| Jamié Camila Estaign . | |
|
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Misafir Misafir
| Konu: Jamié Camila Estaign . Salı Tem. 06, 2010 2:22 pm | |
| ~ J a m i é ~Ad Soyad: Jamié C. Estaign Lakapları: Jey, J. Yaşı: 18 Cinsiyet: Kız
Doğum Yeri: Fransa,Paris Ana Dil: Fransızca Mesleği: Öğrenci Saç rengi: Açık sarı,bazen kumral Göz rengi: Bazen ela kimi zaman yeşil kimi zaman kahverengi -Ruhsal Portre- Sade ve nahoş kelimeler gereksizdir. İçimi,ruhumu ve bedenimi bir kaç sözcükle nasıl anlatabilirim? İçimde uyuyan saldırgan şeytandan kaçınızın haberi var! Durun ben söyleyeyim: Hiçbirinizin! İşte böyle,şimdi kulaklarını aç ve beni iyi dinle; Saldırgan bir şeytandan çok daha ötesi var bende.Kin ve nefret! Ve sevgili hizmetkarım öfke.Tüm duygulardan daha çok seviyorum onu. Benliğimin tek göstergesi o. Vücudumu karşılıksız bir tutkuyla saran rahatlatıcı bir his. Ben o " Aslında içinde iyi biri yatıyor." dediğiniz kötü çocuklardan değilim. Benim içim emin olun dışımdan daha beter. Dışarıya vurduğum hareketler içimdeki hislerin en edepli halleri. Peki bu saf duygular beni ele geçirebilir mi dersiniz? Hayır! Hadi ama ordan bakınca bir kaç ruhsal dengesizliğe esir olucak bir halim mi var!-Fiziksel Portre- Sürekli renk değişteren saçlarımla ve elaya çalan göz rengimle içim dışıma vurmuş sanki.Yırtıcı,insanı delip geçen bakışlarım ise en sevdiğim özelliğim. Sivri yüz hatlarımı tamamlayan hafif uzun saçlarım tüm bu şeytani uyumla büyük bir tezatlık içerisinde. Ten rengimide göze alırsak adeta masum bir meleği andıran bir dış görünüş ortaya çıkıyor. Vücudumun yarısı iyiliği yarısı kötülüğü temsil ediyor sanki! Fiziksel portrem her türlü histen bir parça çalmış gözüküyor. Kini gözlerimde buluyorum nedense.Dudaklarımda ise daha arzulu birşeyler.. Kırılgan ve bir o kadarda narin görünebilirim sana, yinede dikkatli ol! Öfkeli bir anımdayımdır belkide.. Ve bunca şeyden sonra gelelim Özgeçmiş'e ; Sıcak bir Haziran sabahı tüm malikane tiz çığlıklarla uyandı.Leonard için beklenen an gelmişti büyük ihtimalle.Küçüğünü kucağına almak için sabırla beklerken,tüm çalışanlar seferber olmuştu Bayan Clementine için.Mr.Estaign'in en büyük emriydi bu.Acısız ve çabucak olmasını istiyordu.Narin çiçeğinin incinmesi en büyük hayal kırıklığı olurdu onun için.Kardeşi Marcus ile çalışma odasında başını ellerini arasına kıstırmış sessizce çığlıkların kesilmesini bekliyordu.O şartlar altında uzun süre aldı bu isteği.Artık neredeyse gece yarısına yaklaşmıştı zaman.Tüm malikane bir anda sessizliğe büründü.Odadan aniden fırlayan ağabeyinin ardından giden Marc küçük yiğenini görmek için nefes nefese kalmıştı.Leonard yüzünde şapşal bir sırıtışla kapıda minik bebeğin annesine verilişini izlerken,terden saçları yüzüne yapışmış genç kadın fısıldadı: "Beni çok zorladın küçüğüm." O sıralarda odada bu sevimli yaratığı izleyen hiç bir akraba,ağır başlı Clementine'nin bir şeytan doğurduğunu bilemezdi. ....Severim; #Dans etmek. #Yemek yapmak. #Parkta gezinti. #Sıkı bir dostla yapılan sohbet. #Yağmurlu günler. #Sakız çiğnemek. #Soluk renkler.
Sevmem; #Yalancı insanlar. #Zorla yapılması için verilen görevler. #Kararsız insanlar. #Fazla hareketli müzikler. #Aşırı siyasi yaşlılar. #Sulu şakalar -yapan kişiye göre değişir- #Oda toplamak. #Uzun yürüyüşler.
Eklenmek için; Ad,Soyad: Kurgu: 2 adet icon:
En son Jamié C. Estaign tarafından C.tesi Ocak 08, 2011 11:09 am tarihinde değiştirildi, toplamda 8 kere değiştirildi |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Jamié Camila Estaign . Salı Tem. 06, 2010 2:22 pm | |
|
En son Jamié C. Estaign tarafından Cuma Ocak 07, 2011 12:07 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 23 kere değiştirildi |
|
| |
Misafir Misafir
| |
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Jamié Camila Estaign . Perş. Tem. 08, 2010 4:50 pm | |
| |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Jamié Camila Estaign . Cuma Tem. 09, 2010 9:53 am | |
| |
|
| |
Misafir Misafir
| |
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Jamié Camila Estaign . Cuma Tem. 09, 2010 8:24 pm | |
| - Jamié C. Estaign demiş ki:
- Güncellendi ^^
|
|
| |
Misafir Misafir
| |
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Jamié Camila Estaign . Cuma Tem. 09, 2010 8:39 pm | |
| - Jamié C. Estaign demiş ki:
- Jamié C. Estaign demiş ki:
- Güncellendi ^^
|
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Jamié Camila Estaign . C.tesi Tem. 10, 2010 11:43 am | |
| |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Jamié Camila Estaign . C.tesi Tem. 10, 2010 12:15 pm | |
| |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Jamié Camila Estaign . C.tesi Tem. 10, 2010 12:55 pm | |
| Bir icon ayarlasana , öyle ekleyeyim seni lejanta =) |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Jamié Camila Estaign . C.tesi Tem. 10, 2010 1:00 pm | |
| Tmam al bakalım kurgu ^^ Birlikte HS'de takılmaya ve dedikodu yapmaya bayılırız! Beraber olduğumuz her geceyi yatakta bitiririz ve klüpteki en taş erkeklerle elbette. Kimse bize 'hayır' diyemez ve bizde demeyi pek sevmeyiz. Benimleyken her şeyi unutursun. Sadece zevk alırsın hayattan falan fistan |
|
| |
Misafir Misafir
| |
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Jamié Camila Estaign . C.tesi Tem. 10, 2010 1:58 pm | |
| |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Jamié Camila Estaign . Paz Tem. 11, 2010 10:41 am | |
| || Fransız || Okuldaki fransızlardan birisi daha... Her ne kadar Fransız olsa da ona karşı bir sempati beslemiyorum. Besleyemiyorum... Sürekli içinden sinsi şeyler düşünmesi... Biliyorum bende sütten çıkmış ak kaşık olmayabilrim ama benim zararım kendimedir. En yakın arkadaşıma bile güvenmiyorken sana nasıl güvenebilirim... Bana aynı ırktan olmamız dışında hiç bir şey hissettirmiyorsun... |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Jamié Camila Estaign . Paz Tem. 11, 2010 5:08 pm | |
| |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Jamié Camila Estaign . Ptsi Tem. 12, 2010 9:47 am | |
|
En son Chelsea Rosalié Bathory tarafından Ptsi Tem. 12, 2010 10:06 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Jamié Camila Estaign . Ptsi Tem. 12, 2010 9:49 am | |
| T am amdır.
- Türkçe'ye özen gösterelim. (W.Schultz)
|
|
| |
Misafir Misafir
| |
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Jamié Camila Estaign . Ptsi Tem. 12, 2010 7:44 pm | |
| |
|
| |
Misafir Misafir