| Rachel's Cell =) | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Misafir Misafir
| Konu: Rachel's Cell =) Perş. Tem. 01, 2010 4:03 pm | |
| Alo?... Ups. Kandırdım! Şuan cevap veremeyecek kadar meşgulüm. Eğer gerçekten önemliyse mesaj bırakın...! Biip.. Mesaj; - Kod:
-
[font=georgia][size=14][i]1 yeni mesaj![/i][/size][/font] [SIZE=9][b]From:[/b] karakter ismi[/SIZE] [color=violet]"mesajınız"[/color] Sesli Mesaj; - Kod:
-
[font=georgia][size=14][i]1 sesli mesaj![/i][/size][/font] [SIZE=9][b]From:[/b] karakter ismi[/SIZE] [color=violet]"mesajınız"[/color]
Rehber;x Monica McDibble x Michelle O'sthre x Laela Cryptic x Cassidy Laurel x Cosette L'angley x Jamié C. Estaign x S. Poppy Davisx Natalia Ellié O'réliax Jakié Damon Olsenx Albus Trancerx Clemence Kristowentx Chelsea Rosalié Bathoryx Flawed Griffinx Alexandréa K. Alvarezx Editta ConcettaxxxxxEklenmek için pm.
En son Rachel M. McDibble tarafından Cuma Tem. 16, 2010 11:37 am tarihinde değiştirildi, toplamda 11 kere değiştirildi |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Rachel's Cell =) Cuma Tem. 02, 2010 8:59 am | |
| 1 yeni mesaj! From: Monica McDibble "İyi bir fikir. Şimdi arkadaşlarlayım. Sen gi. Ben arkandan gelirim. Öptüm bb." |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Rachel's Cell =) C.tesi Tem. 03, 2010 12:37 pm | |
| 1 yeni mesaj! From: Cosette L'angley "Onları görmem lazım biliyorsun değil mi R.? Bu arada Paris'te olanlara inenamaycaksın. xo. Dön bana, C." |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Rachel's Cell =) Ptsi Tem. 05, 2010 7:31 pm | |
| 1 yeni mesaj! From:Jamié C. Estaign Bu aralar pek iyi değilim tatlım.Arkadaşları görmek için Paris'e kaçtım.İnanabiliyor musun? Manyaktı.Şimdide bana manyak cezalar veriyorlar.Evden çıkamıyorum.Ceza bitince araşırız tatlım.Öpüldün! |
|
| |
Misafir Misafir
| |
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Rachel's Cell =) Çarş. Tem. 07, 2010 5:13 pm | |
| 1 sesli mesaj! From: Jamié C. Estaign Harrison Street'i çok özledim.İstediğin her an kapındayım.Ve sonra geceler bizi bekler (; |
|
| |
Pamela Schweitzer İş Kadını
| Konu: Geri: Rachel's Cell =) Cuma Tem. 09, 2010 2:18 pm | |
| 1 yeni mesaj! From: Gossip Girl! "Zengin Lalea'mız yerinde durmuyor anlaşılan iki gün önce Archille ile Harrison'da sevişirken yakalandı. Birbirlerine çok yakışan çift için tam bir kutlama yazısı yazacakken sahilde Üvey kuzeni Norrec ile sevişirken görüldü. Beyler dikkatli olun. Bu kız sandığınız kadar masum değil. Zavallı L.
xoxo, GossipGirl" | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Rachel's Cell =) Cuma Tem. 09, 2010 2:28 pm | |
| 1 yeni mesaj! From: Jamié C. Estaign " XoXo! Yeni dedikoduyu duymuş olmalısın.Bu kız bizdende şeytan çıktı.Yinede GossipGirl'ün dediği gibi 'Zavallı L.' Birşeyler yapalım artık.Aramanı bekliyor olucam.Öpüldün." |
|
| |
Gossip Girl Lütfen rütbe edininiz
Bilgiler Puan: Bunlara gerek yok.
| Konu: Geri: Rachel's Cell =) C.tesi Tem. 10, 2010 1:12 pm | |
| 1 yeni mesaj! From:WINTER "Tanrım! Sizi orada öyle bırakmak istemiyordum ama biliyorsun işte. Dedikoduyu duyunca moralim acayip bozuldu. Sanırım uzun süredir evden dışarı çıkmayacağım. -W" | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Rachel's Cell =) C.tesi Tem. 10, 2010 6:05 pm | |
| 1 yeni mesaj! From: Jamié C. Estaign Mekanı söyle,buluşalım ?. |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Rachel's Cell =) C.tesi Tem. 10, 2010 7:01 pm | |
| 1 yeni mesaj! From: Jamié. "Tamam.Yola çıkıyorum.Öptüm ^^" |
|
| |
Laela Cryptic Lütfen rütbe edininiz
Bilgiler Puan: 20
| Konu: Geri: Rachel's Cell =) Paz Tem. 11, 2010 4:28 pm | |
| | |
|
| |
Pamela Schweitzer İş Kadını
| Konu: Geri: Rachel's Cell =) Salı Tem. 13, 2010 1:39 pm | |
| 1 Yeni Mesaj!GOSSIP GIRL!"Sizlere kızlarla takılmaktan koşlanmayan dedikodusunu vereceğim. Kim diye merak ettiğinizi buradan duyabiliyorum. Jake Hall'dan bahsediyorum. Yaramaz J insan kuzeniyle öpüşür mü ? Eh tercih meselesi tabii... Bundan önce de Gwenyth ile öpüşürken görüldü. Başta çıkıyorlar düşüncesi yarattı beynimizde. Lakin, bir kaç gün sonra da kuzeni Clarie ile ateşli bir şekilde öpüşürken yakalandı. Dikkatli ol Küçük G. Bu arada Yaramaz J gözümüz üzerinde.
xoxo, GossipGirl." | |
|
| |
| Rachel's Cell =) | |
|