| Üstteki üye hakkında düşünceleriniz | |
|
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında düşünceleriniz Salı Eyl. 07, 2010 5:24 pm | |
| 'pmdne bana msnsini atması gerektiğini düşünüyorum' bana ps öğreet |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında düşünceleriniz Salı Eyl. 07, 2010 6:58 pm | |
| |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında düşünceleriniz Salı Eyl. 07, 2010 7:18 pm | |
| Ünlüsünün taş resimlerini bulmam gerektiğini düşünüyorum |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında düşünceleriniz Çarş. Eyl. 08, 2010 2:18 pm | |
| Onunla rp yapmak çok eğlenceli XD |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında düşünceleriniz Çarş. Eyl. 08, 2010 2:19 pm | |
| |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında düşünceleriniz Çarş. Eyl. 08, 2010 2:22 pm | |
| Artık çok yeni değilim ya lütfen kötü hissediyorum kendimi böyle dediğiniz de XD Takımı çook güzel =D |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında düşünceleriniz Çarş. Eyl. 08, 2010 2:22 pm | |
| Tişkürler. Bayağdır sitede yoktum da o bakımdan. Düşündüğüm Selin mi diye içim içimi yiyor .D |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında düşünceleriniz Çarş. Eyl. 08, 2010 2:23 pm | |
| Çok Selin var ben seni tanımıyorum sanırım XD |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında düşünceleriniz Çarş. Eyl. 08, 2010 2:26 pm | |
| O zaman düşündüğüm Selün değilsin ^^ En belirgin özelliğe katılıyorum .D |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında düşünceleriniz Çarş. Eyl. 08, 2010 2:28 pm | |
| Karakteri hapçı ooo çok eğlenilir rpde XD |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında düşünceleriniz Çarş. Eyl. 08, 2010 2:29 pm | |
| Ama hapçı olduğumu bilen yok diye düzeltme yaptığım. Çünkü herkes bunu söylüyor. Kimse hapçı olduğumu bil-mi-yor .D |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında düşünceleriniz Çarş. Eyl. 08, 2010 2:30 pm | |
| |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında düşünceleriniz Çarş. Eyl. 08, 2010 2:31 pm | |
| Bu daha güzelmiş ben ek karakter açacağım bu tip ama rp sayımı doldurmaya çalışıyorum XD Karakteriyle kurgu yapmak istemeek (L) Iska. Rpsini yazdım, kusura bakmasın gecikme için XD |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında düşünceleriniz Çarş. Eyl. 08, 2010 2:33 pm | |
| Rica ediyorum kendisine yazmasına sevindim Oda beni accık beklicek |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında düşünceleriniz Çarş. Eyl. 08, 2010 2:42 pm | |
| Ben rpde çok bilmiş davrandım o zaman Gülşah *-* Hap didim ilaç didim Yeni takım diyorum, bakıyorum. Sadeliği hoşuma gitmeye başladı |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında düşünceleriniz Çarş. Eyl. 08, 2010 2:43 pm | |
| Kedileri çok mu seviyor XD |
|
| |
Misafir Misafir
| |
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında düşünceleriniz Çarş. Eyl. 08, 2010 2:53 pm | |
| Beni de deli ediyordu demek istiyorum XD |
|
| |
Misafir Misafir
| |
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında düşünceleriniz Çarş. Eyl. 08, 2010 3:06 pm | |
| Kesinlikle katılıyorum. Sigara bozmuş ama. Onun dışında süper ^^ Rpmiz nasıl devam edecek bilemiyorum. Hadi kurgu bulalım notçuk: kedileri pek sevmem ama imzaya gider diye düşünmüştüm |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında düşünceleriniz Çarş. Eyl. 08, 2010 3:10 pm | |
| Kabartma imzalar bir ara ne modaydı ben hep sevmiştim demek istedim birden XD |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında düşünceleriniz Çarş. Eyl. 08, 2010 3:29 pm | |
| Hiç görmedim 1 tane koyması gerektiğini düşünüyorum buraya Merak ettim* |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında düşünceleriniz Çarş. Eyl. 08, 2010 3:30 pm | |
| Elimde hiç yok ki 3 sene öncesinden falandı formatla gitmiştir hepsi XD iki üstekinin imzasının kenarlarına benzerdi işte XD |
|
| |
Misafir Misafir
| |
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında düşünceleriniz Çarş. Eyl. 08, 2010 3:34 pm | |
| Benimde yazıyor olduğumu bilsin XD |
|
| |
| Üstteki üye hakkında düşünceleriniz | |
|