| Üstteki üye hakkında düşünceleriniz | |
|
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında düşünceleriniz Salı Tem. 27, 2010 4:46 pm | |
| |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında düşünceleriniz Salı Tem. 27, 2010 4:50 pm | |
| |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında düşünceleriniz Salı Tem. 27, 2010 4:51 pm | |
| |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında düşünceleriniz Salı Tem. 27, 2010 5:24 pm | |
| - Jamié C. Estaign demiş ki:
- İsmide erkek ismi değilmi yahu? dediğim.
Hayır Alex erkek ismi Alexandrea kız ^^ Sevdiğmi üye =) |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında düşünceleriniz Salı Tem. 27, 2010 5:25 pm | |
| Her Rp sitesinde mutlaka bir Sude var .D O da buranın Sude'si ^^ |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında düşünceleriniz Salı Tem. 27, 2010 5:26 pm | |
| O da buranın hapçı pisikosu =) |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında düşünceleriniz Salı Tem. 27, 2010 5:27 pm | |
| Yep, her ne kadar başka hapçılar olsa da (!) ... ^^ Alexandréa'i bence A. olarak yapmalı, asıl ismi Kapris olmalı ^^ Kapris daha güzel ^^ |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında düşünceleriniz Salı Tem. 27, 2010 5:28 pm | |
| Hmm düşünüyorum dediğim tatlı kişilik |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında düşünceleriniz Salı Tem. 27, 2010 5:29 pm | |
| Yorum yapacak birşey bulamadım .D O da kariyerci .D |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında düşünceleriniz Salı Tem. 27, 2010 5:34 pm | |
| Rp partneri Micheal gibi bişi değil miydi? LimonluPopTipHaplağı nerden çıktı xD |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında düşünceleriniz Salı Tem. 27, 2010 5:36 pm | |
| Hap şekerlere bayılıyoğuum .D Özellikle PopTipleğe .D Michéal ile partide ayrılacağız diye açıklamada bulunduğum ^^ |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında düşünceleriniz Salı Tem. 27, 2010 5:36 pm | |
| hmm dediğim yakışmıodunuz zati sen daha iyilerine layıksın =) |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında düşünceleriniz Salı Tem. 27, 2010 5:39 pm | |
| Gaspard'la mı <3 Ahh... Ona yakışmayan ölsün .P "Kurgumu değiştirdim zati hiç sevgilim olmayan ve biraz sürtük olmasına rağmen bakire olan bi hapçı kızım" dediğim kişisin .D |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında düşünceleriniz Salı Tem. 27, 2010 6:20 pm | |
| ölüyorum ona |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında düşünceleriniz Salı Tem. 27, 2010 6:28 pm | |
| |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında düşünceleriniz Salı Tem. 27, 2010 6:29 pm | |
| o.O Ölmeeğ! .D Iska. Bana ıskalattırdı ! o.O .D |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında düşünceleriniz Salı Tem. 27, 2010 6:30 pm | |
| |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında düşünceleriniz Salı Tem. 27, 2010 6:30 pm | |
| Rp'den kovmadığım |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında düşünceleriniz Salı Tem. 27, 2010 6:31 pm | |
| İmzasındaki söz hoşuma gitti ^^ |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında düşünceleriniz Salı Tem. 27, 2010 6:46 pm | |
| |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında düşünceleriniz Salı Tem. 27, 2010 7:49 pm | |
| Küçük Sırlar xxxx :D |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında düşünceleriniz Salı Tem. 27, 2010 8:20 pm | |
| DİŞDAŞ |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında düşünceleriniz Salı Tem. 27, 2010 8:36 pm | |
| |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında düşünceleriniz Salı Tem. 27, 2010 8:40 pm | |
| |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında düşünceleriniz Salı Tem. 27, 2010 8:43 pm | |
| |
|
| |
| Üstteki üye hakkında düşünceleriniz | |
|