| Üstteki üyenin dinlediği şarkıya puan ver. | |
|
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üyenin dinlediği şarkıya puan ver. Perş. Tem. 15, 2010 6:54 pm | |
| Tavsiyene bi ara uyucam asdasds - Yksk sdkt - Ben seni arayamam asdasds |
|
| |
Misafir Misafir
| |
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üyenin dinlediği şarkıya puan ver. Perş. Tem. 15, 2010 8:06 pm | |
| Disneyden kişilerle pek aram yok. Dinlemedim. Ama üsttekinin tavsiyesi ile güzel olduğu kanısındayım. 5 puan. Girugamesh - Aimai Na Mikaku (Hayalet görüyorum ama bu şarkıdan vazgeçemiyorum. Satoshi forever) |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üyenin dinlediği şarkıya puan ver. Perş. Tem. 15, 2010 8:14 pm | |
| Dinlemedim .D - Muse - Neutron Star Collision (Love Is Forever) |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üyenin dinlediği şarkıya puan ver. Perş. Tem. 15, 2010 8:20 pm | |
| Ayh. Ost?! Eclipse. Hmm. Şarkı güzel ama Twilight saga oldğu için düşürür puanı. 6 puan. DJ Infinity - I'm in miami beach |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üyenin dinlediği şarkıya puan ver. Perş. Tem. 15, 2010 8:23 pm | |
| bilmem onu - sexy bitch - DG-AKON asdasds |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üyenin dinlediği şarkıya puan ver. Perş. Tem. 15, 2010 8:30 pm | |
| 10 adını sevdim S.O.S - Jonas Bros |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üyenin dinlediği şarkıya puan ver. Perş. Tem. 15, 2010 8:34 pm | |
| 6 .p dinlemedim ama *.* sen sevdiysen .p - Badem - sen ağlama :_: |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üyenin dinlediği şarkıya puan ver. Perş. Tem. 15, 2010 8:53 pm | |
| Türkçe nadir dinlerim =(... One Night In Bangkok (Remix) (Hadi bunu yorumla bakayım, remix lan, nerden bilecen nasıl olduğunu) |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üyenin dinlediği şarkıya puan ver. Perş. Tem. 15, 2010 9:00 pm | |
| Sen biliyormuşsun ya işte yeter asdasds Hem dinleyen bilir sanki anlaşlmck bişi "LAN" Bn de az dinlrm ama böyle kaliteli TÜrkçe parçaları dinlemelisin asdasds 1 veriyorum he içimden geldi asdasds - Disturbed - Remember |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üyenin dinlediği şarkıya puan ver. Cuma Tem. 16, 2010 2:47 pm | |
| 10 Umut Kaya-Mor Yazma |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üyenin dinlediği şarkıya puan ver. Cuma Tem. 16, 2010 2:48 pm | |
| Asdfjkl ^^ Efe abimi hatırlattığı için 10 .D asdfjlk ^^ Emre Aydın ~ Bu Yağmurlar ^^ <3 |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üyenin dinlediği şarkıya puan ver. Cuma Tem. 16, 2010 2:50 pm | |
| 10 o.O - Ismail Turut - Yar Fadimem puhaha :p |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üyenin dinlediği şarkıya puan ver. Cuma Tem. 16, 2010 7:03 pm | |
| Ha ? 0! Paty in the U.S.A - Şizofren Cyrus |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üyenin dinlediği şarkıya puan ver. Cuma Tem. 16, 2010 8:14 pm | |
| 3
The Cranberries - Hollywood |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üyenin dinlediği şarkıya puan ver. Cuma Tem. 16, 2010 8:15 pm | |
| |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üyenin dinlediği şarkıya puan ver. Cuma Tem. 16, 2010 8:16 pm | |
| 6.
IAMX- After Every Party I Die |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üyenin dinlediği şarkıya puan ver. Ptsi Tem. 19, 2010 1:49 pm | |
| 6 ^^ Ashley Tisdale x Be Good To Me Bayılıyorum buna |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üyenin dinlediği şarkıya puan ver. Ptsi Tem. 19, 2010 5:50 pm | |
| 9. Katy Perry & Snoop Dogg - California Girls |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üyenin dinlediği şarkıya puan ver. Ptsi Tem. 19, 2010 5:55 pm | |
| 5.
Empire of the Sun- We Are the People |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üyenin dinlediği şarkıya puan ver. Ptsi Tem. 19, 2010 7:02 pm | |
| Ayh nefret ederim. 1 Miyavi - Senor Senora Senorita |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üyenin dinlediği şarkıya puan ver. Ptsi Tem. 19, 2010 7:04 pm | |
| Dinlemedim Slash - The Godfather theme ( Elektro gitar ) |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üyenin dinlediği şarkıya puan ver. Ptsi Tem. 19, 2010 7:06 pm | |
| Birmilyon.
Parov Stelar- Homesick |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üyenin dinlediği şarkıya puan ver. Ptsi Tem. 19, 2010 7:11 pm | |
| 6
Pink Floyd - Goodbye blue sky |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üyenin dinlediği şarkıya puan ver. Salı Tem. 20, 2010 9:54 am | |
| Ööö. Nefret. 1. An Cafe - Cherry Saku Yuuki |
|
| |
| Üstteki üyenin dinlediği şarkıya puan ver. | |
|