| Üstteki üye hakkında düşünceleriniz | |
|
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında düşünceleriniz Ptsi Tem. 26, 2010 2:52 pm | |
| |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında düşünceleriniz Ptsi Tem. 26, 2010 2:53 pm | |
| Bebeğim OUT:Berk,metal bara rp'yi bırak sıra sende |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında düşünceleriniz Ptsi Tem. 26, 2010 3:19 pm | |
| Bence bir kere daha sen bırak sonra o bıraksın dediğim=) |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında düşünceleriniz Ptsi Tem. 26, 2010 3:23 pm | |
| Kuzucum dediğim OUT:Beynim durdu.Bırakamıyorum |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında düşünceleriniz Ptsi Tem. 26, 2010 3:24 pm | |
| |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında düşünceleriniz Ptsi Tem. 26, 2010 4:21 pm | |
| Her forum oyunlarına geldiğimde son mesaj ondan oluyor .D |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında düşünceleriniz Ptsi Tem. 26, 2010 4:34 pm | |
| av-im deki ünlü gerçekten kendi ünlüsü mü dediğim |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında düşünceleriniz Ptsi Tem. 26, 2010 4:38 pm | |
| Yep, o Leighton .D Ünlüsü bebek gibi -qq- .D |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında düşünceleriniz Ptsi Tem. 26, 2010 4:43 pm | |
| :D İyi bişey mi bu xD |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında düşünceleriniz Ptsi Tem. 26, 2010 4:45 pm | |
| İvit öyle. Çünkü bebek gibi olunca -daş- gibi de oluyor .D |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında düşünceleriniz Ptsi Tem. 26, 2010 4:47 pm | |
| Bu seğin yeni kağakteğin miğ :D |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında düşünceleriniz Ptsi Tem. 26, 2010 4:52 pm | |
| Yep öyle -qq- .D Sitede başka G vağ mı ki .P |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında düşünceleriniz Ptsi Tem. 26, 2010 4:59 pm | |
| |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında düşünceleriniz Ptsi Tem. 26, 2010 5:08 pm | |
| İmzasındaki yazıyı kullanmak istiyorum acaba izin vağ mı ? ^^ Tişkürleğğ ^^ |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında düşünceleriniz Ptsi Tem. 26, 2010 5:42 pm | |
| |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında düşünceleriniz Ptsi Tem. 26, 2010 9:17 pm | |
| Erkeklerin hepsi onun malı .p adsadasdad* |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında düşünceleriniz Salı Tem. 27, 2010 7:49 am | |
| gözdelerin hepsi neden <Pessimist> |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında düşünceleriniz Salı Tem. 27, 2010 11:06 am | |
| |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında düşünceleriniz Salı Tem. 27, 2010 11:08 am | |
| Karakteri kızmı erkekmi anlayamadım? .d.d |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında düşünceleriniz Salı Tem. 27, 2010 11:18 am | |
| - Stevréth B. Greyn demiş ki:
- İmzasındaki yazıyı kullanmak istiyorum acaba izin vağ mı ? ^^
Tişkürleğğ ^^ Tabikiiii kullanabilirsin bebeqim .D Sanırım sürtüklüğe geri dönüş yapmış |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında düşünceleriniz Salı Tem. 27, 2010 11:28 am | |
| - Jamié C. Estaign demiş ki:
- Karakteri kızmı erkekmi anlayamadım? .d.d
KatılıyorumxD |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında düşünceleriniz Salı Tem. 27, 2010 11:30 am | |
| - Crystal Prévela demiş ki:
- Jamié C. Estaign demiş ki:
- Karakteri kızmı erkekmi anlayamadım? .d.d
KatılıyorumxD Nasıl böyle bir kanıya vardınız anlayamadım ^^ |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında düşünceleriniz Salı Tem. 27, 2010 11:44 am | |
| Rütbesine bak anlarsın dediğim o.O :D |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında düşünceleriniz Salı Tem. 27, 2010 12:12 pm | |
| İnanamıyorum dediğim yanlışlık yapmışlar ay hiç güleceğim yoktu xD |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında düşünceleriniz Salı Tem. 27, 2010 12:48 pm | |
| İsmide erkek ismi değilmi yahu? dediğim. |
|
| |
| Üstteki üye hakkında düşünceleriniz | |
|