| Üstteki üyenin dinlediği şarkıya puan ver. | |
|
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üyenin dinlediği şarkıya puan ver. Çarş. Tem. 07, 2010 6:46 pm | |
| |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üyenin dinlediği şarkıya puan ver. Çarş. Tem. 07, 2010 7:55 pm | |
| 10 Lp <3 Vuzuzela sesi asasaasa. Maç varda ^^ |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üyenin dinlediği şarkıya puan ver. Çarş. Tem. 07, 2010 8:00 pm | |
| 10 asdasds - Beyonce - Sweet Dream ( yeah asdasds) |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üyenin dinlediği şarkıya puan ver. Çarş. Tem. 07, 2010 8:46 pm | |
| 6 Kansas - Carry On My Wayward Son.. |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üyenin dinlediği şarkıya puan ver. Çarş. Tem. 07, 2010 8:50 pm | |
| 5 - Eternal Sunshine of Spotless Mind filminden - Change your heart o.O |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üyenin dinlediği şarkıya puan ver. Perş. Tem. 08, 2010 12:13 pm | |
| Amanın. 9. Seviyorum o şarkıyı. Super Junior - It's You |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üyenin dinlediği şarkıya puan ver. Perş. Tem. 08, 2010 12:22 pm | |
| 8 - Lp- new divide |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üyenin dinlediği şarkıya puan ver. Perş. Tem. 08, 2010 1:18 pm | |
| Eski bir Linkin Park fan olarak 10! The Gazette - Shiver |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üyenin dinlediği şarkıya puan ver. Perş. Tem. 08, 2010 1:24 pm | |
| Dinlemedim ama dinlicemmmm *-* - Beck - Everybody's Gotta Learn Sometimes =/ |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üyenin dinlediği şarkıya puan ver. Perş. Tem. 08, 2010 1:55 pm | |
| Dinlemedim Paramore - For a Pessimist, I'm Pretty Optimistic |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üyenin dinlediği şarkıya puan ver. Perş. Tem. 08, 2010 1:58 pm | |
| vohah 9 - Paramore - Hallelujah (yazılışını unutmş olblrm .p) |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üyenin dinlediği şarkıya puan ver. Perş. Tem. 08, 2010 1:58 pm | |
| 10. Paramore-Sunday Bloody Sunday -Bu ara ne sık dinliyorum bunu ben ya :S |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üyenin dinlediği şarkıya puan ver. Perş. Tem. 08, 2010 2:02 pm | |
| Hİhaaa , yığpaaaaa *-* diye çocukça tepkiler vermek istiyorum ayy 10 - hım - wampire heart |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üyenin dinlediği şarkıya puan ver. Perş. Tem. 08, 2010 2:02 pm | |
| Dinlemedim Vanessa Hudgens - First Bad Habbit |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üyenin dinlediği şarkıya puan ver. Perş. Tem. 08, 2010 2:03 pm | |
| bn de bunu dinlemedim =/ ama dinlicem - Or- apologize |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üyenin dinlediği şarkıya puan ver. Perş. Tem. 08, 2010 2:04 pm | |
| 10 ! Trading Yesterday - Shattered |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üyenin dinlediği şarkıya puan ver. Perş. Tem. 08, 2010 2:05 pm | |
| 8! The GazettE - Distress and Coma |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üyenin dinlediği şarkıya puan ver. Perş. Tem. 08, 2010 2:06 pm | |
| |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üyenin dinlediği şarkıya puan ver. Perş. Tem. 08, 2010 2:07 pm | |
| 8. Thriving Ivory-Angels On The Moon |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üyenin dinlediği şarkıya puan ver. Perş. Tem. 08, 2010 2:09 pm | |
| aa dinlemedim Or - come home |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üyenin dinlediği şarkıya puan ver. Perş. Tem. 08, 2010 2:12 pm | |
| Dinle onu ben çok severim nidense -9 -Paramore - Born For This |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üyenin dinlediği şarkıya puan ver. Perş. Tem. 08, 2010 2:14 pm | |
| 8 tamam dinlicem - Just Another Star~ Bullet for My Valentine |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üyenin dinlediği şarkıya puan ver. Perş. Tem. 08, 2010 2:22 pm | |
| Bilmiyorum. Miyavi - Kekkonshiki no uta |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üyenin dinlediği şarkıya puan ver. Perş. Tem. 08, 2010 2:24 pm | |
| Hiç dinlemedim , Japon biri mi söylüyo veeğer öyleyse sence en iyi Japon şarkıcı kim ? Kimi dinlemeli ? - Disturbed - Remember .p |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üyenin dinlediği şarkıya puan ver. Perş. Tem. 08, 2010 2:28 pm | |
| Evet bir japon söylüyor. Wuu Miyavi bir tanedir. Onu en iyi şarkıcı olarak görüyorum. En iyi gruplar ise The Gazette, Alice Nine, Girugamesh, hatta X Japan. Onlara tapıyorum. Konuya gelirsek; Super Junior - Victory Korea |
|
| |
| Üstteki üyenin dinlediği şarkıya puan ver. | |
|