Gossip Girl RPG
Gossip Girl RPG
Gossip Girl RPG
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Gossip Girl Role Play Sitesine Hoş Geldiniz!

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap
Duyurular

~
House Party kurgumuz başlamıştır katılmak için tık!

~
Seviye sistemi kaldırılmıştır.

~
Yeni Popülerlik sistemi düzenlenmiştir. Lütfen göz atınız tık!

Keyifli Role Play'ler...
Gossip Girl
~ NY gençleri neredesiniz? Dedikodularınızı bekliyorum. Bilgi için tıklayın.

Seviliyorsunuz. Xoxo

Yönetim Kadrosu
Alessandra' s Phone - Sayfa 2 Pam10 Alessandra' s Phone - Sayfa 2 Lalea10

Alessandra' s Phone

Sayfaya git : Önceki  1, 2
YazarMesaj
Misafir
Misafir

Alessandra' s Phone - Sayfa 2 Empty
MesajKonu: Geri: Alessandra' s Phone   Alessandra' s Phone - Sayfa 2 EmptyPerş. Ağus. 19, 2010 12:37 pm

1 yeni mesaj!
From: Chels.
"Haklısın, değişmem. "
Pamela Schweitzer
İş Kadını
İş Kadını
Pamela Schweitzer

Kadın Mesaj Sayısı : 280

MesajKonu: Geri: Alessandra' s Phone   Alessandra' s Phone - Sayfa 2 EmptyCuma Ağus. 20, 2010 2:52 pm

1 yeni mesaj!
From: GOSSIP GIRL!
"Hey Yukarı doğu yakası halkı; Şimdiki dedikoduyu duyduğunuzda dudaklarınız uçuklayabilir. Uzun süredir aramızda görülmeye Kraliçe W gözlerimize yakalandı hemde nasıl mı? Kral A ' ile öpüşürken. İkilinin tekrardan birlikte olamasına çok sevindim açıkcası. Şunu anlamış olduk ki Winter aşk acısından ortalarda gözükmüyormuş. Sevgili ikilinin buradan dikkatli olmasını umuyorum. Kıskanç gözler sizi süzecektir. Achille & Winter çiftini mezuniyet balosunda görmek dileğiyle.

Öpüldünüz, Gossip Girl"
https://scandalouslife.yetkin-forum.com
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Alessandra' s Phone   Alessandra' s Phone - Sayfa 2 EmptyPerş. Eyl. 02, 2010 11:30 am

1 yeni mesaj!
From: Bilinmeyen numara
Geri döndüm, prenses. Ve bu sefer kesinlikle ne istediğimi biliyorum.
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Alessandra' s Phone   Alessandra' s Phone - Sayfa 2 EmptyPerş. Eyl. 02, 2010 11:40 am

1 yeni mesaj!
From: Bilinmeyen numara
Hudson Hotel'inde, saat 12'de.306 numaralı oda. Bir dakika bile geç kalma, prenses. Çünkü benim sensiz kalabileceğim bir dakikam bile kalmadı.
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Alessandra' s Phone   Alessandra' s Phone - Sayfa 2 EmptyPerş. Eyl. 02, 2010 12:08 pm

1 yeni mesaj!
From:
Karakter ismi
"Ne? Babam hiç hoşlanmayacak."
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Alessandra' s Phone   Alessandra' s Phone - Sayfa 2 EmptyPerş. Eyl. 02, 2010 6:55 pm

1 yeni mesaj!
From: Chels.
"Hata yok! Hayır A. Söyle nedir o?"
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Alessandra' s Phone   Alessandra' s Phone - Sayfa 2 EmptySalı Eyl. 14, 2010 1:53 pm

Bir yeni mesaj!
From: Jared.
Mesajınız: İyi rol yapamıyorsun Alessandra. Bana rol yapamacağını da biliyorsun. Ne istiyorsun bakalım? Yoksa gerçekten beni gördüğüne şaşırdın mı? Bizim Alessandra değişmemiştir ama... J.
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Alessandra' s Phone   Alessandra' s Phone - Sayfa 2 EmptySalı Eyl. 14, 2010 2:39 pm

Bir yeni mesaj!
From:Jared.
Mesajınız:Alessandra. Gerçekten değişmişsen bilemem. Rahatsız ettiğini de nereden çıkardın? Sadece benim bildiğim Alessandra amaçları dışında benimle konuşmazdı.
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Alessandra' s Phone   Alessandra' s Phone - Sayfa 2 EmptySalı Eyl. 14, 2010 3:03 pm

Bir yeni mesaj!
Mesajınız:Uyarmak mı? Seni seviyorum derken pek uyarıyor gibi değildin Ales. Her neyse. Dost olamayacağımızı ikimiz de biliyoruz. Şimdi başka bir J harfli bulmuşsun. Sana haksızlık etmek istemem ama, beni sevmediğini hatta nefret ettiğini düşünüyorum güzelim.
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Alessandra' s Phone   Alessandra' s Phone - Sayfa 2 EmptyÇarş. Eyl. 15, 2010 3:29 am

1 yeni mesaj!
From: Aless
İlk olarak, Roza her zaman tercihimdir. Biliyorsun. İlk adımı kullanmadığın sürece, tabii değiştirmeden önceki ilk adımı, bana ne dersen de sorun olmaz. Janson'a gelince. Bir Bathory erkeğini bir doğu yakası erkeğine tercih etmen gerektiğini söyleyeceğimi zaten düşünmüş olmalısın. I-ıh Prenses. Düşük standart bir erkek düşük aşk demektir. Arthur gerçek bir erkek olarak döndü. Uzun zaman almış olsa da, önemli olan dönmüş olması. Ve Brezilya'yı unut. Her şeyi. Ama kendini unutma! Lady Volterras'ı. Miss Volterras. Sen Meg'sin! Alessandra değil. Kızıl saçlı bir Leydi'sin. Bembeyaz soluk tenli bir leydi. Bedenin her zaman dış görünüşün değildir. Hâlâ saçlarında kırmızı ışıltılar görüyorum. Bu Tanrı'nın bir lutfu, bir yansıma. Sakın ama sakın kim olduğunu unutma..
Ve kabuslara gelince. Ben bunun için kiliseye gittikten sonra bu konuda konuşmamız gerekecek.
Aslında şimdi anlatmak isterdim ama Elena'ylayım ve inanılmaz bir çekim. Tabii sürekli bizi izleyen şu rahatsız edici limuzin hariç. Onun içindekini bulmadan vazgeçmeyi düşünmüyorum. Ne kadar saplantılı olduğumu en iyi sen bilirsin Volterras. Ve arabanın plakasını aldım, elbette. Buluşmamızı iple çekiyorum.
Pourquoi fais-tu cela? Ça fait mal la langue française!

Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Alessandra' s Phone   Alessandra' s Phone - Sayfa 2 EmptyPerş. Eyl. 16, 2010 11:12 am

Bir yeni mesaj!
From:Jared
Mesajınız: Her neyse Ales. Bunlar eskide kalmalı. Bu konuyu açmamlıydım sanırım.
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Alessandra' s Phone   Alessandra' s Phone - Sayfa 2 EmptyPerş. Eyl. 16, 2010 2:22 pm

Bir yeni mesaj!
Mesajınız:Arkadaş olabileceğimizi düşünmüyordum zaten. Duydum ki, Adreanne ile anlaşamıyor muşsun?
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Alessandra' s Phone   Alessandra' s Phone - Sayfa 2 EmptyPerş. Eyl. 16, 2010 2:51 pm

Bir yeni mesaj!
Mesaj: Sana kin beslemek zor değil aslında Ales. Kendi yaptığın hatalardan sana kin duyanları suçlu buluyorsun. Ama benim kapmsamım içindeki kişilere bulaşmamalıyı öğrenmelisin güzelim.
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Alessandra' s Phone   Alessandra' s Phone - Sayfa 2 EmptyC.tesi Eyl. 25, 2010 2:20 pm

Bir yeni mesaj!
Kendine , senin baş rollerde olduğun bir dünya yaratmışsın. Aslında baş rolde olanları hep sadece süs niyetine olan oyuncular gibi dizmişin hayalindeki sahneye. Ama bu dünya gerçek. Her zaman sahnede sen olamazsın. Kendine fazla güveniyorsun ama, aslında gerçekleride göremiyorsun. Andreanne, eğer senin sevgilin denen o şahısa ilgi duyuyorsa, yapacak bir şey yok ne diyeyim. Ama ona güveniyorum. Hemde sana güvendiğimden daha fazla. Bu nedenle senin sevgilin denen o çocuk ve senin kafanda yarattığın oyunlar umurumda değil. Ama etrafımdakileri üzmemeyi ve bana yapılanı asla unutmadığımı bilmek zorundasın Ales.
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Alessandra' s Phone   Alessandra' s Phone - Sayfa 2 EmptyÇarş. Eyl. 29, 2010 2:34 pm

1 Yeni Mesaj!
From; Arthur
Gitmemelisin.
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Alessandra' s Phone   Alessandra' s Phone - Sayfa 2 EmptyÇarş. Eyl. 29, 2010 2:44 pm

1 Yeni Mesaj!
From:Arthur
Partide söylediklerin... Gitmiyorsun o halde? Güzel.
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Alessandra' s Phone   Alessandra' s Phone - Sayfa 2 EmptyÇarş. Eyl. 29, 2010 5:44 pm

Bir yeni mesaj!
Mesajınız: Asla ne demek istediğimi anlayacak kadar zeki olamayacaksın. Hayal dünyanda sana başarılar. Neler olacağını zaman gösterir zaten.
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Alessandra' s Phone   Alessandra' s Phone - Sayfa 2 EmptyPerş. Eyl. 30, 2010 4:43 am

1 Yeni Mesaj!
From: Arthur
Chels'e bunu yapman gereksiz. Ve bana gelince... Hiç ait olmadığın bir hayattan nasıl çıkacaksın, prenses?

Alessandra' s Phone
2 sayfadaki 2 sayfasıSayfaya git : Önceki  1, 2
 Similar topics
-
» Alessandra C. Volterras
» |/|::.~ S's Phone ~.::|\|
» Luc'S Phone
» ~ Dia's Phone #
» Alexis's Phone