Gossip Girl RPG
Gossip Girl RPG
Gossip Girl RPG
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Gossip Girl Role Play Sitesine Hoş Geldiniz!

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap
Duyurular

~
House Party kurgumuz başlamıştır katılmak için tık!

~
Seviye sistemi kaldırılmıştır.

~
Yeni Popülerlik sistemi düzenlenmiştir. Lütfen göz atınız tık!

Keyifli Role Play'ler...
Gossip Girl
~ NY gençleri neredesiniz? Dedikodularınızı bekliyorum. Bilgi için tıklayın.

Seviliyorsunuz. Xoxo

Yönetim Kadrosu
Biraz Tutku, Biraz İçki. Pam10 Biraz Tutku, Biraz İçki. Lalea10

Biraz Tutku, Biraz İçki.

YazarMesaj
Misafir
Misafir

Biraz Tutku, Biraz İçki. Empty
MesajKonu: Biraz Tutku, Biraz İçki.   Biraz Tutku, Biraz İçki. EmptyCuma Tem. 30, 2010 11:05 am

Carl~Andreanne
17:00-18:00 suları.
Mekan/Harrisson Street Club
1.Tekil

Evet. Biraz kafa dağıtmam gerekiyordu. Esasında önemli birşey olduğu söylenemezdi. Ama.. belki bu iyi gelebilirdi. Bu gece tamamen sarhoş olana dek içmek istiyordum. Seksi ama sportif bir kıyafet giyip, Arabama atladım. Yol boyunca kafamın dalgınlığından neredeyse kaza yapacaktım. Bunun yüzünden bir çok insandan özür dilediğim olmuştu. Arabadan indiğimde kapıda görevliye anahtarı bıraktım. Ve içeri girdim. Mekan tam istediğim ve aradığım gibiydi. 'Kafa dağıtmak için ideal' diye iç geçirdim. Bara doğru ilerledim ve ''Bir cin alabilirmiyim, Lütfen!'' dedim kibar bir sesle. Barmen içkiyi öneme koyar koymaz bir dikişte bitirmiştim. Barmenin şaşkın bakışları üstümde gezinirken ''Hanımefendi. Biraz.. Fazla hızlı gitmiyormusunuz..?'' dediğini zarzor duymuştum. ''Sen doldurmana bak. Ne kafdar içeceğimi sana soracak değilim..'' diye azarlamışım barmeni. Onüme bir bardak cin daha geldiğinde onuda bir dikişte bitirdim. Bardağı yine sertçe masaya vurdum ve ''Doldur!'' dedim..
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Biraz Tutku, Biraz İçki.   Biraz Tutku, Biraz İçki. EmptyCuma Tem. 30, 2010 11:22 am

Sigaramın dumanından başka birşey göremiyordum. Oturmuş bir kaç bira devirmiş ayyaşlar gibiydim. Öylemiydim? Barmenin yanına bir kız geldi ve oturdu. İçkiyi bir dikişte bitiriyordu. Kafam pek de güzel değildi. Bu iyi birşey çünkü gözüme kestirdiğim kızı daha net görebilecektim. Barmen kızın bardağını doldurup duruyordu. Tam yanına yaklaşıp selam verecektim ki masaya eliyle vurdu. Bana mı atar yaptı diye bir iki adım geriledim fakat barmenin soğuk bakışlarını sezebiliyordum. Beni görmemişti bile. ''Doldur!'' dedi güzel bayan. Yanına sessizce yürüyüp oturmuştum. Barmenden bir şişe mariachi ve tekila istemiştim. Barmen kızın bardağını tam doldurmak üzereydi ki bana bırak deyip barmenin elinden şişeyi aldım. Kız sen kimsin bakışı atıyordu bana doğru. "İyi içicisin. Tıpkı benim gibi."kızın pek de umrunda değil gibiydi. Anlıyordum, çünkü geçmişte bende öyleydim. Kafayı bulana kadar içecekti. Sonra da ambulansla yada arkadaşlarının yardımıyla evine götürülecekti. Kızın bardağını doldurdum ve "Ben Carlos. Kısaca Carl diyebilirsin." Kız öyle güzel di ki. Cin'in %10'unu yanlışlıkla yere dökmüştüm. Tam benim tarzımdı ve alkol kullanıyordu. Bu benim için iyi bir artıydı. Uzun ve sessiz bir nefes aldım ve şişeyi barın üzerine koydum. Gözlerinin içine bakıyordum...
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Biraz Tutku, Biraz İçki.   Biraz Tutku, Biraz İçki. EmptyCuma Tem. 30, 2010 12:13 pm

Yanıma gelen çocuğu hiç fark etmemiştim. Barmene bardağımı doldurmasını emrederken, oda yanıma yavaşça süzülmüş olmalıydı. Yüzünü iyice incelediğimde ne kadar belirgin olduğunu fark ettim. Yanıma biraz daha yaklaştığında buram buram sigara koktuğunu fark ettim. Üzerine sinmiş olmalıydı. Ama bunun yanında parfümünün kokusunuda alıyordum. Sigara kokusu bu güzel parfümü bastıramamıştı. Elinde benim bardağımı gördüğümde, içkimi onun doldurduğunu anlamıştım. Ona 'Sende kimsin' bakışı attım. Gülümsüyordu. "İyi içicisin. Tıpkı benim gibi." Ama benim pek umrumda değildi. En azından öyle davranıyordum. Bardağımı doldurdu ve yavaşça onume koydu. "Ben Carlos. Kısaca Carl diyebilirsin." Carl.. Bu ismi daha önceden duymuşmuydum. Hatırlamıyordum. Uzun bir nefes aldı. Ve durdu. gözlerimin içine bakmaya başlamıştı. Bende inatla gözlerinin içine bakıyordum. ''Bende Andreanne. Kısaca Anny, diyebilirsin.'' dedim. Ve ciniminden bir yudum aldım.
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Biraz Tutku, Biraz İçki.   Biraz Tutku, Biraz İçki. EmptyCuma Tem. 30, 2010 3:41 pm

Anny'nin gözlerinin içindeki masum ifade icimi cız etmişti. Onun o tuhaf bakışlarından sanki bana birşeyler ima ettiğini düşünmüştüm. Onu anlamam biraz zor olacaktı. Fakat engin deneyimlerimle onun gözündeki o masum ifadenin ne anlama geldiğini anlamıştım galiba. ''Bende Andreanne.
Kısaca Anny, diyebilirsin.''  
dedi. Bunu söylemesi bile, benim için ilk başarıydı. Çünkü tanıştığım her kız gibi Anny'nin de bana karşı boş olmadığını anladım. Çünkü benimle
ilgileniyordu. Savurup atabilirdi. Bundan sonra ki adımlarımı iyi atıp Anny'i baştan çıkarmanın yollarını arayacaktım. Onun gözlerine bakarken kendimden geçiyordum ve birden ona "Kaç yaşındasın?" diye sordum. Benim için aşkta yaşın önemi yoktu. Çünkü aşk engel tanımazdı. Eski aşklarımdan daha seksi ve daha çekiciydi. Belki de bu yönü benim ona hayranlığımı sağlıyordu. Barmen ile birden gözgöze geldik. Sanki o bile Anny'nin seksi cazibesini anlamıştı. Bunun farkıydı. Anny'de görünüşe göre kendine güvenen bir kızdı. Şuana kadar, ne kadar deneyim kazanmışsam kazanayım. Anny'i bir türlü çözemiyordum. Onun eşsiz benzersiz cazibesine bakakalıyordum.RP Yİ KUZENLERDE YAZDIM..
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Biraz Tutku, Biraz İçki.   Biraz Tutku, Biraz İçki. EmptyCuma Tem. 30, 2010 6:27 pm

"Kaç yaşındasın?" Buda ne demekti şimdi. Bu bir ta-ta-tadam. Evlendirme programındamıydık yoksa. Donuk bir sesle ''C.B üçüncü sınıf desem yeterli olurmu?'' dedim. Ve küstah bir gülümseme attım. Üçüncü bardak cinide bitirdikten sonra, bardağı yavaşça bıraktım ve parmaklarımla ittirdim. Bu dördüncü bardaktı.. Hızlı gidiyordum. Evet gerçekten hızlı.. Carl'a döndüm ve ''Peki ya sen? Madem yanıma yanaştın. Kendinden bahsetmen gerek'' dedim. Ne yapıyordum ben böyle. İçki etkisini göstermeye başlıyordu. Bir anda bütün vücudumu alev kapladıgı hissettim. Elbisemin bir düğmesini açtığımda gözüm karşıda duran aynaya takıldı. Göğüs dekoltem belli oluyordu.. Bu gerçekten her erkeği deli edebilirdi. Öyle olmasını istiyordum. Bu gece bakiretimi bozmak.. Önüme yeniden doldurulmuş içkim geldiğinde Carl'a bakıp ''Sen neden içmiyorsun?'' diye sordum. Evet. Gerçenten iyi değildim. Bilinci yerinde olan Anny bunlaır söylemezdi. Ama kendimi yanımda duran adama kaptırmış gibi görünmek istemiyordum. Bu kolay av olmamı sağlayabilirdi.
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Biraz Tutku, Biraz İçki.   Biraz Tutku, Biraz İçki. EmptyCuma Tem. 30, 2010 9:28 pm

Ah işte tam üstüne basmıştı Anny. C.B'lı olduğundan adım gibi emindim. Bu tür kızlar neden hep beni bulur bilmiyorum. Ama diğerlerinden farklı olduğunu adım gibi biliyorum. C.Billard'daki güzel kızlara taş çıkartacak cinsten eşsiz bir güzelliği vardı. Tam benlikti! Elimden kaçıramazdım. Dahası ona aşık olmuş gibiydim. Daha görmeden onun bu kadar güzel olabileceği hakkında yorumlar yapmaya başlamıştım. Normal, çünkü C. Billard'ın gizemli hatunları genelde %100 seksi %30 güzel olurlar. Kız durmadan cin deviriyordu. Aslına bir bakıma mutlu bir bakıma korkmaya başlamıştım. Burdan sarhoş bir kadını taşıyarak çıkmak istemiyordum. Aslında hoş da olabilirdi. Bana sarhoşta olsa sarılması benim içimi yakardı. Onun o seksi içişini izlemekten kendim daha onun yanında bir bardak tekila bile içememiştim. Sanırım benden korkuyordu. Sapık olabileceğimi düşünüyordu. Sapık tipli görünmüyor da değilim. Aslında o kadar da masum da değilim. Aşırı derecede çapkın olmam Anny'nin gözünü korkutmuş olabilir. Dekoltesi öyle müthişti ki sanki her bir bardağı devirir devirmez bir bilgisayar oyunundaki gibi level atlıyorduk. Her bardakta göğüsleri dahada açılıyordu. En sonunda Anny bunu fark etmiş olmalıydı ki benim içki içmediğimi anladı ve ''Sen neden içmiyorsun?'' dedi. Aslına bakarsanız doğru cevap "Sana bakmaktan içemiyorum güzelim." olmalıydı fakat onu söyleyecek kadar ayı ve yüzsüz değildim. En doğru cümleyi seçtim ve kimseyi kırmadan cevabımı vermiştim. "Aslına bakarsan bugün pek de havamda değilim." Anny'i görünce havam yerine gelmedi değil. Onun gözlerinin içine dalıyordum. Aşık olmuştum adeta. Boyu benden kısaydı ama öyle bir topuklu giymişti ki neredeyse gelirken aynı boyda olduğumuzu sandım. Anny'nin saçları olağanüstüydü. Gözleri dehşet vericiydi. İnsan bakmaya kıyamıyordu...
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Biraz Tutku, Biraz İçki.   Biraz Tutku, Biraz İçki. EmptyPaz Ağus. 01, 2010 1:41 pm

Qera Rpden atıldın.

RP Bitmiştir.
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Biraz Tutku, Biraz İçki.   Biraz Tutku, Biraz İçki. EmptyPtsi Ağus. 02, 2010 1:57 pm

Carl - 15 şöhret puanı 3 dolar
Adreanne -

Biraz Tutku, Biraz İçki.
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Biraz Deniz Biraz Dedikodu...
» Harley, İçki, Sex
» Biraz Huzur..
» Biraz dedikodu...
» An içinde biraz gerekl!