| Alessandra' s Phone | |
|
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Misafir Misafir
| |
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Alessandra' s Phone Cuma Tem. 16, 2010 12:58 pm | |
| **Gabriélla Anna Davis **Flawed Griffin **Chelsea Rosalié Bathory **Esmeraude G. Adorée **Charles Diggor **Alexis Bathory **Caityln Gievonni **Vinnie Altierri **Effy Lewis **Angela Zoey Queen **Jamié C. Estaign **Kelvin Diggor **Cathy Bathory **Niobe Hera Linos **Tyler Durden **Carl Godfrey **Kristen Jaymes Black **Evaline Slowen **Elyssa Quentin Ryan **Jessica Daphné Davis **Winter Schultz **Katniss Quésta Aqumédra **S. Poppy Davis **Laela Cryptic **Ovnérta Quisqaun **Fernando Andres Hernandez **Claire L. Millie **Achille S. D'Artagnan **Gwenyth Salvatore **Elena Russell
En son Alessandra C. Volterras tarafından Çarş. Eyl. 15, 2010 5:15 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 21 kere değiştirildi |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Alessandra' s Phone Cuma Tem. 16, 2010 2:31 pm | |
| 1 yeni mesaj! From: Gabriélla Anna Davis "Biraz rahatsızdım Meg.Biliyorsun aşk mevzuları vs.O yüzden görünmedim ortalıkta toparlanmak için." |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Alessandra' s Phone Cuma Tem. 16, 2010 2:35 pm | |
| 1 yeni mesaj! From: Gabriélla Anna Davis "Bişi olmadı.Çoğu erkek gibi başka bir kız.Düşündükçe parçalamak istiyorum onu." |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Alessandra' s Phone Cuma Tem. 16, 2010 5:53 pm | |
| 1 yeni mesaj ^^ kimden : Flawed ~
" Zaten hep sıkılınca yazıyorsun bana Meg =/ " |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Alessandra' s Phone Cuma Tem. 16, 2010 6:12 pm | |
| 1 yeni mesaj! From: Chels. "Olmalısın da. Kendine hakim olman gerek, iradeli ol. Yogaya gelmelisin sende. Xoxo C." |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Alessandra' s Phone Cuma Tem. 16, 2010 6:15 pm | |
| 1 yeni mesaj asdasds kimden : flawed
" Şakaydı amma ciddiye aldın . Devlet meselesi olucak birazdan asdasds .D " |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Alessandra' s Phone Cuma Tem. 16, 2010 6:28 pm | |
| 1 yeni mesaj! From: Chels. "Evet ters insan .p Senin daha çok sinirlerini bozuyor yoga. Seni sakin tutmanın yolu yok mu? Çok şey mi istiyorum Tanrım? .p" |
|
| |
Misafir Misafir
| |
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Alessandra' s Phone Cuma Tem. 16, 2010 7:59 pm | |
| 1 yeni mesaj ^^ kimden : flawed
" Güzel gidiyor.Okul eğlence falan. Senin ki ? <3 " |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Alessandra' s Phone Cuma Tem. 16, 2010 8:34 pm | |
| 1 yeni mesaj! From: Chuck "Hayal edebiliyorum ama billirsin beni öyle uyduruk partilere gelmem. ;D" |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Alessandra' s Phone C.tesi Tem. 17, 2010 9:34 am | |
| |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Alessandra' s Phone C.tesi Tem. 17, 2010 12:59 pm | |
| 1 yeni mesaj! From: Alex "Sıkıcııı. Ama eğlence yakında başlayacak (: Sende neler var bakalım? Xoxo Dark Princess. "
Rp out: Bu benim HON'daki lakabımda hatırlarsın.. Sana Evil yada Black Angel dememize ne dersin?
|
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Alessandra' s Phone C.tesi Tem. 17, 2010 2:23 pm | |
| 1 yeni mesaj! From: Chuck "İyi yapmıssin haha." |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Alessandra' s Phone C.tesi Tem. 17, 2010 2:29 pm | |
| 1 yeni mesaj! From: Chuck "Neden çok mu çekiciydin o halinle." |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Alessandra' s Phone C.tesi Tem. 17, 2010 2:34 pm | |
| 1 yeni mesaj! From: Chuck "yazık sana." |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Alessandra' s Phone C.tesi Tem. 17, 2010 2:38 pm | |
| 1 yeni mesaj! From: Chuck "kulağa hoş geliyor." |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Alessandra' s Phone Ptsi Tem. 26, 2010 11:39 am | |
| 1 yeni mesaj! From: Angela Zoey Queen "Tatlım bende seni çok özledim... <3" |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Alessandra' s Phone Salı Ağus. 17, 2010 3:55 pm | |
| 1 yeni mesaj! From: Chels. "Meeg. Yani Aless mi demeliyim? Lütfen sakin ol. Neredesin? " |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Alessandra' s Phone Salı Ağus. 17, 2010 4:25 pm | |
| 1 yeni mesaj! From: Chels. "Saçmalama! Sakın. Tanrım, aile yemeği olmasa gelirdim. Sorun ne?" |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Alessandra' s Phone Salı Ağus. 17, 2010 5:33 pm | |
| 1 yeni mesaj! From: Chels. "Şaşırmadım. YDY'de karmaşık olmayan ne var? Kimmiş peki bu şanslı? " |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Alessandra' s Phone Salı Ağus. 17, 2010 7:47 pm | |
| 1 yeni mesaj! From: Chels. "Şu an ihtiyacın olan son şey aşk biliyorsun. Bir erkek için ölmenin aptallık olduğunu da. Benim David'im yada senin Arthur'un gibi bir asilden bahsetmiyorum tabii. Bir YDY erkeği buna değmez.." |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Alessandra' s Phone Çarş. Ağus. 18, 2010 1:29 pm | |
| 1 yeni mesaj! From: Chels. "Hayır A. Aşk intikamdan iyidir, tek istediğim acı çekmemen. Ve Jason iyi bir seçim gibi görünmüyor. Ablamla çok sık takıldığını söylemiş miydim?" |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Alessandra' s Phone Çarş. Ağus. 18, 2010 5:16 pm | |
| 1 yeni mesaj! From: Chels. "Arthur'un her yerde kulağı olduğunu bilirsin. Ve Justen'in bana Leydim demesi gibi sana Prenses diyen kaç kişi var? Cevap gayet açık." |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Alessandra' s Phone Perş. Ağus. 19, 2010 11:06 am | |
| 1 yeni mesaj! From: Chels. "Mike. Yüce Tanrım, Mike! Ve bu inan bana Jake olayı gibi değil. Justin'e bir damla bile benzemiyor. Ama öyle farklı bir havası var ki. Neredeyse unutturuyor bana Justin'i. Ve dün ilk randevumuzda beni öpüşü. Bu benim ahlak değerlerime hiç uymaz biliyorsun, Justin aile yüzüğünü bana vermeden onu öpmemiştim. Ama 2 saniye kaldı dudakları dudaklarımda. Öyle şirindi ki. Sonra bende öptüm onu, dudaklarımı hiç çekmek istemedim. Aless korkuyorum. Sence ben değişiyor muyum?" |
|
| |
| Alessandra' s Phone | |
|