Misafir Misafir
| Konu: Lizz´s Cell Perş. Tem. 29, 2010 11:54 am | |
| Şuan da Lizzie´yi arıyorsun. Ya kitap okuyordur ya da dostlarıyla eğleniyordur. Bu arada Lizzie´den bir not: O kendinin aranılmasından nefret eder ve telefonu hep titreşimdedir, haberin olsun.
Mesaj göndermek için; - Kod:
-
[font=Georgia][color=Black][i]Yeni 1 Mesaj[/i][/color][/font] [size=9][font=Georgia][color=brown][b]Karakter ismi[/b][/color][/font][/size] [font=Georgia][color=Black][i]Mesajınız:[/i][/color][/font]
Sesli mesaj göndermek için; - Kod:
-
[font=Georgia][color=Black][i]Yeni Sesli 1 Mesaj[/i][/color][/font] [size=9][font=Georgia][color=brown][b]Karakter ismi[/b][/color][/font][/size] [font=Georgia][color=Black][i]Mesajınız:[/i][/color][/font] |
|
Misafir Misafir
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Lizz´s Cell Cuma Tem. 30, 2010 1:32 pm | |
| Bir yeni mesaj! Desiree. Üvey kardeşim olman çok hoşuna gidiyor sanırım. |
|
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Lizz´s Cell Cuma Tem. 30, 2010 1:37 pm | |
| Bir yeni mesaj! Desiree. Önüne gelene Desiree Schult'un üvey kardeşiyim diyormuşsun. Takıldığın sürtüklere. Onları benden uzak tutmanı söylediğimi sanıyordum. |
|
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Lizz´s Cell Cuma Tem. 30, 2010 1:44 pm | |
| Bir yeni mesaj! Desiree. Eğer sürtük olmasalardı söylemezdim Elizabeth! Sana onlarla takılmamanı söylemiştim. Kim bilir ne yalanlar uydururlar! |
|
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Lizz´s Cell Cuma Tem. 30, 2010 1:49 pm | |
| Bir yeni mesaj. Desiree. Üvey kardeş olmamızdan utanç duymuyorum Lizz. O aptal arkadaşlarına benim ismimi vermene sinir oluyorum. Ki bu artık bir şey değiştirme vermişsin vereceğin kadar. Ayrıca dedikoducu arkadaşlarım yok! |
|
Pamela Schweitzer İş Kadını
| Konu: Geri: Lizz´s Cell Cuma Ağus. 20, 2010 2:47 pm | |
| 1 yeni mesaj!From: GOSSIP GIRL!"Hey Yukarı doğu yakası halkı; Şimdiki dedikoduyu duyduğunuzda dudaklarınız uçuklayabilir. Uzun süredir aramızda görülmeye Kraliçe W gözlerimize yakalandı hemde nasıl mı? Kral A ' ile öpüşürken. İkilinin tekrardan birlikte olamasına çok sevindim açıkcası. Şunu anlamış olduk ki Winter aşk acısından ortalarda gözükmüyormuş. Sevgili ikilinin buradan dikkatli olmasını umuyorum. Kıskanç gözler sizi süzecektir. Achille & Winter çiftini mezuniyet balosunda görmek dileğiyle.
Öpüldünüz, Gossip Girl" | |
|