| Cassidy's Cell. | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Misafir Misafir
| Konu: Cassidy's Cell. Perş. Tem. 01, 2010 6:40 pm | |
| "Hey ben Cassidy, şuan seninle konuşamayacak kadar meşgulüm. Benim için önemliysen mesaj bırak tatlım. Geri dönebilirim."Kısa mesaj göndermek için; - Kod:
-
[font=georgia][size=14]1 yeni mesaj![/size][/font] [SIZE=9][b]From:[/b] Karakter İsmi[/SIZE] [color=darkred]"Mesajınız"[/color] Sesli mesaj göndermek için; - Kod:
-
[font=georgia][size=14]1 Sesli mesaj![/size][/font] [SIZE=9][b]From:[/b] Karakter İsmi[/SIZE] [color=darkred]"Konuşmanız"[/color]
En son Cassidy L. Kristowent tarafından C.tesi Tem. 10, 2010 5:41 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Cassidy's Cell. Perş. Tem. 01, 2010 6:41 pm | |
| & Telefon Rehberim;
x Evaline Lydia Slowen x Winter Kristowent x Laela Cryptic x Achille S. D'Artagnan x Manuéla Ria Osané x Rachel M. Brookstein x Androméda Monica Belle x Monica McDibble x Eléonora Jane Pércival x S. Poppy Davis x Natalia Ellié O'rélia x Clemence Kristowent x Flawed Griffin x Alexandréa K. Alvarez
Eklenmek için pm atabilirsiniz.
En son Cassidy L. Kristowent tarafından Perş. Tem. 15, 2010 5:44 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 14 kere değiştirildi |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Cassidy's Cell. Perş. Tem. 01, 2010 7:16 pm | |
| 1 yeni mesaj! From: Evaline Lydia Slowen. Hey Cass canım çok sıkılıyor, bir yerlerde buluşalım mı? Öptüm. |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Cassidy's Cell. Ptsi Tem. 05, 2010 6:18 pm | |
| 1 yeni mesaj! From: Poppy "Hey Cass... En sevdiğin geveze Malibu'dan geri döndü. ^^ Ona karşılama töreni falan hazırlamadığın için fena bozuldu ayrıca :N Bi ara konuş onunla ve bişeyler ayarlayın. Kızcağız gelir gelmez sıkılmaya başlamış... -Öptüüüüm. " |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Cassidy's Cell. Ptsi Tem. 05, 2010 6:27 pm | |
| 1 yeni mesaj! From: Poppy "Süper! Bende sana sahilde tanıştığım sarışın İngiliz çocuğu anlatmak için sabırsızlanıyorum. Not: Gözleri yeşildi yaaa! " |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Cassidy's Cell. Ptsi Tem. 05, 2010 6:50 pm | |
| 1 yeni mesaj!From: Poppy "Evet evet evet!!! Ayy bak şimdiden özledim onu O aksanıyla konuşmasını falan... Bak ne diycem, hafta sonu alışverişe çıkabiliriz aslında... Sonra Coin'e de uğrayabiliriz ? Sana ne uyuyorsa..." |
|
| |
Pamela Schweitzer İş Kadını
| Konu: Geri: Cassidy's Cell. Cuma Tem. 09, 2010 2:17 pm | |
| 1 yeni mesaj! From: Gossip Girl! "Zengin Lalea'mız yerinde durmuyor anlaşılan iki gün önce Archille ile Harrison'da sevişirken yakalandı. Birbirlerine çok yakışan çift için tam bir kutlama yazısı yazacakken sahilde Üvey kuzeni Norrec ile sevişirken görüldü. Beyler dikkatli olun. Bu kız sandığınız kadar masum değil. Zavallı L.
xoxo, GossipGirl" | |
|
| |
Laela Cryptic Lütfen rütbe edininiz
Bilgiler Puan: 20
| Konu: Geri: Cassidy's Cell. Cuma Tem. 09, 2010 4:40 pm | |
| 1 yeni mesaj! From: Laela "Lütfen Cass, doğru zaman değil. Ve bu haber doğru değil." | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Cassidy's Cell. Cuma Tem. 09, 2010 5:08 pm | |
| 1 yeni mesaj! From: Achille S. D'artagnan " Boşver önemli mi hayatım? Eski günlere dönüşümüzün habercisi bir gece geçirmeliyiz. xx" |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Cassidy's Cell. Cuma Tem. 09, 2010 9:09 pm | |
| 1 yeni mesaj! From: Achille S. D'artagnan " Kesinlikle bebeğim, insanlara nasıl eğlenileceğini göstermeli. xx" |
|
| |
| Konu: Geri: Cassidy's Cell. Cuma Tem. 09, 2010 10:47 pm | |
| 1 yeni mesaj! From: Laela "Cass. evet yalan değildi ama çok sarhoştum ve bedenimde dolaşan uyuşturucu buna engel olamamı sağladı. Ach'i seviyorum ve hiç aklımdan çıkmadı. Üzgünüm. Cass, bana güven sadece." | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Cassidy's Cell. C.tesi Tem. 10, 2010 5:04 pm | |
| 1 yeni mesaj! From:clemence "ah abla, duydunmu herşeyi winter seninlemi tanrım kendine bişi yapmasından korkuyorum. biliyorsun bana zaten küs, laela'nın yanındaydım diye ama pişmanım abla..abla bana yardım etmelisin. o kaltakla hala arkadaş değilsin değilmi?" |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Cassidy's Cell. C.tesi Tem. 10, 2010 5:48 pm | |
| 1 yeni mesaj! From:clemence "nerde bu kız ya? deliricem. ve noldu abla sendedemi biş var? neden konuşmak istemiyosun benimle konuşabilirsin biliyosun değilmi... xoxo C." |
|
| |
Gossip Girl Lütfen rütbe edininiz
Bilgiler Puan: Bunlara gerek yok.
| Konu: Geri: Cassidy's Cell. C.tesi Tem. 10, 2010 5:54 pm | |
| 1 yeni mesaj! From: Winter "Büyük ihtimalle yurt dışına çıkarım. Uzun süre sessizlik istiyorum. Telefonumu açmayacağım. Döndüğümde görüşürüz. " | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Cassidy's Cell. C.tesi Tem. 10, 2010 6:05 pm | |
| 1 yeni mesaj! From:clemence "tamam abla ama dön bana mutlaka..xoxo C." |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Cassidy's Cell. C.tesi Tem. 10, 2010 6:09 pm | |
| 1 yeni mesaj! From:clemence "ne kadar rahatladım anlatamm cass. bencede iyi olacaktır. sen nerdesin şu anda birazdan eve geleceğim geldiğimde lütfen banyo boş olsun. iyi bi duşa ihtiyacım var, ve seninlede konuşmalıyız...ben.benmde anlatacaklarım var ve seninlede ne zamandır görüşmüyoru özledm abla. gelince saçımı ör lütfen. öpüldün C." |
|
| |
| Konu: Geri: Cassidy's Cell. C.tesi Tem. 10, 2010 6:10 pm | |
| 1 yeni mesaj! From: Laela "Galiba hiç bir şey değişmiycek Cass. ben her zaman bir sürtük olmaya devam edicem. Neyse hala görüşmek istersen görüşürüz öpüldün xoxo L." | |
|
| |
| Konu: Geri: Cassidy's Cell. Paz Tem. 11, 2010 4:29 pm | |
| | |
|
| |
Pamela Schweitzer İş Kadını
| Konu: Geri: Cassidy's Cell. Salı Tem. 13, 2010 1:40 pm | |
| 1 Yeni Mesaj!GOSSIP GIRL!"Sizlere kızlarla takılmaktan koşlanmayan dedikodusunu vereceğim. Kim diye merak ettiğinizi buradan duyabiliyorum. Jake Hall'dan bahsediyorum. Yaramaz J insan kuzeniyle öpüşür mü ? Eh tercih meselesi tabii... Bundan önce de Gwenyth ile öpüşürken görüldü. Başta çıkıyorlar düşüncesi yarattı beynimizde. Lakin, bir kaç gün sonra da kuzeni Clarie ile ateşli bir şekilde öpüşürken yakalandı. Dikkatli ol Küçük G. Bu arada Yaramaz J gözümüz üzerinde.
xoxo, GossipGirl." | |
|
| |
| Cassidy's Cell. | |
|