Gossip Girl RPG
Gossip Girl RPG
Gossip Girl RPG
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Gossip Girl Role Play Sitesine Hoş Geldiniz!

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap
Duyurular

~
House Party kurgumuz başlamıştır katılmak için tık!

~
Seviye sistemi kaldırılmıştır.

~
Yeni Popülerlik sistemi düzenlenmiştir. Lütfen göz atınız tık!

Keyifli Role Play'ler...
Gossip Girl
~ NY gençleri neredesiniz? Dedikodularınızı bekliyorum. Bilgi için tıklayın.

Seviliyorsunuz. Xoxo

Yönetim Kadrosu
Aurelian Pam10 Aurelian Lalea10

Aurelian

YazarMesaj
Misafir
Misafir

Aurelian Empty
MesajKonu: Aurelian   Aurelian EmptyÇarş. Tem. 14, 2010 7:57 pm

Kim olduğumu merak ettiğinizden eminim. Herkez merak ediyor; ama ben bunu uzun uzadıya anlatmayı pek sevmem. Adım Aurelian Diggor. İtalyan Diggor mafyasının başında bulunan iki kardeşten birinin oğluyum. Ailem İtalya'nın en korkulan mafyalarından. Bu durum ailenin diğer üyelerinin aksine beni pek ilgilendirmiyor. Kuzenlerim yeterince fazla ve mafyanın başına ileride onlardan biri geçebilir. Ben ailede babamın tek oğluyum. Babam metresleriyle kırıştırdığı zamanlardan kalma bir çocuğunun daha olabileceğini söylesede buna inanmak istemiyoruz. Daha çok annemle ilgilenen kişi olduğumdan küçük yaşta üzerime çok fazla sorumluluklar yüklendi. Parayı saçmak yerine nasıl kullanacağımı öğrenmem gerekti. Babamın bize istediğimiz kadar para yollamasına rağmen annem buna daima karşı çıkmıştı. Bu yüzden elimize geçen az parayla kız kardeşim ile anneme bakmayı ben başarıyordum. Masrafları kısmayı ne kadar öğrendiysem de annemin ölümüyle her şey değilti.

Brookline'in tenha sokaklarında yaşamaya alışmışken lise çağımda kendimi bir anda YDY'nda buldum. Babam kardeşimle benim her türlü isteğimizi almaya başladı. Aslında onun gözdesi kız kardeşimden çok benimdir. Öldükten sonra mafyanın kendine düşen tarafına benim geçeceğimi düşünüyor. Bu durumu sindirmeye çalışırken, bir taraftanda kendi geleceğimi planlıyorum. Kardeşim benim aksime her istediğine kavuşmaktan çok mutlu. Bu yüzden onun üstünde fazla durmuyorum. Aslında ailem hepinizden zengin; ama bana göre ben YDY'daki herkezden daha fakirim. Kendime ait bir iş bulana ve geleceğimi sağlayıncaya kadar da öyle kalacağım.

Söylediklerimin aksine babamdan pekde farklı değilim. Onun kadar gözükarayımdır. Bir mafya için olmasa bile inandıklarım ve hedeflerim doğrultusunda her şeyi yapabilirim. Parasal anlamda değil sadece her türlü anlamda istediğimi almayı başarırım. Bu birazda küçük yaştan beri annemin benim üzerimde uyguladığı eğitimle oldu. Daha bebekken bile bir şey istesem onu almak için gerekeni yapmadan bana vermezdi. Bende istediğimi alabilmek için her türlü dolabı çevirmeye alıştım. Ayrıca babamla aynı olarak tek eşliliğe inanmıyorum. Şu ana kadar hayatımı kısacası benliğimi adıyabileceğim bir kızla tanışmadım. O yüzden takıldığım her kız genelde bir veya en fazla iki gecelik olmuştur. Lise hayatımda Sansasyonların adamı olmaya bu yüzden çok alıştım. Kısa bir süre içince bu sefer kiminle dolaşacağımı gözlemlemeye başlayanlar olduğuna yemin edebilirim. Bu durum ileride göz önünde olmam gereken bir iş istediğimden beni rahatsız etmiyor.

@ Her hakkı saklıdır .
Kopyalamayın .

.

En son Aurelian Diggor tarafından Çarş. Tem. 14, 2010 8:00 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Misafir
Misafir

Aurelian Empty
MesajKonu: Geri: Aurelian   Aurelian EmptyÇarş. Tem. 14, 2010 7:58 pm

Aurelian Adam-B-3-adam-brody-7877168-100-100

Aurelian Barbara_meier34

Aurelian Coco8a

Aurelian 12

Aurelian 52305c

Martinus Lorenzo Diggor ~
Baş belası kuzen demeliyim sanırım. Brookline'de yaşarken ancak telefonla ulaşırdık birbirimize; ama aileden en kopmadığım olduğuna eminim. Ailemizin bu karışık anından benim aksime aile konumumuza iyi sahip çıkanlardansın. Benim pek çok ailemize uymayan seçimlerim her seferinde dikkatini çekiyor. Eh, bu durumda aramızda kavgalar olmadığını söylesem yalan olur. Genede senin çıkarların ne kadar önde olduğunu bildiğim gibi sende benim için kararlarımın ne kadar önde olduğunu biliyorsun. Bu yüzden birbirimize katlanıyoruz. Genede asla ayrılmayan ikili olmamız biraz garip görünmeye başladı. Yinede asla ayrılmayacağım ve sevgimin asla bitmeyeceği insansın.

Manuéla Ria Osané ~
Seni eve bıraktığım partiyi hatırlıyorum. Tanıştığımız o partide biraz fazla içtiğini söylesemde beni dinlememiştin. Evine yaklaştığımızda diğerleri gibi beni içeri davet etmeni bekleyeceğimi sandığını çok iyi hatırlıyorum. Öyle bir amacım olmadığını söylediğimde yüzüme yayılan gülümsemeye ben bile hayret etmiştim. Neden güldüğümü hala bilmiyorum; ama üstünde çok fazla durmadım. Benim için güzel, kızıl saçlarının ortada olmasından hoşlandığım bir arkadaşsın. O parti dışında çok fazla konuşmadık zaten. Genede farklı bir yapın var gibi duruyor; bir gün konuşmak isterim.

Symphony Calista Boleyn ~
Tanrım seni nasıl unutabilirim! Kuzenimin en uzun ilişkisi olduğun gerçeği aklımdan bir an bile çıkmıyor. Buna emin olabilirsinki kuzenimle biraz daha çıkmaya devam etseydiniz sizi kesinlikle kliseye postalayacaktım. Ona bakış tarzın hala hoşuma gitmiyor. Sanki her an üstüne yeniden atlayabilecekmişsin gibi. Gerçi Lorenzo'da senden pek farklı değil. Emin ol ayrılmanızda birlikte olmanız kadar benim için ızdırap verici. Artık kavgalarınızda araya girmekten bıktım güzelim. Onun dışında pek bir muhabbetimiz oldmadığından çokda iyi tanışmıyoruz zaten; ama sanırım benim kuzenle ilişkiniz olmadan tanışsak birbirimizi daha iyi tanırdık.

Gwenyth Salvatore ~
Bana çok farklı gelmiştin. O gece seni bulduğumda sanki başka bir dünyadan gibiydin. Aslında benim dünyamdan gibiydin. YDY'da kendimi yalnız hissettiğimi düşünüyorum; ama o gece benim gibilerinde olabileceğini düşündürmüştün. Tabiki sonradan karıştığın işleri duyduğumda düşüncelerim biraz değişti. Sakinleşmeni ne kadar istediysem o gece ki kızın gerçek sen olmasınıda o kadar istiyorum aslında. Ne kadar saçma olursa olsun bir şekilde bunu başarabileceğimide düşünmüyor değilim. Gerçek benliğini kaybetmemen dileğiyle samimiyetimi asla koparmıyorum. Uzun süren bir dostluğun başlangıcını belkide o gece senin gözyaşlarınla attık.

Jamié C. Estaign ~
Kuzenimle sırdaş olduğunu biliyorum. Bu kadar yakın olmanız benimde sana karşı yakın olmamı sağladı. Tabiki senin ilk andan beri bana karşı olan aşırı güvenin bu durumu pekiştirdi. Bazen ben bile kendime o kadar güvenmediğimi itiraf etmeliyim. Neden bana güvendiğinide hala anlamış değilim. Buradaki birçok çocuktan daha farklıyım ve her an babama karşı gelip beş parasız ortada kalabilirim; ama elbette elimden gelen her şey için sana yardım edeceğim. Sanırım artık senide aileden hissediyorum. Gerçi artık kuzenim hariç ailemden kimseyi ailemmiş gibi hissetmiyorum; ama senin yakınlığın farklı. Umarım bana güvenini kaybetmezsin.[/justify]

En son Aurelian Diggor tarafından Çarş. Tem. 14, 2010 9:32 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 7 kere değiştirildi
Misafir
Misafir

Aurelian Empty
MesajKonu: Geri: Aurelian   Aurelian EmptyÇarş. Tem. 14, 2010 8:06 pm

Eklenmek için icon kurgu karakterim hakkındaki düşünceleriniz gerekmektedir.

En son Aurelian Diggor tarafından Çarş. Tem. 14, 2010 8:52 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Misafir
Misafir

Aurelian Empty
MesajKonu: Geri: Aurelian   Aurelian EmptyÇarş. Tem. 14, 2010 8:15 pm

Lejantta icon mevcut, kurgu zaten belli kanka.
Misafir
Misafir

Aurelian Empty
MesajKonu: Geri: Aurelian   Aurelian EmptyÇarş. Tem. 14, 2010 8:17 pm

Kurguu: İkimizinde katıldığı bir partide tanışmıştık. O gece, diğer zamanlardan farklı olarak çok içmiştim ve beni evime sen götürmüştün. Çok sıkı fıkı değiliz ama arkadaşız sadece. Denk geldikçe, hal hatır muhabbetlerini aşmıyoruz.

Düşüncee: Karakterin, pek YDY çocuğu gibi gözükmüyor diğer zengin züppelerin aksine. Fakat yine de bakınca zengin olduğun anlaşılıyor. Sende değişik bir şeyler var ama henüz çözebilmiş değilim.

İcoon:
Spoiler:
Misafir
Misafir

Aurelian Empty
MesajKonu: Geri: Aurelian   Aurelian EmptyÇarş. Tem. 14, 2010 8:30 pm

Aurelian 9zvct0Aurelian 6zy785Aurelian 2nsbaqoAurelian VzistdAurelian Vinn68Aurelian Coco8aAurelian Mvki9z

Kurgu: Kuzeninin eski sevgilisiyim. Olumlu bir şeyler olabilir. Sonuçta kuzeninle baya bir geçmişimiz oldu.

Düşünceler: Dışarıdan soğuk görünsende Sym'e göre iyi birisin. Azimli olman Sym'i mutlu ediyor.
Misafir
Misafir

Aurelian Empty
MesajKonu: Geri: Aurelian   Aurelian EmptyÇarş. Tem. 14, 2010 8:42 pm

Eklendi. Değişmesini istediğiniz bir yer olduğunda pmden ulaşın.
Misafir
Misafir

Aurelian Empty
MesajKonu: Geri: Aurelian   Aurelian EmptyÇarş. Tem. 14, 2010 8:49 pm

Aurelian 15Aurelian 12

Kurgu : Kardeşimin ölümünün daha taze olduğu gecelerin birinde, henüz Manhattandaki pis işlere bulaşmadığım bir dönemde tanıştık seninle.Yağmurlu bir gece , mezarlıktan eve dönerken inanılmaz derecede ağlıyordum ve şemsiyemi düşürmüştüm.Onu bana sen uzatmıştın.Evime kadar eşlik etmiştin bana.Yol boyunca kendime gelmemi sağlamıştın.İlk o gece duymuştum ismini.O günden beri sana minnettarım.O günden beri samimiyetimizi sürdürüyoruz.
Düşünce : Derin bakışlara sahipsin.Onlar arkasında büyük sırlar saklıyor gibi.Manhattan da senin de şehre yakışır bir ünün var.Ve sevimlisin.
Misafir
Misafir

Aurelian Empty
MesajKonu: Geri: Aurelian   Aurelian EmptyÇarş. Tem. 14, 2010 9:07 pm

Ekledim.
Misafir
Misafir

Aurelian Empty
MesajKonu: Geri: Aurelian   Aurelian EmptyÇarş. Tem. 14, 2010 9:08 pm

Aurelian Redblackkittycatbymissm

Ailecek sergilediğiniz sert ve umursamaz davranışlarınız hoşuma gidiyor.Kuzeninin yakın dostlarından ve sırdaşlarından biriyim.Lorenzo ile takıldığımız gecelerden birinde tanışmıştık.Sana karşı ilk gördüğüm anda olumlu duygular beslemeye başlamıştım.Gözümde kuzenin kadar değerlisin.Yanında olmak istediğim sayılı insanlardan birisin.

Mimiklerin, surat ifadelerin herşeyiyle bir bütün gibi adeta.Güven duygusu hissediyorum sana karşın.Seni tanıdığım ilk gece bile gözlerim kapalı kendimi sana teslim edebilirdim..
Misafir
Misafir

Aurelian Empty
MesajKonu: Geri: Aurelian   Aurelian EmptyÇarş. Tem. 14, 2010 9:33 pm

Eklendi.
Misafir
Misafir

Aurelian Empty
MesajKonu: Geri: Aurelian   Aurelian EmptyCuma Tem. 16, 2010 1:48 pm

İcon güncelleme...

Spoiler:

Aurelian