldum yavaşça.

En son Leone Letterio tarafından Paz Ocak 02, 2011 7:24 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: uzun bir zaman sonra,   uzun bir zaman sonra, EmptyPtsi Ocak 03, 2011 1:48 pm

Dudaklarımda hissettiğim ıslaklık ve burnuma nüfuz eden koku pek çok kişinin başını döndürecek cinstendi. Ama ben sadece etkilenmeyi seçiyordum. Çünkü baş dönmesi Laela ile geçireceğim zamanın mükemmelliyetçi olgusunu tamamen bozabilecek birşey olabilecek nitelikteydi. Dudaklarım onun ruhunu ve bedeninde ki tüm tutku kalıntılarını topluyor ve kendi ruhuma aktarıyordu. Islaklığı ve tadı benim ona hükmetme isteğimi dahada çok kabartırken benim yanımda olduğu zaman daima iyi olmasını istediğimi bildiği için pek çok şeyi unutmuştu. Yada unutturabilmiştim her zaman ki gibi. "Uzun zamandır hiç bu kadar iyi olmamıştım, gitmeme izin verme" diye mırıldanırken kendi kendime gülümsemiştim. Benim yanımda olduğunda neyi ondan esirgemişim de mutluluğu ona fazla görücek mişim ki?
Ellerim belinden kalçalarına kaydığında dudaklarım durmamıştı hala. Dokunuşlarım sert ve içtendi. Bu yüzden her saniye varlığımı derinliklerinde hissetmesini istiyordum. Dudaklarımız bir süre daha ruhlarımızı birbirine dokundurttu. Birkaç saniye sonraysa beni koltuğa ittiğinde gayet soğukkanlı bir şekilde onu kendime çektim. Kucağıma oturması hoşuma gitmişti. Üzerimde ki pahalı takım elbise buruşmadığı için rahatlıkla hareket edebiliyordum. Boy farkı nedeniyle Laela eğilse bile hala ondan uzun ve yapılı olduğum belli olabiliyordu. Birkez daha dudaklarımız birleşti. Yavaş ve sakindim. Alt dudağını dudaklarım arasına alıyor ve dilimle onu kendime bağlıyordum yavaş yavaş.

Zamanı umursamadan sadece onu düşünüyor ve bıkmamacasına onu öpüyordum. Ellerimle onu her fırsatta sertçe kavrıyor ve okşuyordum. Bu gece, o benimdi. Yavaşça onu kucağımda kaydırarak koltuğa oturtmuştum. Gömleğimin manşetlerini düzelterek ayağa kalktıktan kısa bir süre sonra koltuğun önünde, Laela'nın karşısında diz çöktüm. Ellerim onun pürüzsüz bacaklarında geziniyordu. Yavaşça yaklaştım ve ufak öpücükler kondurdum bacaklarına. Bu sırada ellerim bacaklarında yavaş yavaş geziniyordu. "Benimsin." diye mırıldandım onu öperken. Daha sonra yavaşça ceketimi çıkarıp bir köşeye fırlattım. Dudaklarım bacaklarında yavaşça geziniyor ve ağır ağır yukarı çıkıyordu. Ellerimse bacaklarından yukarı çıkıyor, biri elbisesinin eteğinin altından içeri doğru kayıyordu. Bu gece tutkular açığa çıkacaktı. Benim kalitemle birlikte..

uzun bir zaman sonra,
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Uzun Bir Zamandan Sonra...
» Bir öğleden sonra
» Bunca Zaman Tanışmamak...
» Diğerinden sonra asıl Aylin bu :D
» -daha yeni başladım ve eleştirilere her zaman açığım.