| Alessandra' s Phone | |
|
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Alessandra' s Phone Perş. Ağus. 19, 2010 12:37 pm | |
| 1 yeni mesaj! From: Chels. "Haklısın, değişmem. " |
|
| |
Pamela Schweitzer İş Kadını
| Konu: Geri: Alessandra' s Phone Cuma Ağus. 20, 2010 2:52 pm | |
| 1 yeni mesaj!From: GOSSIP GIRL!"Hey Yukarı doğu yakası halkı; Şimdiki dedikoduyu duyduğunuzda dudaklarınız uçuklayabilir. Uzun süredir aramızda görülmeye Kraliçe W gözlerimize yakalandı hemde nasıl mı? Kral A ' ile öpüşürken. İkilinin tekrardan birlikte olamasına çok sevindim açıkcası. Şunu anlamış olduk ki Winter aşk acısından ortalarda gözükmüyormuş. Sevgili ikilinin buradan dikkatli olmasını umuyorum. Kıskanç gözler sizi süzecektir. Achille & Winter çiftini mezuniyet balosunda görmek dileğiyle.
Öpüldünüz, Gossip Girl" | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Alessandra' s Phone Perş. Eyl. 02, 2010 11:30 am | |
| 1 yeni mesaj! From: Bilinmeyen numara Geri döndüm, prenses. Ve bu sefer kesinlikle ne istediğimi biliyorum. |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Alessandra' s Phone Perş. Eyl. 02, 2010 11:40 am | |
| 1 yeni mesaj! From: Bilinmeyen numara Hudson Hotel'inde, saat 12'de.306 numaralı oda. Bir dakika bile geç kalma, prenses. Çünkü benim sensiz kalabileceğim bir dakikam bile kalmadı. |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Alessandra' s Phone Perş. Eyl. 02, 2010 12:08 pm | |
| 1 yeni mesaj! From: Karakter ismi "Ne? Babam hiç hoşlanmayacak." |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Alessandra' s Phone Perş. Eyl. 02, 2010 6:55 pm | |
| 1 yeni mesaj! From: Chels. "Hata yok! Hayır A. Söyle nedir o?" |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Alessandra' s Phone Salı Eyl. 14, 2010 1:53 pm | |
| Bir yeni mesaj! From: Jared. Mesajınız: İyi rol yapamıyorsun Alessandra. Bana rol yapamacağını da biliyorsun. Ne istiyorsun bakalım? Yoksa gerçekten beni gördüğüne şaşırdın mı? Bizim Alessandra değişmemiştir ama... J. |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Alessandra' s Phone Salı Eyl. 14, 2010 2:39 pm | |
| Bir yeni mesaj! From:Jared. Mesajınız:Alessandra. Gerçekten değişmişsen bilemem. Rahatsız ettiğini de nereden çıkardın? Sadece benim bildiğim Alessandra amaçları dışında benimle konuşmazdı. |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Alessandra' s Phone Salı Eyl. 14, 2010 3:03 pm | |
| Bir yeni mesaj! From:Jared. Mesajınız:Uyarmak mı? Seni seviyorum derken pek uyarıyor gibi değildin Ales. Her neyse. Dost olamayacağımızı ikimiz de biliyoruz. Şimdi başka bir J harfli bulmuşsun. Sana haksızlık etmek istemem ama, beni sevmediğini hatta nefret ettiğini düşünüyorum güzelim. |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Alessandra' s Phone Çarş. Eyl. 15, 2010 3:29 am | |
| 1 yeni mesaj! From: Aless İlk olarak, Roza her zaman tercihimdir. Biliyorsun. İlk adımı kullanmadığın sürece, tabii değiştirmeden önceki ilk adımı, bana ne dersen de sorun olmaz. Janson'a gelince. Bir Bathory erkeğini bir doğu yakası erkeğine tercih etmen gerektiğini söyleyeceğimi zaten düşünmüş olmalısın. I-ıh Prenses. Düşük standart bir erkek düşük aşk demektir. Arthur gerçek bir erkek olarak döndü. Uzun zaman almış olsa da, önemli olan dönmüş olması. Ve Brezilya'yı unut. Her şeyi. Ama kendini unutma! Lady Volterras'ı. Miss Volterras. Sen Meg'sin! Alessandra değil. Kızıl saçlı bir Leydi'sin. Bembeyaz soluk tenli bir leydi. Bedenin her zaman dış görünüşün değildir. Hâlâ saçlarında kırmızı ışıltılar görüyorum. Bu Tanrı'nın bir lutfu, bir yansıma. Sakın ama sakın kim olduğunu unutma.. Ve kabuslara gelince. Ben bunun için kiliseye gittikten sonra bu konuda konuşmamız gerekecek. Aslında şimdi anlatmak isterdim ama Elena'ylayım ve inanılmaz bir çekim. Tabii sürekli bizi izleyen şu rahatsız edici limuzin hariç. Onun içindekini bulmadan vazgeçmeyi düşünmüyorum. Ne kadar saplantılı olduğumu en iyi sen bilirsin Volterras. Ve arabanın plakasını aldım, elbette. Buluşmamızı iple çekiyorum. Pourquoi fais-tu cela? Ça fait mal la langue française!
|
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Alessandra' s Phone Perş. Eyl. 16, 2010 11:12 am | |
| Bir yeni mesaj! From:Jared Mesajınız: Her neyse Ales. Bunlar eskide kalmalı. Bu konuyu açmamlıydım sanırım. |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Alessandra' s Phone Perş. Eyl. 16, 2010 2:22 pm | |
| Bir yeni mesaj! From:Jared. Mesajınız:Arkadaş olabileceğimizi düşünmüyordum zaten. Duydum ki, Adreanne ile anlaşamıyor muşsun? |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Alessandra' s Phone Perş. Eyl. 16, 2010 2:51 pm | |
| Bir yeni mesaj! From:Jared Mesaj: Sana kin beslemek zor değil aslında Ales. Kendi yaptığın hatalardan sana kin duyanları suçlu buluyorsun. Ama benim kapmsamım içindeki kişilere bulaşmamalıyı öğrenmelisin güzelim. |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Alessandra' s Phone C.tesi Eyl. 25, 2010 2:20 pm | |
| Bir yeni mesaj! From:Jared Kendine , senin baş rollerde olduğun bir dünya yaratmışsın. Aslında baş rolde olanları hep sadece süs niyetine olan oyuncular gibi dizmişin hayalindeki sahneye. Ama bu dünya gerçek. Her zaman sahnede sen olamazsın. Kendine fazla güveniyorsun ama, aslında gerçekleride göremiyorsun. Andreanne, eğer senin sevgilin denen o şahısa ilgi duyuyorsa, yapacak bir şey yok ne diyeyim. Ama ona güveniyorum. Hemde sana güvendiğimden daha fazla. Bu nedenle senin sevgilin denen o çocuk ve senin kafanda yarattığın oyunlar umurumda değil. Ama etrafımdakileri üzmemeyi ve bana yapılanı asla unutmadığımı bilmek zorundasın Ales. |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Alessandra' s Phone Çarş. Eyl. 29, 2010 2:34 pm | |
| 1 Yeni Mesaj! From; Arthur Gitmemelisin. |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Alessandra' s Phone Çarş. Eyl. 29, 2010 2:44 pm | |
| 1 Yeni Mesaj! From:Arthur Partide söylediklerin... Gitmiyorsun o halde? Güzel. |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Alessandra' s Phone Çarş. Eyl. 29, 2010 5:44 pm | |
| Bir yeni mesaj! From:Jared. Mesajınız: Asla ne demek istediğimi anlayacak kadar zeki olamayacaksın. Hayal dünyanda sana başarılar. Neler olacağını zaman gösterir zaten. |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Alessandra' s Phone Perş. Eyl. 30, 2010 4:43 am | |
| 1 Yeni Mesaj! From: Arthur Chels'e bunu yapman gereksiz. Ve bana gelince... Hiç ait olmadığın bir hayattan nasıl çıkacaksın, prenses? |
|
| |
| Alessandra' s Phone | |
|