Gossip Girl RPG
Gossip Girl RPG
Gossip Girl RPG
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Gossip Girl Role Play Sitesine Hoş Geldiniz!

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap
Duyurular

~
House Party kurgumuz başlamıştır katılmak için tık!

~
Seviye sistemi kaldırılmıştır.

~
Yeni Popülerlik sistemi düzenlenmiştir. Lütfen göz atınız tık!

Keyifli Role Play'ler...
Gossip Girl
~ NY gençleri neredesiniz? Dedikodularınızı bekliyorum. Bilgi için tıklayın.

Seviliyorsunuz. Xoxo

Yönetim Kadrosu
 Üstteki üyenin dinlediği şarkıya puan ver	 Pam10  Üstteki üyenin dinlediği şarkıya puan ver	 Lalea10

Üstteki üyenin dinlediği şarkıya puan ver

Sayfaya git : 1, 2  Sonraki
YazarMesaj
Gossip Girl
Lütfen rütbe edininiz
Lütfen rütbe edininiz

Kadın Mesaj Sayısı : 678

Bilgiler

Üstteki üyenin dinlediği şarkıya puan ver	 Empty
MesajKonu: Üstteki üyenin dinlediği şarkıya puan ver     Üstteki üyenin dinlediği şarkıya puan ver	 EmptyPaz Eyl. 05, 2010 1:49 pm

Devam
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Üstteki üyenin dinlediği şarkıya puan ver     Üstteki üyenin dinlediği şarkıya puan ver	 EmptyPaz Eyl. 05, 2010 2:08 pm

Yan Tiersenn - Bagatelle
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Üstteki üyenin dinlediği şarkıya puan ver     Üstteki üyenin dinlediği şarkıya puan ver	 EmptyPaz Eyl. 05, 2010 2:58 pm

Ha? Hiç duymadım Razz

Demi Lovato - Two Worlds Collide
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Üstteki üyenin dinlediği şarkıya puan ver     Üstteki üyenin dinlediği şarkıya puan ver	 EmptyPaz Eyl. 05, 2010 3:04 pm

Dinlediğim birisi değil, açıkçası sevmemdee pek. Bu şarkısını da bilmediğimden puan veremeyeceğim Very Happy

Edith Piaf - La Foule
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Üstteki üyenin dinlediği şarkıya puan ver     Üstteki üyenin dinlediği şarkıya puan ver	 EmptyPaz Eyl. 05, 2010 3:13 pm

Bence şarkıların yanına dinlemek için site yazmalıyız, hiç duymadım ben bunları Razz
+ dinlemediğin için olabilir. Müthiş bir sesi var çünkü.
Demi Lovatp - Everytime you lie.
Dinlemek için : http://www2.mp3raid.com/search/download-mp3/4200424/demi_lovato_every_time_you_lie.html
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Üstteki üyenin dinlediği şarkıya puan ver     Üstteki üyenin dinlediği şarkıya puan ver	 EmptyPaz Eyl. 05, 2010 3:56 pm

Dinlemediğim için değil tarzıma uygun olmadığı için sevmiyorum sanırım. Verdiğin linkten dinleyemedim başka bir yerden dinledim şimdi doğrudur sesi güzel. Dediğim gibi tarzım olmadığı için 7. =D
Sonata Arctica - The End Of This Chapter
http://3.hidemyass.com/ip-1/encoded/Oi8vd3d3LnlvdXR1YmUuY29tL3dhdGNoP3Y9dU9JUVlBaEU2aWs%3D buyrun Very Happy
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Üstteki üyenin dinlediği şarkıya puan ver     Üstteki üyenin dinlediği şarkıya puan ver	 EmptyPaz Eyl. 05, 2010 5:03 pm

Linkte müzik yok Sad
O yuzden puan veremiorm..
Ashley Tisdale - Suddenly
TIK!
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Üstteki üyenin dinlediği şarkıya puan ver     Üstteki üyenin dinlediği şarkıya puan ver	 EmptyPaz Eyl. 05, 2010 8:19 pm

6.
Yine dinlemediğim bir tür olduğundan (:
Nick Cave & The Bad Seeds - Henry Lee
https://www.dailymotion.com/video/xcsrsq_nick-cave-the-bad-seeds-henry-lee_music
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Üstteki üyenin dinlediği şarkıya puan ver     Üstteki üyenin dinlediği şarkıya puan ver	 EmptyPtsi Eyl. 06, 2010 8:04 pm

4.
Uykum geldii Razz

Nick Jonas & The Administration - Who I Am
https://www.dailymotion.com/video/xdz318_nick-jonas-the-administration-who-i_music
İzlediğim en harika klip..
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Üstteki üyenin dinlediği şarkıya puan ver     Üstteki üyenin dinlediği şarkıya puan ver	 EmptyPtsi Eyl. 06, 2010 10:44 pm

Klibe şarkının sözlerine geliyor bir puan bendeeen; 6.
Vivaldi - Dört Mevsim'den Sonbahar. Bunun için linke gerek var mı ki XD neyse buyrun;
https://www.dailymotion.com/video/x8oc8w_vivaldi-the-four-seasons-autumn-art_music
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Üstteki üyenin dinlediği şarkıya puan ver     Üstteki üyenin dinlediği şarkıya puan ver	 EmptyPtsi Eyl. 06, 2010 11:59 pm

Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Üstteki üyenin dinlediği şarkıya puan ver     Üstteki üyenin dinlediği şarkıya puan ver	 EmptyÇarş. Eyl. 08, 2010 5:09 pm

9.
Duman - Bal, ölenin arkasından ancak bu kadar güzel ağıt yakılır Sad
http://www.izlesen.org/duman-bal.html
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Üstteki üyenin dinlediği şarkıya puan ver     Üstteki üyenin dinlediği şarkıya puan ver	 EmptyÇarş. Eyl. 08, 2010 5:42 pm

Ağıt? Türkçe pek dinlemem Razz 5.
Avril Lavigne - İnnocence
Aslında linke gerek yok bunu bilmeyen yoktur ama neyse.

TIK.
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Üstteki üyenin dinlediği şarkıya puan ver     Üstteki üyenin dinlediği şarkıya puan ver	 EmptyÇarş. Eyl. 08, 2010 11:37 pm

Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Üstteki üyenin dinlediği şarkıya puan ver     Üstteki üyenin dinlediği şarkıya puan ver	 EmptyPerş. Eyl. 09, 2010 12:34 am

8. Adamın sesi çok gıcıktı başta konuşan. Ama aksanını sevdim. Ekektro gitar ve bateri beni benden aldı. Ama şarkının bir özelliği yoktu, klasik rock şarkısı.
We The Kings feat. Demi Lovato "We'll Be A Dream"
Adamın sesine bitmek! Very Happy Ve klibe..
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Üstteki üyenin dinlediği şarkıya puan ver     Üstteki üyenin dinlediği şarkıya puan ver	 EmptyPerş. Eyl. 09, 2010 10:19 am

5. Adamın sesine ^^
Nick Cave & The Bad Seeds/Kylie Minogue - Where The Wild Roses Grow
https://www.dailymotion.com/video/xcsrmg_nick-cave-the-bad-seeds-kylie-minog_music
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Üstteki üyenin dinlediği şarkıya puan ver     Üstteki üyenin dinlediği şarkıya puan ver	 EmptyPerş. Eyl. 09, 2010 10:43 am

Ihatedemi! oyüzden 5.
Rihanna ft Eminem - Love the way you lie
Klipte megan fox'a ölmek! *-* +Eminem'e *-* <3
https://www.dailymotion.com/video/xeemig_rihanna-ft-eminem-love-the-way-you_music
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Üstteki üyenin dinlediği şarkıya puan ver     Üstteki üyenin dinlediği şarkıya puan ver	 EmptyPerş. Eyl. 09, 2010 11:56 am

İki sevmediğim insanın birleşkesine ne verebilirim ki bilmiyorum (: 4.
Yavuz Çetin - İstanbul'a Ait.
https://www.dailymotion.com/video/xbvezp_yavuz-cetin-ystanbul-a-ait_music
Çok farklı bir yeri var şarkının. Bilemiyorum İstanbul'a aşık olan ve terk edilmiş biri için öyle olması doğal sanırım (:
"Biz artık gülmeyen insanlar İstanbul'a ait olduk."
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Üstteki üyenin dinlediği şarkıya puan ver     Üstteki üyenin dinlediği şarkıya puan ver	 EmptyPerş. Eyl. 09, 2010 4:25 pm

Tükçe şarkılar yabancılar gibi olmuyor. Düz,sade ve klasik. Ama duygu var. 5.
TIK.
Tamamen ön yargısızın dinle. Tarzım değil falan deme, sadece dinle.
Demi Lovato - Everytime you lie..
Kesinlikle hiçbir tarza benzemiyo rçünkü Smile Ben başka duymadım bu şekilde ve ses tartışmasız harika..
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Üstteki üyenin dinlediği şarkıya puan ver     Üstteki üyenin dinlediği şarkıya puan ver	 EmptyPerş. Eyl. 23, 2010 3:20 pm

8 Puan ! Very Happy Ayrılık şarkısı olduğu için normalde 4 veya 5 verirdim ; ama kız şarkıyı söylerken o duygunun içine bolca gurur serpiştirmiştir . Mikemmeldi neredeyse...

Şimdi ben de çok sevdiğim bir ayrılık şarkısını sizlere takdim edeceğim. Bu şarkıyı seviyorum ; çünkü bu şarkı bir zamanlardaki eski `beni´ anlatıyor.
Ve diğer tüm ayrılık şarkılarının aksine beni rahatlatıyor ve eskilere güzel bir perde çekmemi sağlıyor.

Klik !
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Üstteki üyenin dinlediği şarkıya puan ver     Üstteki üyenin dinlediği şarkıya puan ver	 EmptyCuma Eyl. 24, 2010 3:35 pm

6 puan. Sesi bir oktav ince olsa tam süper olacakmış Very Happy Sözleri çok sevdim ama fazla uyuşuk geldi bana. Ama kadının çok saf bir sesi var.

Madem slowa geçtik en sevdiğim slow.
Ashley Tisdale - Suddenly. TIK.
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Üstteki üyenin dinlediği şarkıya puan ver     Üstteki üyenin dinlediği şarkıya puan ver	 EmptyCuma Eyl. 24, 2010 4:54 pm

Mmmm... Heralde benım sevdıklerım burdakılerın ıgrendıklerındendır.. Very Happy

Sagopa Kajmer & Kolera - Soguk Kuvet.

SagoLera Tık.
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Üstteki üyenin dinlediği şarkıya puan ver     Üstteki üyenin dinlediği şarkıya puan ver	 EmptyCuma Eyl. 24, 2010 6:04 pm

Başlıktan da anlaşılacağı üzere koyduğum şarkıyı puanlaman gerek.
0.

Ashley Tisdale - Suddenly. TIK.
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Üstteki üyenin dinlediği şarkıya puan ver     Üstteki üyenin dinlediği şarkıya puan ver	 EmptyCuma Eyl. 24, 2010 6:11 pm

Mmm anladım sımdı tamam ozur dılerıımm... Smile
1..

Rammstein - Du Hast

Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Üstteki üyenin dinlediği şarkıya puan ver     Üstteki üyenin dinlediği şarkıya puan ver	 EmptyPaz Eyl. 26, 2010 2:53 pm

Üstteki üyenin dinlediği şarkıya puan ver
1 sayfadaki 2 sayfasıSayfaya git : 1, 2  Sonraki
 Similar topics
-
» Üstteki üyenin dinlediği şarkıya puan ver.
» Üstteki üyenin dinlediği şarkıya puan ver
» Üstteki üyenin dinlediği şarkıya puan ver
» Üstteki Üye Sitenin En ...
» Üstteki Üye Sitenin En ...