Gossip Girl RPG
Gossip Girl RPG
Gossip Girl RPG
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Gossip Girl Role Play Sitesine Hoş Geldiniz!

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap
Duyurular

~
House Party kurgumuz başlamıştır katılmak için tık!

~
Seviye sistemi kaldırılmıştır.

~
Yeni Popülerlik sistemi düzenlenmiştir. Lütfen göz atınız tık!

Keyifli Role Play'ler...
Gossip Girl
~ NY gençleri neredesiniz? Dedikodularınızı bekliyorum. Bilgi için tıklayın.

Seviliyorsunuz. Xoxo

Yönetim Kadrosu
Jamié C. Estaign Pam10 Jamié C. Estaign Lalea10

Jamié C. Estaign

YazarMesaj
Misafir
Misafir

Jamié C. Estaign Empty
MesajKonu: Jamié C. Estaign   Jamié C. Estaign EmptySalı Tem. 27, 2010 9:44 am

Hayatının dönüm noktasının Fernando'yla tanıştığı gün olarak değiştiğini düşünürken, sevdiği tek adamı trajik bir trafik kazasında kaybetmek Jamié için çok yıkıcı olmuştur.Eski karakterinin yanı sıra olaylara daha şüpheci bakmaya başlamış,hayatında hiç hissetmediği soğukkanlılık duygusu bedenini ele geçirmiştir.Aradan yıllar geçmesine rağmen,çektiği acıya daha fazla dayanamayıp her türlü pisliğe bulaşmıştır.Korktuğu tek bir şey vardır; oda eski sürtük günlerine geri dönmek.

Jessicayı çok seviyorum.Onunda beni çok sevdiğini biliyorum.Geçmişimi ve alışkanlıklarımı daha yeni öğrenmeye başlıyor.Ya oyunu bırakıcak yada benimle oyuna devam edicek.Karar senin Jess.Ama farkındayım ki beni bırakamazsın tatlım.Yeni bir sürtük doğuyor.

En son Jamié C. Estaign tarafından Çarş. Tem. 28, 2010 8:13 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Misafir
Misafir

Jamié C. Estaign Empty
MesajKonu: Geri: Jamié C. Estaign   Jamié C. Estaign EmptyÇarş. Tem. 28, 2010 7:39 pm

"Jessica, Jamié ile yakın arkadaş olur. Fakat Jessica, onun geçmişi hakkında pek fazla şey bilmemektedir. Zaman geçtikçe Jamié'nin gerçek yüzü ve geçmişi ortaya çıkmaya başlar. Jessica ya Jamié'nin hayatına ayak uyduracak ve onun gibi bir sürtük olmaya başlayacaktı ya da kendini ondan uzaklaştırmaya çalışacaktı.Tabi bunu yapmak Jessica için kolay olmayacak. İki güzel bayan, hırslı ve akıl almaz entrikalar çevirebilirdi..."
Misafir
Misafir

Jamié C. Estaign Empty
MesajKonu: Geri: Jamié C. Estaign   Jamié C. Estaign EmptyÇarş. Tem. 28, 2010 8:12 pm

Tabii (:
Pamela Schweitzer
İş Kadını
İş Kadını
Pamela Schweitzer

Kadın Mesaj Sayısı : 280

Jamié C. Estaign Empty
MesajKonu: Geri: Jamié C. Estaign   Jamié C. Estaign EmptyÇarş. Ağus. 04, 2010 1:32 pm

Burası kurgu hazırlama yeri değil, toplu kurgu oluşturma yeridir. Etkinlik dışına girer. Kurgu oluşturma yeri ilanlarımızda mevcuttur.
https://scandalouslife.yetkin-forum.com

Jamié C. Estaign
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Jamié C. Estaign
» Jamié Camila Estaign .
» Jamié's Mobile.