| Jamié's Mobile. | |
|
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Misafir Misafir
| Konu: Jamié's Mobile. Paz Tem. 04, 2010 8:15 pm | |
| Heey! Şu anda ne peşindeyim bilinmez ama musait değilim. Neden daha sonra aramayı denemiyorsun? Yada önemliyse sesten sonra mesajını bırak. Her kimsen, öpüldün. Biiippp. Mesaj göndermek için;1 Yeni Mesaj:From: Aramak için;1 Yeni MesajDiyalog: Rehber:
- Spoiler:
x Michelle O'sthre x Rachel M. McDibbe x Manuéla Ria Osané x Elyssa Quentin Ryan x Monica McDibbe x Laela Cryptic x S.Poppy Davis x Natalia Ellié O'rélia x Chelsea Roselié Bathory x Erin Candice Swane x Clemence Kristowent x Lola Delphine de Renouive x Gwenyth Salvatore x Ambrosia E. Miller x Alexis Bathory x Flawed Griffin x Alexandréa K. Alvarez x Leighton Lola Bathory x Angela Zoéy Queen x Alessandra C. Volterras x Jessica Daphné Davis x Eric Levis x Jake Damon Olsen x Jake Carter Hall x Martinus Lorenzo Diggor x Aurelian Diggor x Carlo Godfrey x Justin David Volterras x Albus Trancer x Leone Letterio
En son Jamié C. Estaign tarafından Cuma Ekim 15, 2010 5:53 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 46 kere değiştirildi |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Jamié's Mobile. Ptsi Tem. 05, 2010 7:13 pm | |
| 1 Yeni Mesaj! Ad Soyad: Rachel M. McDibble "Jamié?! Nerelerdeydin sen? Bir an beni unuttuğunu sandım. Mesajlarıma cevap alamayınca. Neyse. Seni çok özledim Jey. Bir ara buluşmalıyız.
|
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Jamié's Mobile. Ptsi Tem. 05, 2010 8:27 pm | |
| Ad,Soyad:Laurette D'or Leveque Mesaj:Tahmin edebiliyorum canım!Olanları mutlaka dinlemek istiyorum cezanın bitmesini iple çekiyorum.Öptüm D. |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Jamié's Mobile. Salı Tem. 06, 2010 10:29 am | |
| 1 Yeni Mesaj! Ad Soyad: Rachel M. McDibble "Anlıyorum tatlım. Cezanın bitmesinin dört gözle bekleyeceğim. Öpüldün, çok."
|
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Jamié's Mobile. Çarş. Tem. 07, 2010 4:37 pm | |
| 1 Yeni Mesaj! Ad Soyad: Rachel M. McDibble "Hey, buna çok sevildin tatlım. Neredeyse kapınıza dayanıp seni kaçıracaktım. Öyle çok sıkılmıştım ki. Neyse, sonuçta cezan bitti. Ee neler yapıyoruz bakalım?" |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Jamié's Mobile. Çarş. Tem. 07, 2010 5:41 pm | |
| 1 Yeni Mesaj! Ad Soyad: Chelsea Rosalié Bathory Ne? Ciddi olamazsın! Buluşmalıyız kesinlikle, her şeyi eksiksiz anlatmalısın!
|
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Jamié's Mobile. Çarş. Tem. 07, 2010 5:53 pm | |
| 1 Yeni Mesaj! Ad Soyad: Chelsea Rosalié Bathory Harrison Street'teyim. Atla gel çok özledim ^^ |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Jamié's Mobile. Çarş. Tem. 07, 2010 6:57 pm | |
| 1 Yeni Mesaj! Ad Soyad: Rachel M. McDibble "Kesinlikle! Bende oraya gitmek için yanıp tutuşuyorum. Döndüğümden beri hiç gitmedim. Ve gitmek için sabırsızlanıyorum. Şu sıralar programım oldukça yoğun, merak etme sana özel bir yerler bulacağım. Seviliyorsun." |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Jamié's Mobile. Perş. Tem. 08, 2010 1:18 pm | |
| 1 Yeni Mesaj! Ad Soyad: Chelsea Rosalié Bathory
Üzgünüm Jamié. Ama ortam fazla ısınmıştı! Elbisem orda kaldı ve mesaj yazmakta bile zorlanıyorum! Babama ne diyeceğimi bilmiyorum. Umarım affedersin. Ve 'dedikoducular'a dikkat et. Köşelerde telefonlu kızlar gördüm sanırım. Ama emin değilim, başım dönüyor! Belki bir gün Starbucks'a gideriz? Ara beni. Xoxo Chels. |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Jamié's Mobile. Perş. Tem. 08, 2010 1:49 pm | |
| 1 Yeni Mesaj! Ad Soyad: Chelsea Rosalié Bathory
Sen Sam'den iyiydin! ^^ Ve en azından senin gecenin iyi geçmiş olmasına sevindim.. Cokcok optum C.
|
|
| |
Pamela Schweitzer İş Kadını
| Konu: Geri: Jamié's Mobile. Cuma Tem. 09, 2010 2:19 pm | |
| 1 yeni mesaj! From: Gossip Girl! "Zengin Lalea'mız yerinde durmuyor anlaşılan iki gün önce Archille ile Harrison'da sevişirken yakalandı. Birbirlerine çok yakışan çift için tam bir kutlama yazısı yazacakken sahilde Üvey kuzeni Norrec ile sevişirken görüldü. Beyler dikkatli olun. Bu kız sandığınız kadar masum değil. Zavallı L.
xoxo, GossipGirl" | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Jamié's Mobile. Cuma Tem. 09, 2010 5:34 pm | |
| 1 Yeni Mesaj! Ad Soyad: Rachel M. McDibble "Duydum tatlım. Gerçektende L, kendini oldukça aşmış. Sadece yazık diyorum. Evet. Tatlım yakında buluşuyoruz değil mi? Eminim özlemişsindir beni. Çünkü ben çok özledim. Sende öpüldün." |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Jamié's Mobile. C.tesi Tem. 10, 2010 5:26 pm | |
| 1 Yeni Mesaj! Ad Soyad: Gwen. "Jamié iyi şeyler yapmadın değil mi ? Saçmalıyorum tabii ki yapmadın.Bir kaç gündür ufak ufak kaçamaklar seziyorum senden.Ara beni ! Xxo Gw." |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Jamié's Mobile. C.tesi Tem. 10, 2010 5:39 pm | |
| 1 Yeni Mesaj! Ad Soyad: Rachel M. McDibble "Beklenen an! Seni görmek için sabırsızlanıyorum J. Evet. Evet. Artık buluşabiliriz." |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Jamié's Mobile. C.tesi Tem. 10, 2010 6:31 pm | |
| 1 yeni mesaj : From : Gwen. "Bulaşmak mı ? Peh.Alkolik olabilirim ama k*ltak değilim.Ne zamandır takılmıyorduk diyecektim.Canın cehenneme ! , Gw." |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Jamié's Mobile. C.tesi Tem. 10, 2010 6:54 pm | |
| 1 Yeni Mesaj! Ad Soyad: Rachel M. McDibble "Butter'a gidelim. Nam nam! Acayip açıp."
En son Rachel M. McDibble tarafından Ptsi Tem. 12, 2010 7:36 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Jamié's Mobile. Paz Tem. 11, 2010 7:29 am | |
| Mesaj göndermek için; Ad,Soyad:Laurette D'or Leveque Mesaj:Geri döndüm tatlım artık buluşabiliriz (: |
|
| |
Laela Cryptic Lütfen rütbe edininiz
Bilgiler Puan: 20
| Konu: Geri: Jamié's Mobile. Paz Tem. 11, 2010 4:27 pm | |
| | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Jamié's Mobile. Paz Tem. 11, 2010 9:23 pm | |
| Mesaj göndermek için; Ad,Soyad:Laurette D'or Leveque Mesaj:Nerelerdesin?Cezan hala bitmedi mi seni görmek istiyorum öptüm D. |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Jamié's Mobile. Ptsi Tem. 12, 2010 2:38 pm | |
| Ad,Soyad:Laurette D'or Leveque Mesaj:Üzgünüm tatlım o parti de olamayacağım daha sonra görüşsek daha iyi olur sanırım.XoXo D. |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Jamié's Mobile. Ptsi Tem. 12, 2010 5:06 pm | |
| 1 Yeni Mesaj! Ad Soyad: Fernando Andres "Ben teşekkür ederim canım. Zaten İspanya ' da, hasta büyükbabamın yanında kızlara ayıracak pek vaktim yok. Birkaç gün sonra görüşürüz. Öptüm =)'' |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Jamié's Mobile. Ptsi Tem. 12, 2010 7:19 pm | |
| 1 Yeni Mesaj! Ad Soyad: Fernando Andres "İyi görünüyor. Sorduğun için teşekkürler. Manhattan'da durumlar nasıl ? =)'' |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Jamié's Mobile. Ptsi Tem. 12, 2010 7:30 pm | |
| 1 Yeni Mesaj! Ad Soyad: Fernando Andres "Son günki eğlencemiz bir hafta yeter diye düşünüyorum =) İçkiye dikkat et, sonra aklını kaybediyorsun =) '' |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Jamié's Mobile. Ptsi Tem. 12, 2010 7:44 pm | |
| 1 Yeni Mesaj! Ad Soyad: Fernando Andres "Ben de öyle bir şey olmasını istemem zaten (; Kendine iyi bak canım =)'' |
|
| |
Pamela Schweitzer İş Kadını
| Konu: Geri: Jamié's Mobile. Salı Tem. 13, 2010 1:55 pm | |
| 1 Yeni Mesaj!GOSSIP GIRL!"Sizlere kızlarla takılmaktan koşlanmayan dedikodusunu vereceğim. Kim diye merak ettiğinizi buradan duyabiliyorum. Jake Hall'dan bahsediyorum. Yaramaz J insan kuzeniyle öpüşür mü ? Eh tercih meselesi tabii... Bundan önce de Gwenyth ile öpüşürken görüldü. Başta çıkıyorlar düşüncesi yarattı beynimizde. Lakin, bir kaç gün sonra da kuzeni Clarie ileateşli bir şekilde öpüşürken yakalandı. Dikkatli ol Küçük G. Bu arada Yaramaz J gözümüz üzerinde.
xoxo, GossipGirl." | |
|
| |
| Jamié's Mobile. | |
|