| Alexis's Phone | |
|
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Misafir Misafir
| Konu: Alexis's Phone Cuma Tem. 09, 2010 4:09 pm | |
|
En son Alexis Bathory tarafından Cuma Eyl. 17, 2010 11:43 am tarihinde değiştirildi, toplamda 7 kere değiştirildi |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Alexis's Phone Cuma Tem. 09, 2010 4:12 pm | |
|
En son Alexis Bathory tarafından Perş. Eyl. 16, 2010 10:31 am tarihinde değiştirildi, toplamda 16 kere değiştirildi |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Alexis's Phone Cuma Tem. 09, 2010 6:11 pm | |
| 1 yeni mesaj! From: Gwenyth "A. , Tanrı aşkına sana ulaşmaya çalışıyorum.Sesli mesajlarda iyi olmadığımı bilirsin.Acaip sıkıldım.Annem başımda dikiliyor (!) Ama bu dışarda sürtmemiz için bir engel değil.Onu ayartırım.Mesajını bekliyoruuum."
|
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Alexis's Phone Cuma Tem. 09, 2010 6:26 pm | |
| 1 Sesli mesaj! From: Chels. "Jetimizin nerede olduğunu Dora'dan öğrendim. Başımın belası dönmüş. Umarım Macaristan iyi gelmiştir, ablaığım! Çünkü Manhattan bana çok iyi geldi. Xoxo Chels." |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Alexis's Phone Cuma Tem. 09, 2010 6:27 pm | |
| 1 yeni mesaj! From: Gwenyth "Ahaha.Alex , sen bir numarasın.Bekliyorum.Manhattan'da doğru düzgün haber yok.Telefonlar Gossip Girl'den haber alamıyor.Onlara biraz yardımcı olalım." |
|
| |
Laela Cryptic Lütfen rütbe edininiz
Bilgiler Puan: 20
| Konu: Geri: Alexis's Phone Cuma Tem. 09, 2010 6:36 pm | |
| 1 yeni mesaj! From: Laela "Zevkle tatlım, fazla takmıyorum galiba. Yukarı Doğu Yakası burası, gerekenleri yapmak gerek, Gossip Girl'de sıkılmasın yazık. haha. buluşalım tatlım çok memnun olurum. öpüldün xoxo L." | |
|
| |
| Konu: Geri: Alexis's Phone Cuma Tem. 09, 2010 6:52 pm | |
| 1 yeni mesaj! From: Laela "Aklımda canım Öpüldüüün xoxo L. " | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Alexis's Phone Cuma Tem. 09, 2010 6:57 pm | |
| 1 yeni mesaj! From: karakter ismi "Hoşgeldin güzelim ! Sende özlendin bi gittin o gidiş .d Michelle gitti .p Korktu benden .p Ovn.la mesajlaşıorz yok bişi işte .p" |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Alexis's Phone Cuma Tem. 09, 2010 7:11 pm | |
| 1 yeni mesaj! From: Michéal "Ne grubu güzelim .d" |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Alexis's Phone Cuma Tem. 09, 2010 7:16 pm | |
| 1 yeni mesaj! From: Michéal "Her zaman istemiştim ben grup .) Sorun yok yhni .d" |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Alexis's Phone Cuma Tem. 09, 2010 7:40 pm | |
| 1 sesli mesaj! From: Gwenyth "Ah, neler dönüyor Alex. ? Mesajlarıma cevap vermiyorsun.Bir ara ararsan da çok sevinicem.Beklemekten ne kadar içtim bilmiyorum.Torbalarla geri dönüşüme atıcam." |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Alexis's Phone Cuma Tem. 09, 2010 9:45 pm | |
| 1 yeni mesaj! From: Ambrosia E. Miller "Mesajı gördüğünde ulaş tatlım ^^" |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Alexis's Phone C.tesi Tem. 10, 2010 10:48 am | |
| 1 yeni mesaj! From: Gwen. "Ne zaman olacağı hakkında bir fikrim yok.Ah , ama evet orda senin yanında tepinceğim merak etme " |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Alexis's Phone C.tesi Tem. 10, 2010 10:52 am | |
| 1 yeni mesaj! From: Michéal "İçkinin olduğu her yerde bende varım güzelim ;] Israrda çok . Gelicem tabi . ;] Hem +18 de olacakmş . Tam benlik .d" |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Alexis's Phone C.tesi Tem. 10, 2010 11:44 am | |
| 1 yeni mesaj! From: Ambrosia E. Bathory "Çok önemli şeyler var. Buluşmalıyız.xoxo /Mose. " |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Alexis's Phone C.tesi Tem. 10, 2010 1:03 pm | |
| 1 yeni mesaj! From: Jake Hall " Naber Alexis ? Düşündüm ki bu gece veya akşam birlikte bir şeyler içsek hiçte fena olmaz. Hem uzun zamandır konuşamıyoruz. Umarım teklifimi kabul edersin. Görüşürüz. " |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Alexis's Phone C.tesi Tem. 10, 2010 1:33 pm | |
| 1 yeni mesaj! From: Jake Hall " Saat 11 gibi alırım seni. Anlaştık mı ? " |
|
| |
| Konu: Geri: Alexis's Phone Paz Tem. 11, 2010 4:30 pm | |
| | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Alexis's Phone Ptsi Tem. 12, 2010 10:52 am | |
| 1 yeni mesaj! From: Michéal " Sen nerdesin yaa. Sap gibi yanlız kaldım burda . (MidnightParty) . Lütfren hemen gel .... " |
|
| |
Pamela Schweitzer İş Kadını
| Konu: Geri: Alexis's Phone Salı Tem. 13, 2010 1:54 pm | |
| 1 Yeni Mesaj!GOSSIP GIRL!"Sizlere kızlarla takılmaktan koşlanmayan dedikodusunu vereceğim. Kim diye merak ettiğinizi buradan duyabiliyorum. Jake Hall'dan bahsediyorum. Yaramaz J insan kuzeniyle öpüşür mü ? Eh tercih meselesi tabii... Bundan önce de Gwenyth ile öpüşürken görüldü. Başta çıkıyorlar düşüncesi yarattı beynimizde. Lakin, bir kaç gün sonra da kuzeni Clarie ileateşli bir şekilde öpüşürken yakalandı. Dikkatli ol Küçük G. Bu arada Yaramaz J gözümüz üzerinde.
xoxo, GossipGirl." | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Alexis's Phone Cuma Tem. 16, 2010 10:58 am | |
| 1 Yeni Mesaj! From : Gwen "Ah tatlım.Seni ne kadar özlediğimi anlatamam.Bir süre yalnız takılıyordum ve bunun hiç de iyi bir fikir olmadığına karar verdim.Xxx , Gw." |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Alexis's Phone Cuma Tem. 16, 2010 11:25 am | |
| 1 Yeni Mesaj! From : Gwen
"Evet.Sadece komik.Ve belki bilmek istersin.Bir süre yurtdışına çıkmak istiyorum.Tatil gibi." |
|
| |
| Konu: Geri: Alexis's Phone Cuma Tem. 16, 2010 11:28 am | |
| 1 yeni mesaj! From: Laela "Heh, tabiki harika olucak tatlım, çok eğlenicez. Öpüldün xoxo L." | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Alexis's Phone C.tesi Tem. 17, 2010 10:12 am | |
| 1 Yeni mesaj From: Gwenyth “45 dakika sonra havaalanında olmamız gerektiğini unutma.Umarım bir sorun çıkmamıştır.Girişte buluşalım.Xoxo Gw.” |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Alexis's Phone C.tesi Tem. 17, 2010 11:01 am | |
| 1 yeni mesaj! From: Miss Volterras
" Hey Alex. Hayat nasıl ? XxDarkxAngelxX " |
|
| |
| Alexis's Phone | |
|