Rehber * Martinus Lorenzo Diggor * Laurette D'or Leveque * Jamié C. Estaign * Manuéla Ria Osané * Achille S. D'Artagnan * Alexandréa K. Alvarez
* Eklenmek için ömden ulaşın. Eklediğim kişiler ben üstelemeden kendileri de eklerlerse memnun olurum.
En son Aurelian Diggor tarafından Perş. Tem. 15, 2010 12:55 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 4 kere değiştirildi
Misafir Misafir
Konu: Geri: Aurelian Çarş. Tem. 14, 2010 8:55 pm
a new message from: "Bu gece pek keyfimin olmadığı söylenebilir, Aurelian. Yine de senin enerjik olman beklenilebilir bir şey."
Misafir Misafir
Konu: Geri: Aurelian Çarş. Tem. 14, 2010 9:03 pm
a new message from: "Senin aksine ailemizin geleceğine önem veriyorum, kuzen. (: Senin de bana yardım etmeni tercih ederdim, böylece fazladan enerjini aktarabileceğin bir yer olabilir sana."
Misafir Misafir
Konu: Geri: Aurelian Çarş. Tem. 14, 2010 9:13 pm
a new message from: Martinus Lorenzo "Yarın Leala'nın partisi var. Başka bir partiden haberdar değilim, kuzen."
Misafir Misafir
Konu: Geri: Aurelian Çarş. Tem. 14, 2010 9:22 pm
a new message from: Martinus Lorenzo "Tamam, sen eğlencene bak kuzen."
Misafir Misafir
Konu: Geri: Aurelian Çarş. Tem. 14, 2010 9:24 pm
a new message from:Jamié "Aurelian, kendimi iğrenç bir partinin ortasında buldum.Boğulmak üzereyim.Yakışıklı bir superman'e ihtiyacım var. J "
Misafir Misafir
Konu: Geri: Aurelian Çarş. Tem. 14, 2010 9:29 pm
a new message from:Jamié "Sen bir meleksin adamım! J."
Pamela Schweitzer İş Kadını
Konu: Geri: Aurelian Cuma Ağus. 20, 2010 2:40 pm
1 yeni mesaj! From: GOSSIP GIRL! "Hey Yukarı doğu yakası halkı; Şimdiki dedikoduyu duyduğunuzda dudaklarınız uçuklayabilir. Uzun süredir aramızda görülmeye Kraliçe W gözlerimize yakalandı hemde nasıl mı? Kral A ' ile öpüşürken. İkilinin tekrardan birlikte olamasına çok sevindim açıkcası. Şunu anlamış olduk ki Winter aşk acısından ortalarda gözükmüyormuş. Sevgili ikilinin buradan dikkatli olmasını umuyorum. Kıskanç gözler sizi süzecektir. Achille & Winter çiftini mezuniyet balosunda görmek dileğiyle.