| Üstteki üye hakkında düşünceleriniz | |
|
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Misafir Misafir
| |
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında düşünceleriniz Ptsi Eyl. 06, 2010 6:35 pm | |
| |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında düşünceleriniz Ptsi Eyl. 06, 2010 6:36 pm | |
| Bence güzel ama güzel işte, o kadar sadece. xx |
|
| |
Misafir Misafir
| |
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında düşünceleriniz Ptsi Eyl. 06, 2010 6:39 pm | |
| |
|
| |
Misafir Misafir
| |
| |
Misafir Misafir
| |
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında düşünceleriniz Ptsi Eyl. 06, 2010 7:03 pm | |
| - Chelsea Rosalié Bathory demiş ki:
- Avatarda efektli imzada efektsiz olanı kullanmış olduğunu düşünüyorum Acaip takarım böyle şeylere.
Ama sen yaptın onları :S -- Öğrenmeye meraklıymış. |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında düşünceleriniz Ptsi Eyl. 06, 2010 7:10 pm | |
| Evet ben yaptm ama imzaya efekt yapmstm Oturumu kapamasaymış diye düşünüyorum. |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında düşünceleriniz Ptsi Eyl. 06, 2010 7:12 pm | |
| En kısa zamanda ona resim göndermek istiyorum |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında düşünceleriniz Ptsi Eyl. 06, 2010 7:45 pm | |
| Ne resmi merak ediyorum |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında düşünceleriniz Ptsi Eyl. 06, 2010 7:54 pm | |
| Xavier resmi Bana imza yapasın diye bunu kabul edeceğini umuyorum ve düşünüyorum hehe |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında düşünceleriniz Ptsi Eyl. 06, 2010 8:05 pm | |
| Ben de isterim diye düşündüm. |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında düşünceleriniz Ptsi Eyl. 06, 2010 8:09 pm | |
| Evet yollllaaa ıska Iskalattığını düşünüyorum.. |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında düşünceleriniz Ptsi Eyl. 06, 2010 8:12 pm | |
| yavaş yazıyorsun diyorum |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında düşünceleriniz Ptsi Eyl. 06, 2010 8:15 pm | |
| Çok hızlı yazdığını düşünüyorum. Aynı zamanda msnde 7 kişiye yetişmeye çalışıyorum. |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında düşünceleriniz Ptsi Eyl. 06, 2010 8:30 pm | |
| Operaya başlamamalıydı diye düşünüyorum. Sonum hiç iyi değil.. |
|
| |
Misafir Misafir
| |
| |
Misafir Misafir
| |
| |
Misafir Misafir
| |
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında düşünceleriniz Ptsi Eyl. 06, 2010 8:45 pm | |
| |
|
| |
Laela Cryptic Lütfen rütbe edininiz
Bilgiler Puan: 20
| |
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında düşünceleriniz Ptsi Eyl. 06, 2010 10:11 pm | |
| Keyfi neden yokmuş? Mutlu olsun |
|
| |
Laela Cryptic Lütfen rütbe edininiz
Bilgiler Puan: 20
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında düşünceleriniz Ptsi Eyl. 06, 2010 10:12 pm | |
| Adaşımmış, bende sorunda bol şey yok İsmini sevdim çok harika bir isimdir | |
|
| |
Misafir Misafir
| |
| |
| Üstteki üye hakkında düşünceleriniz | |
|